Golfbana vid havet - Solnedgång

Golfresor med skön atmosfär

Utvalda resmål med härligt klimat för soltörstande golfare!

Nu är det dags att börja planera nästa golfresa!

Tänk strålande sol, gröna greener och behagliga temperaturer i stället för kyla och vintermörker. Välj bland lyxiga hotell, bekväma lägenheter, trevliga parkbanor och krävande mästerskapsbanor på härliga resmål med skön atmosfär. Oavsett om du föredrar ett pulserande uteliv eller en lugnare tillvaro på en lyxig golfresort så hittar du det bland våra utvalda golfresor.

Alla resmål håller hög klass och det finns många bra golfresor för olika smaker i vårt gedigna golfreseprogram.

Boka din efterlängtade golfsemester redan idag!

Playa Golf

Alla Veckoresor
Resmålsfilter - Veckoresor
Alicante Golf Resort - Seve Ballesteros spektakulära bandesign mitt i centrum
7N + 4GF fr 577€

Alicante Golf Resort

Vill du bo bekvämt intill en golfbana, bada i medelhavet, och ha tillgång till shopping och nöjesliv som endast en storstad kan erbjuda så är ...
Costa Ballena Ocean Golf Club - Bro till green på hål 16
7N + 5GF fr 549€

Barceló Costa Ballena Golf Resort

Barceló Costa Ballena Golf & Spa ligger vid 19 hålets fairway, nära klubbhuset och stranden i den populära sol, bad och golfresorten Costa ...
Montecastillo Golf Resort - Vy över det berömda avslutningshålet
7N + 5GF fr 460€

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Montecastillo Golf Resort ligger strax utanför sherryvinets huvudstad Jerez de la Frontera. Det är en imponerande golfanläggning med ett magnifikt ...
El Plantío Golf - Tee 6 bredvid hotelletResmål med golfvärdar
7N + 5GF fr 499€

El Plantío Golf Resort

El Plantío Golf Resort hittar du i ett vackert naturområde strax utanför Alicante - En modern storstad med puls och en fantastisk sandstrand mitt ...

Hitta golfresan du letar efter...

Att ge sig i väg på en golfresa utomlands är ett fantastiskt sätt att semestra på, och för många golfentusiaster handlar en stor del av golfresan om att uppleva utmanande och spektakulära golfbanor som inte går att jämföra med golfbanorna vi är vana vid hemma i Sverige. Det har vi tagit fasta på och noga valt ut härliga resmål med utmärkta golfbanor som vi själva trivs på.

De flesta väljer att förlägga sin golfresa till södra Europa eftersom det är nära och solsäkert. Det tar bara tar ett par timmar med flyg och det milda klimatet med varma somrar och behagliga vintrar är perfekt för golf. Dessutom är det tryggt och bekvämt att resa inom EU.

I vårt reseprogram hittar du golfresor till södra Spanien, öarna Mallorca och de solsäkra öarna Teneriffa, Lanzarote, Fuerteventura och La Gomera. Både Mallorca och Kanarieöarna är riktiga golfparadis med sammanlagt över 45 golfbanor varav många håller oerhört hög klass. Algarve och Lissabon i Portugal är två andra populära resmål i Europa med fantastiska golfbanor i underbara miljöer.

Vill du vara lite extra äventyrlig och resa längre bort så kan du med fördel titta efter golfresor till Turkiet, Marocko, Sydafrika, Karibien, Thailand eller Vietnam. De är alla intressanta resmål som du snart kommer att kunna boka direkt här på vår hemsida. De utvärderas just nu och kommer att publiceras här så fort de är färdigställda. Det finns så oerhört många vackra platser runt om i världen som erbjuder magiska golfupplevelser, vacker natur, spännande kultur och gastronomiska äventyr — resmål som bara väntar på att bli upptäckta.

Våra golfpaket

Vi har kombinerat utvalda hotell och golfbanor på trivsamma resmål till prisvärda golfpaket som du lätt kan boka direkt här på vår hemsida. Det finns inga fasta perioder att förhålla sig till, hos oss kan du fritt välja reslängd och datum som passar dig. Det innebär större flexibilitet och vi tror att det dessutom blir en lägre totalkostnad för dig som resenär om du bokar flyget själv och kombinerar det med våra prisvärda golfpaket.

Boka golfresan med Playa Golf och upplev nya spännande resmål tillsammans med likasinnade golfentusiaster...

Golfvärdar och service

På utvalda resmål har Playa Golf egen personal på plats som arrangerar golftävlingar, middagar samt andra trevliga aktiviteter. De finns alltid tillhands och säkerställer att allt fungerar som det är tänkt samt ser till att alla trivs och mår bra.

Resmål med golfvärdar: Puerto Sherry och Rota som ligger i Cádiz provinsen på södra Costa de la Luz och El Plantío Golf Resort ligger på Costa Blanca strax utanför Alicante stad.

När du reser på egen hand

Egentligen reser man inte på egen hand när man bokar en golfresa med Playa Golf. För det första har vi valt ut boende och golfbanor som håller en hög standard och kombinerat dem till en golfresa som är bekväm, trygg och prisvärd. För det andra så har vi personlig kontakt med alla resmål så att vi vet vem vi ska prata med om det skulle uppstå något problem. Dessutom kan du alltid nå oss på vår jourtelefon dygnet runt om något oväntat skulle inträffa på resmålet.

playagolf-se-logo