Om Playa Golf

2021-12-02

Long Stay Golf & Golfresor

Playa Golf Tours erbjuder golfresor och long stay till entusiastiska golfare som gillar att resa. Från starten har Playa Golf specialiserat sig på long stay golfresor men idag erbjuder vi ett komplett golfreseprogram med alla typer av golfresor.

Flygresor

Playa Golf har valt att inte inkludera flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd.

Researrangör med Resegaranti

Företaget är registrerat i Spanien med organisationsnummer B72141153 (EU VAT: ESB72141153) och innehar spansk researrangörslicens (C.I.AN-112052-2) samt spansk resegaranti i enlighet med samma europeiska direktiv (90/314/EEG) som ligger till grund för den svenska lagen om paketresor och resegarantilagen. Direktivet syftar till att samordna och öka det europeiska konsumentskyddet i alla EUs medlemsstater.

För att vara trygg när du bokar en golfresa är det viktigt att du väljer en golfresearrangör som innehar alla tillstånd som krävs för att arrangera golfresor i enlighet med det europeiska direktivet (90/314/EEG) om paketresor och resegaranti eller den svenska paketreselagen. Läs mer om EUs paketeresedirektiv här >>

Har du frågor om Playa Golf, våra resmål eller om vår verksamhet generellt så är du välkommen att kontakta mig så kommer jag att svara på dem så fort jag kan.

Med varma hälsningar
John Eriksson, VD
E-post: [email protected]
Tel: +34 620 689 240

Dela artikeln ...
© 2009 - 2023 Playa Golf® | Web by web365.dev