Golfbana med utsikt över havet - Solnedgång

Golfresor & Long Stay

Spännande resmål med underbart klimat året runt

Som hängiven golfare vill man gärna dra i väg på en skön golfsemester när golfbanorna stänger ned hemma i Sverige. En vecka, en månad eller kanske hela vintern?

Ja, vintern är lång, och när mörkret och kylan börjar ta på krafterna är vi många hängivna golfare som börjar längta efter en golfresa till sydligare breddgrader. Som drömmer om att svinga golfklubborna på soldränkta golfbanor och sänka långputtar på gröna greener...

Och, som tur är, så finns det många härliga resmål med ett varmt och solsäkert klimat att välja på, det finns en hel värld med spännande golfbanor, golfresorts och golfhotell som väntar på dig!

Boka golfresan med Playa Golf och upplev nya spännande resmål tillsammans med likasinnade golfentusiaster...

Playa Golf

Alla Golfresor
Resmålsfilter - Golfresor
Playa La Barrosa i Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera
28N fr XXX€

Al Sur

Här bor du mitt i golfresorten med den fantastiska stranden ”Playa de la Barrosa” i stort sett utanför dörren. I Novo Sancti Petri får du ...
Alicante Golf Resort - Seve Ballesteros spektakulära bandesign mitt i centrum
7N + 4GF fr 577€

Alicante Golf Resort

Vill du bo bekvämt intill en golfbana, bada i medelhavet, och ha tillgång till shopping och nöjesliv som endast en storstad kan erbjuda så är ...
Costa Ballena Ocean Golf Club - Bro till green på hål 16
7N + 5GF fr 549€

Barceló Costa Ballena Golf Resort

Barceló Costa Ballena Golf & Spa ligger vid 19 hålets fairway, nära klubbhuset och stranden i den populära sol, bad och golfresorten Costa ...
Montecastillo Golf Resort - Vy över det berömda avslutningshålet
7N + 5GF fr 460€

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Montecastillo Golf Resort ligger strax utanför sherryvinets huvudstad Jerez de la Frontera. Det är en imponerande golfanläggning med ett magnifikt ...
1 2 3 8

Boka golfresan du längtar efter...

Det är mycket man ska tänka på när man ska boka en golfresa: resmålet, klimatet, hotellet, golfbanan, social gemenskap, flyg, hyrbil eller transfer, och inte minst av allt - researrangören. Allt spelar roll och bidrar till att golfresan blir en härlig upplevelse – ett minne för livet.

Hur hittar man den bästa golfresan? Det beror på - alla golfare är olika och det finns stora skillnader när det gäller vilka typer golfbanor och miljöer man föredrar. Därför har vi valt ut resmål av skiftande karaktär, som vi själva trivs på, och därefter kombinerat hotell och golfbanor till prisvärda golfpaket för många olika smaker. Och eftersom vi noga har valt ut alla resmål själva så är vi ganska säkra på att du kommer att hitta en skön golfresa som uppfyller just dina önskemål här i vårt reseprogram – oavsett om du letar efter en veckoresa eller planerar att stanna borta en längre tid. Vi har ett stort urval av både veckoresor och long stay golfresor för alla smaker.

Lagom mycket golf? Enligt svensk ordbok definieras ordet lagom så här: ”i lämplig utsträckning, varken för mycket eller för litet” — det tolkar vi som att ordet är personligt och att betydelsen varierar beroende på vem du är. Det är alltså du som bestämmer vad som är lagom för dig, ingen annan.

Om vi då håller oss till våra golfresor så kan ”lagom mycket golf" betyda ett par golfrundor i veckan eller golf varje dag. Men med tanke på vad lagom mycket golf betyder för de flesta så har vi valt att inkludera 4-5 green fee per vecka i våra golfresepaket. Men vill du spela mer, eller mindre, så kan vi givetvis anpassa golfresan så att den passar just dina önskemål…

Golfvärdar och service

På utvalda resmål har Playa Golf egen personal på plats som arrangerar golftävlingar, middagar samt andra trevliga aktiviteter. De finns alltid tillhands och säkerställer att allt fungerar som det är tänkt samt ser till att alla trivs och mår bra.

Resmål med golfvärdar: Puerto Sherry och Rota som ligger i Cádiz provinsen på södra Costa de la Luz samt El Plantío Golf Resort ligger på Costa Blanca strax utanför Alicante stad.

När du reser på egen hand

Egentligen reser man inte på egen hand när man bokar en golfresa med Playa Golf. För det första har vi valt ut boende och golfbanor som håller en hög standard och kombinerat dem till en golfresa som är bekväm, trygg och prisvärd. För det andra så har vi personlig kontakt med alla resmål så att vi vet vem vi ska prata med om det skulle uppstå något problem. Dessutom kan du alltid nå oss på vår jourtelefon dygnet runt om något oväntat skulle inträffa på resmålet.

Våra golfresor

Golfresor - Weekend

Boka en härlig weekendresa! Våra weekendresor består av 3 nätter på ett trevligt hotell med 2 förbokade green fee, alternativt 4 nätter med 3 förbokade green fee. Alla Weekendresor inkluderar frukost och man kan boka hel- eller halvpension mot tillägg.

Golfresor - Veckoresor

När det gäller veckoresor brukar de flesta tycka att 4 till 5 golfrundor är lagom mycket golf. När du bokar en veckoresa till något av våra utvalda resmål ingår det alltid minst 4 förbokade green fee i priset. Frukost ingår alltid och man kan boka hel- eller halvpension mot tillägg.

Golfresor - Mid stay

Golfresor som är mer än 14 dagar, men mindre än 27 dagar, kallar vi för mid stay. Golfen när det gäller mid stay kan variera lite, men de flesta paketen inkluderar 4 green fee per vecka och på vissa resmål kan vi erbjuda ”unlimited golf”. Mid stay finns både med frukost och självhushåll.

Golfresor - Long stay

I våra long stay golfpaket ingår alltid boende i en trevlig lägenhet som är fullt utrustad för självhushåll och golf. Frukost brukar inte ingå, men finns som tillval på vissa resmål. Golfen kan variera, det finns alternativ med fri obegränsad golf, green fee paket och i Cádiz regionen även golfkortet.

Golfresor - Flexibilitet

Vi kan erbjuda flexibla datum och flera olika alternativ på de flesta av våra resmål. Om du inte hittar exakt det du letar efter är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hitta en lösning som passar dina önskemål.

När du bokar en golfresa med Playa Golf kan du se fram emot en härlig golfsemester utan krångel och obehagliga överraskningar.

playagolf-se-logo