ALLT OM DIN RESA

Golf green omgiven av palmer - Solnedgång
Meny

Allmän information

Bokning av resan

Golfresan bokar du enkelt via bokningsformulären här på vår hemsida, via e-post till [email protected] eller på telefon 08 124 203 23. När du har skickat in din bokningsförfrågan till oss så återkommer vi med en offert eller en preliminär bokning. Vänta med att boka andra tjänster som flyg, hyrbil med mera tills vi meddelat att boendet i er bokning är bekräftat.

BOKNINGSTYP

# Standard - Bokningen gäller enligt Playa Golfs ordinarie villkor.

# Öppet Köp - Öppet köp är ett särskilt erbjudande som innebär att du inte betalar någon anmälningsavgift vid bokningstillfället och fritt kan boka av resan så länge ingen betalning har erlagts. Resor bokade enligt "Öppet köp" kommer att bekräftas med resenären så snart Covid-19 pandemin ej anses utgöra ett hinder för resans genomförande, dock senast 45dgr innan startdatumet om inget annat särskilt meddelas. Öppet köp gäller tills vidare för resor under vintersäsongen 2021/2022 och resor som bokas enligt ”öppet köp” betraktas som preliminära tills resenären erlagt full betalning enligt slutfakturan. Därefter gäller Playa Golfs ordinarie villkor.

# Prebooking - Bokningar som görs lång tid i förväg innan priser och villkor är fastställda får statusen Prebooking. I dessa fall reserverar vi er plats och stämmer av med er igen när nya priser och villkor är fastställda. Dessa bokningar är preliminära tills resenären har accepterat bokningens pris, villkor samt erlagt minst bokningsavgiften. Därefter gäller Playa Golfs ordinarie villkor.

BOENDETS STATUS

# Preliminary - Bokningen är preliminär. Vänta med att boka flyg, hyrbil och andra tilläggstjänster som inte är avbokningsbara tills vi meddelar att er plats är bekräftad och klar.

# Confirmed - Er plats är bekräftad och klar.

Pris & Betalning

Om inget annat särskilt anges i avtalet gäller följande: Anmälningsavgiften på 10% av bokningens totala pris (dock aldrig lägre än 150€ per person) skall vara Playa Golf tillhanda senast 7 dagar efter att resan bokats. Resterande del av resans pris skall vara Playa Golf tillhanda senast 45 dagar före bokningens angivna startdatum. All betalning till Playa Golf sker i Euro (€).

Du kan betala med kort (Mastercard, Maestro, Visa och Visa electron) över en säker (SSL) krypterad anslutning via vår betalsida på internet, eller med en vanlig EU-betalning/banköverföring till vårt bankkonto hos Banco Santander. All information ni behöver för att betala er bokning står i fakturan som vi skickar till epostadressen som ni uppgav vid bokningstillfället. Glöm inte att meddela oss om den ändras.

Uppgivna priser

Alla priser på Playa Golfs hemsida gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej. Variationer på angivna priser kan förekomma beroende på om resan inträffar under lokala helgdagar eller vid särskilda evenemang på resmålet mm. Preliminärboka eller begär ett kostnadsförslag för exakt pris på er golfresa.

Avbeställningsskydd & reseförsäkringar

Playa Golf tillhandahåller inte tilläggstjänster som avbeställningsskydd eller reseförsäkringar. Kontrollera därför med ert försäkringsbolag eller kreditkortsföretag vad som ingår i er reseförsäkring och komplettera den vid behov. Saknar du reseskydd i din hemförsäkring eller om resan varar i mer än 45 dagar bör du komplettera med en särskild reseförsäkring. Kompletterande avbeställningsskydd och reseförsäkringar finns att köpa från ett flertal försäkringsföretag och det är resenärens eget ansvar att se till att fullgott försäkringsskydd finns. Vi rekommenderar Europeiska Reseförsäkringar - ERV

Rabattkoder och andra erbjudanden

Rabatter och erbjudanden kan inte kombineras. Rabattkoder och eventuella erbjudanden som man vill nyttja skall uppges vid bokningstillfället och kan inte åberopas i efterhand.

Särskilda önskemål - Boendet

Det går bra att lämna önskemål som våningsplan och andra speciella egenskaper när det gäller ert boende. Våra samarbetspartners gör sitt bästa för att tillgodose dessa önskemål, men notera att det inte ges några garantier för att önskemål alltid uppfylls.

Internetanslutningar

Kvaliteten på internet och trådlösa nätverk kan variera kraftigt och det finns inga garantier för att anslutningen är dimensionerad så att streaming och liknande tjänster fungerar felfritt. Om ni får problem med nätverksanslutningen vänder ni er direkt till ert boende för att få hjälp med detta.

Flygresor

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket och long stay med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd.

playagolf-se-logo