ALLT OM DIN RESA

Golf green omgiven av palmer - Solnedgång
Meny

Allmän information

Bokning av resan

Golfresan bokar du enkelt via bokningsformulären här på vår hemsida, via e-post till [email protected] eller på telefon 08 124 203 23. När du har skickat in din bokningsförfrågan till oss så återkommer vi med en offert/preliminärbokning. Notera att bokningen är preliminär tills vi meddelar att den är bekräftad. Så vänta med att boka andra tjänster som flyg, hyrbil med mera tills bokningen har blivit bekräftad av oss.

Öppet köp (Covid-19)

Öppet köp innebär att du inte betalar någon anmälningsavgift vid bokningstillfället och fritt kan boka av resan så länge ingen betalning har erlagts. Resor bokade enligt "Öppet köp" kommer att bekräftas med resenären så snart pandemin ej anses utgöra ett potentiellt hinder för resan, dock senast 45dgr innan startdatumet om inget annat särskilt meddelas. Öppet köp gäller tills vidare och alla resor som bokas enligt ”öppet köp” betraktas som preliminära tills de är bekräftade av oss samt att resenären erlagt minst bokningsavgiften.

Pris & Betalning

Om inget annat särskilt anges i avtalet gäller följande: Anmälningsavgiften på 10% av bokningens totala pris (dock aldrig lägre än 200€ per person) skall vara Playa Golf tillhanda senast 7 dagar efter att resan bokats. Resterande del av resans totala pris skall vara Playa Golf tillhanda senast 45 dagar före bokningens angivna startdatum. All betalning till Playa Golf sker i Euro (€).

Du kan betala med kort (Mastercard, Maestro, Visa och Visa electron) över en säker (SSL) krypterad anslutning via vår hemsida, eller med en vanlig EU-betalning/banköverföring till vårt bankkonto hos Banco Santander.

Uppgivna priser

Alla priser på Playa Golfs hemsida gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej. Variationer på angivna priser kan förekomma beroende på om resan inträffar under lokala helgdagar eller vid särskilda evenemang på resmålet mm. Preliminärboka eller begär ett kostnadsförslag för exakt pris på er golfresa.
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats. Lokala turistskatter och liknande avgifter betalas på plats av resenären själv i de fall de förekommer.

Avbeställningsskydd & reseförsäkringar

Playa Golf tillhandahåller inte tilläggstjänster som avbeställningsskydd eller reseförsäkringar. Kontrollera därför med ert försäkringsbolag eller kreditkortsföretag vad som ingår i er reseförsäkring och komplettera den vid behov. Saknar du reseskydd i din hemförsäkring eller om resan varar i mer än 45 dagar bör du komplettera med en särskild reseförsäkring. Kompletterande avbeställningsskydd och reseförsäkringar finns att köpa från ett flertal försäkringsföretag och det är resenärens eget ansvar att se till att fullgott försäkringsskydd finns. Vi rekommenderar Europeiska Reseförsäkringar - ERV

Rabattkoder och erbjudanden

Rabatter kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Rabattkoder och eventuella erbjudanden som man vill nyttja skall uppges vid bokningstillfället och kan inte åberopas i efterhand.

Särskilda önskemål - Boendet

Det går bra att lämna önskemål som våningsplan och andra speciella egenskaper när det gäller ert boende. Våra samarbetspartners gör sitt bästa för att tillgodose allas önskemål, men notera att det inte ges några garantier för att önskemål alltid uppfylls.

Internetanslutningar - Boendet

Kvaliteten på internet och trådlösa nätverk kan variera kraftigt mellan olika boenden och det finns inga garantier för att anslutningen är dimensionerad så att streaming och liknande tjänster fungerar felfritt. Om ni får problem med nätverksanslutningen vänder ni er direkt till ert boende för att få hjälp med detta.

Flygresor

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du lätt bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd.

playagolf-se-logo