ALLT OM DIN RESA

El Plantío Golf - Tee 6 bredvid hotellet
Meny

Om Playa Golf

Playa Golf Tours är ett litet och familjärt golfreseföretag som erbjuder golfresor och long stay till vintertrötta skandinaver som längtar efter en skönare tillvaro med mycket sol och golf.

Ett genuint intresse för golf och resor gjorde att vi bestämde oss för att starta vårt eget reseföretag, Playa Golf Tours sl, i maj 2009. I november två år senare gjorde journalisten CM Hellsten ett reportage om ett svenskt par som reste med Playa Golf till El Plantío Golf Resort. Reportaget publicerades i tidningen Svensk Golf och blev mycket uppskattat av läsarna vilket bidrog starkt till att Playa Golf blev en succé. Sedan dess har 1000-tals entusiastiska golfare rest med oss till El Plantío Golf Resort som dessutom fortsätter att vara ett av våra största och mest populära resmål än idag. Läs hela reportaget här: En-Plats-i-solen

Playa Golf Tours sl är registrerat i Spanien med organisationsnummer B72141153 (EU VAT: ESB72141153) och innehar spansk researrangörslicens: C.I.AN-112052-2 samt resegaranti i enlighet med spansk lag samt det europeiska direktivet om paketresor (90/314/EEG). Samma direktiv har införts i svensk rätt genom lagen om paketresor och resegarantilagen. Direktivet syftar till att samordna och öka det europeiska konsumentskyddet och gäller lika i alla EUs medlemsstater.

För att vara trygg när du bokar en golfresa är det viktigt att du väljer en researrangör som innehar alla tillstånd som krävs samt ställt resegaranti i enlighet med det europeiska direktivet om paketresor och resegarantier. Läs mer om EUs paketeresedirektiv här >>

Har du frågor om Playa Golf, våra resmål eller om vår verksamhet generellt så är du välkommen att kontakta mig så lovar jag att svara på dem så gott jag kan.

Med varma hälsningar
John Eriksson, VD
E-post: [email protected]
Tel: +34 620 689 240

playagolf-se-logo