Long stay lägenheter vid golfbanan

Allmän information

2021-06-14

Bokning av resan

Golfresan bokar du enkelt via bokningsformulären här på vår hemsida, via e-post till [email protected] eller på telefon 08 124 203 23. När du har skickat in din bokningsförfrågan till oss så återkommer vi med en offert eller en preliminär bokning. Vänta med att boka andra tjänster som flyg, hyrbil med mera tills vi meddelat att boendet i er bokning är bekräftat.

Bokningstyper

Bokningstyp beskriver vad som gäller betalning och andra villkor som är knutna till specifika erbjudanden.

# Standard - Playa Golfs ordinarie resevillkor gäller.

# Öppet Köp - Öppet köp är ett särskilt erbjudande som innebär att du inte betalar någon anmälningsavgift vid bokningstillfället och fritt kan boka av resan så länge ingen betalning har erlagts. Faktura med specificerat betalningsdatum skickas till resenären när de extraordinära omständigheterna ej anses utgöra ett hinder för resans genomförande längre. Därefter gäller Playa Golfs ordinarie villkor.

# Prebooking - För bokningar som görs lång tid i förväg innan priser och villkor är fastställda. I dessa fall reserverar vi er plats med hotell och golf och återkommer till er när nya priser och villkor är fastställda. När resenären har accepterat bokningens pris samt erlagt minst bokningsavgiften gäller Playa Golfs ordinarie villkor.

# Kostnadsförslag / Offert - Precis som det låter är detta bara en offert och ingenting är bokat. Offerter gäller så länge det finns platser kvar till det angivna priset.

Boendets status

Statusen visar om rummet/lägenheten har bekräftats av våra leverantörer och gäller per rum/lägenhet. Om en bokning består av flera olika rum/lägenheter så bekräftas de var för sig. Boka inga tilläggstjänster såsom flyg eller hyrbil och liknande förrän alla rum/lägenheter som ingår i er bokning är bekräftade.

# Preliminary - Vänta med att boka flyg, hyrbil och andra tilläggstjänster som inte är avbokningsbara tills vi meddelar att ert boende är bekräftat och klart med leverantören.

# Confirmed - När er plats är bekräftad och klar med leverantören skickar vi en uppdaterad bekräftelse samt faktura via epost.

Priser & betalning

Om inget annat särskilt anges i avtalet/fakturan gäller följande: Anmälningsavgiften är 12,5% av bokningens totala pris (dock aldrig lägre än 150€ per person). Resterande del av resans pris skall vara Playa Golf tillhanda senast 45 dagar före bokningens angivna startdatum. All betalning till Playa Golf sker i Euro (€).

Du kan betala med kort (Mastercard, Maestro, Visa och Visa electron) över en säker (SSL) krypterad anslutning via vår betalsida på internet, eller med en vanlig SEPA/EU-betalning till vårt bankkonto hos Banco Santander. Betalningsinstruktioner hittar ni i fakturan som vi skickar till e-postadressen som ni uppgav vid bokningstillfället. Glöm inte att meddela oss om er e-postadress ändras!

Uppgivna priser

Alla priser på Playa Golfs hemsida gäller per person om inget annat särskilt angivits i resmålets prisinformation. Flyg, hyrbil eller transfer ingår ej. Variationer på angivna priser kan förekomma beroende på om resan inträffar under lokala helgdagar, vid särskilda evenemang på resmålet, ändrade skatter mm. Begär ett kostnadsförslag för specifika datum för att få ett exakt pris på er golfresa.

Avbeställningsskydd och reseförsäkring

Playa Golf tillhandahåller inga tilläggstjänster som avbeställningsskydd och reseförsäkringar. Kontrollera därför med ert försäkringsbolag eller kreditkortsföretag vad som ingår i er reseförsäkring och komplettera dem vid behov. Kompletterande avbeställningsskydd och reseförsäkringar finns att köpa från ett flertal försäkringsföretag och det är alltid, utan undantag, resenärens eget ansvar att se till att fullgott försäkringsskydd finns. Läs mer om reseförsäkringar och avbeställningsskydd >>

Rabatter och erbjudanden

Rabatter och erbjudanden kan ej kombineras. Rabattkoder och erbjudanden som man hänvisar till skall uppges vid bokningstillfället och kan ej appliceras retroaktivt.

Förbokad green fee

Även om det inte är vanligt så förekommer det att förbokade golftider justeras något i efterhand av golfbanorna själva. Därför är det vår rekommendation att man går igenom alla tiderna med golfbanan första speldagen för att vara på den säkra sidan.

Särskilda önskemål för boendet

Det går bra att lämna önskemål som våningsplan och andra speciella egenskaper när det gäller ert boende. Våra samarbetspartners gör sitt bästa för att tillgodose dessa önskemål, men notera att det inte ges några garantier för att önskemål alltid uppfylls.

Internetanslutningar

Kvaliteten på internet och trådlösa nätverk kan variera kraftigt på de olika resmålen och det ges inga garantier för att streaming och andra liknande tjänster fungerar felfritt. Om det uppstår problem med internet och nätverksanslutningar vänder ni er direkt till boendets reception. All konfiguration som krävs på resenärens dator/enhet för att ansluta till internet är resenären själv ansvarig för.

Flygresor

Playa Golf har valt att inte inkludera flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd.

Dela artikeln ...
© 2009 - 2023 Playa Golf® | Web by web365.dev