Veckoresor för inbitna golfare

Boka en härlig golfvecka med underbart klimat och gröna golfbanor

Välj bland lyxiga golfhotell, bekväma lägenheter, trevliga parkbanor och krävande mästerskapsbanor - Vi har valt ut olika resmål som har ett underbart klimat, bra golfbanor, trevliga hotell och lägenheter som vi därefter kombinerat till prisvärda veckoresor och billiga golfpaket av varierande karaktär.

Playa Golf erbjuder alla typer av golfresor med hög kvalitet. Du kan välja att resa på egen hand eller resmål med golfvärdar som arrangerar golftävlingar, ger service och bidrar till en härligt trivsam stämning.

Oavsett om du föredrar ett pulserande uteliv eller en lugnare tillvaro på en lyxig golfresort så är vi säkra på att du hittar en golfresa i vårt reseprogram som passar just dina önskemål.

Boka en härlig golfvecka med Playa Golf redan idag!

Visa veckoresor

POPULÄRA RESMÅL

Alicante - Vy över staden

Spanien
Alicante, Costa Blanca

Ett stabilt och härligt klimat, kritvita stränder, storstadspuls och golfbanor i toppklass
Cádiz - Andalusien, Spanien. Europas äldsta stad.

Spanien
Cádiz, Södra Costa de la Luz

Upptäck provinsen Cádiz vilda sandstränder, mysiga kustbyar och tillgängliga golfbanor
Málaga - Panorama vy över staden och hamnen

Spanien
Malaga, Costa del Sol

En av de absolut hetaste golfdestinationerna i södra Europa med mer än 70 bra golfbanor
Vale Do Lobo - Algarve, Portugal

Portugal
Algarve

En makalöst vacker kuststräcka med ett myller av välskötta golfbanor och lyxiga golfresorts

Prisvärda Golfpaket

Veckoresor & Weekend

Land

Land

Sök Golfresa

Sök Golfresa

Rensa Filter

Golfresa

Rota - Vy över hamnen, stränderna och staden
7N + 4GF fr 495€
Rota är en charmig och genuint spansk kuststad med vitkalkade hus och mysiga kullerstensgränder. Los Patios moderna lägenheter ...

Golfresa

Portodrach Apartamentos - Frukost på balkongen
7N + 4GF fr 659€
Det här är inte en typisk golfdestination, men ändå helt perfekt för en skön och behaglig golfsemester. Kombinera golf på ...

Golfresa

Pula Golf Resort, klubbhuset - Son Servera, Mallorca, Spanien
7N + 7GF fr 514€
En golfvistelse på fyrstjärniga Pula Golf Resort känns lite som en resa till medeltiden fast man ändå får tillgång till ...

Golfresa

Alicante Golf Resort - Seve Ballesteros spektakulära bandesign mitt i centrum
7N + 4GF fr 577€
Vill du bo bekvämt intill en golfbana, bada i medelhavet, och ha tillgång till shopping och nöjesliv som endast en storstad ...

Boka en skön golfvecka i utlandet

Att ge sig i väg på en golfresa utomlands är ett fantastiskt sätt att semestra på, det finns så oerhört många vackra platser som erbjuder magiska golfupplevelser, vacker natur, spännande kultur och gastronomiska äventyr. De flesta väljer dock att förlägga golfresan till Spanien eller Portugal i södra Europa eftersom det är nära och solsäkert med bra flygförbindelser. Det tar bara tar ett par timmar med direktflyg och det milda klimatet med varma somrar och behagliga vintrar är perfekt för golf. Dessutom är det tryggt och bekvämt att resa inom EU.

För många golfentusiaster handlar en stor del av resan om att uppleva utmanande och spektakulära golfbanor som inte går att jämföra med banorna vi är vana vid hemma i Sverige. Det har vi tagit fasta på och noga valt ut ett antal härliga resmål med utmärkta golfbanor som bjuder på magiska golfupplevelser.

Våra golfpaket

Vi har kombinerat utvalda hotell och golfbanor på trivsamma resmål till prisvärda weekend- och veckoresor som du lätt kan boka direkt här på vår hemsida. Det finns inga fasta perioder att förhålla sig till, hos oss kan du fritt välja reslängd och datum som passar dig.

Flygresan ingår ej

Playa Golf bokar inte flygresor. Det ger dig en större flexibilitet och lägre totalkostnad när du bokar flygresan på fördelaktiga datum och kombinerar den med våra prisvärda golfpaket.

Tips - Hitta bästa flygresan till det lägsta priset. Så här går vi tillväga när vi tittar på olika flygalternativ till våra resmål...

Flexibla golfresor

Golfvärdar och service

På utvalda resmål har Playa Golf egen personal på plats som arrangerar golftävlingar, middagar samt andra trevliga aktiviteter. De finns alltid tillhands och säkerställer att allt fungerar som det är tänkt samt ser till att alla trivs och mår bra. Här hittar du alla våra resmål med golfvärdar på plats.

När du reser på egen hand

Egentligen reser man inte på egen hand när man bokar en golfresa med Playa Golf. För det första har vi valt ut boende och golfbanor som håller en hög standard och kombinerat dem till en golfresa som är bekväm, trygg och prisvärd. För det andra så har vi personlig kontakt med alla resmål så att vi vet vem vi ska prata med om det skulle uppstå något problem. Dessutom kan du alltid nå oss på vår jourtelefon dygnet runt om något oväntat skulle inträffa på resmålet.

© 2009 - 2022 Playa Golf® | Web by web365.dev