Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Boka en golfresa till Jerez de la Frontera

Montecastillo Golf & Sports Resort ligger strax utanför sherryvinets huvudstad Jerez de la Frontera. Det är en imponerande golfanläggning med ett storslaget hotell och en spektakulär mästerskapsbana som varit värd för Volvo Masters på Europatouren. Jack Nicklaus som har designat banan anser själv att det här är en av de bästa golfbanorna han har skapat.

Det femstjärniga golfhotellet ligger i direkt anslutning till golfbanan och när man står på första tee får man en känsla av att det här kommer att bli en golfupplevelse utöver det vanliga.

7N + 5GF fr 460€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Montecastillo G&CC
golfvardar
Golfbanor i området:
13
golfvardar
Närmsta flygplats:
12km
golfvardar
Närmsta stad:
7km
golfvardar
Närmsta strand:
35km
route
Övriga avstånd: Jerez de la Frontera 7km, El Puerto de Santa María 30km, Cádiz 39km, Jerez flygplats - 7km, Gibraltar Airport - 115kmSevilla Flygplats - 98kmMalaga flygplats - 225kmFaro flygplats - 300km, Portugal 222km, Madrid 618km.

HotellET

Spanien, Jerez de la Frontera

Ett golfhotell av hög klass i sherryvinets hemstad - Jerez de la Frontera
Det femstjärniga golfhotellet Barceló Montecastillo Golf håller hög klass och ligger strax utanför den mysiga staden Jerez de la Frontera - sherryvinets hemstad. Hotellet renoverades för ett ...

GOLFBANOR: 1

En femstjärnig golfresort i sherryns förlovade land

Barceló Montecastillo Golf & Sport Resort är ett femstjärnigt golfhotell av riktigt hög klass. Det ligger i direkt anslutning till golfbanan med en vacker utsikt över fairway på det omtalade 18:e hålet. Rummen är modernt inredda så att de känns behagligt ombonade och matchar hotellets exteriör samt det speciella klubbhuset - Slottet (El Castillo). Restaurangen, El Lagar, är känd för att hålla hög kvalitet och en god middag här blir en perfekt avslutning på en härlig golfdag. På hotellet finns även en fin spaavdelning och ett gym för dig som vill bygga mer golfmuskler...

Det tar knappt 10 minuter med taxi in till Jerez de la Frontera som är en mysig andalusisk stad med ett stort utbud av caféer, restauranger och charmiga tapasbarer. Jerez de la Frontera är sherryvinets hemstad och det är här som den spanska flamenco kulturen har sina rötter. Det märks tydligt när du vandrar genom de gamla zigenarkvarteren där folk träffas spontant på lokala barer för att sjunga och dansa till flamencons hypnotiska rytmer…

Golfpaket

I våra golfresor till Barceló Montecastillo Golf & Sport Resort ingår boende inklusive frukost, halv eller helpension samt green fee.

Hur tar jag mig hit?

Det är lätt att ta sig till Barceló Montecastillo Golf & Sport Resort. Flygplatsen Jerez de la Frontera (XRY) ligger bara 7 kilometer bort och en taxi hit kostar ca 25-30€ enkel resa. Flyger man till Sevilla (SVQ) och hyr en bil tar det knappt en timme att köra hit. Det är fin motorväg hela vägen.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Jerez de la Frontera

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 07° 92mm
Februari 17° 08° 75mm
Mars 19° 09° 55mm
April 21° 11° 50mm
Maj 24° 13° 35mm
Juni 27° 16° 16mm
Juli 31° 19° 01mm
Augusti 31° 19° 04mm
September 29° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 63mm
November 19° 11° 107mm
December 16° 08° 103mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Jerez de la Frontera

Klimatet i Jerez de la Frontera är milt och behagligt på vintern, men kan bli ganska varmt på sommaren.

Från december till februari är vädret helt ok med genomsnittliga temperaturer på morgnarna runt 10°C och allt från 15 till över 20°C på eftermiddagarna. Det bror till stor del på den meteorologiska vindriktningen hur vädret blir. Vädret kan slå om fort den här tiden på året. Man kan gå i t-shirt ena dagen men behöver ta på en varm jacka dagen efter.

Från mars till april slår vädret om och man kan känna att våren är på väg. Det börjar bli riktigt behagligt på eftermiddagarna med temperaturer från 20 till 25°C och någonstans runt 12 grader på morgnarna.

Från maj till juni stiger temperaturerna väsentligt och i juni börjar det bli riktigt varmt och skönt. Räkna med temperaturer på 25 till 30°C på eftermiddagarna och runt 20°C på nätterna.

Juli och augusti är de varmaste månaderna på året och då kan det bli riktigt hett i Jerez de la Frontera. Enligt statistiken är de genomsnittliga temperaturerna runt 31°C mitt på dagen, men under värmeböljorna är det inte ovanligt att temperaturen stiger ordentligt och närmar sig 40°C. På nätterna varierar det mellan 25 och 30°C.

Det behagliga varma vädret fortsätter sedan till och med Oktober, ibland till mitten av november. Från mitten av november börjar man märka av att det blir svalare på morgnarna med temperaturer runt 12°C. Eftermiddagarna brukar dock var fortsatt behagliga med temperaturer uppåt 20 grader.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev