Pula Golf Resort

Boka en golfresa till Son Servera

Pula Golf Resort ligger i Son Servera på Mallorcas östkust. Golfanläggningen omges av ett grönskande naturreservat och är förmodligen en av de vackraste och fridfullaste platserna på hela ön. Ute vid kusten, där de populära semesterorterna Cala Millor, Cala Bona och Costa de los Pinos ligger är det betydligt livligare.

Hotellbyggnaden är en anrik gammal herrgård från 1581 där man har blandat gammalt med nytt och skapat en charmig miljö som det är lätt att trivas i. Golfbanan är en klassisk mästerskapsbana som har varit värd för ett antal Europatourtävlingar genom åren.

7N + 7GF fr 514€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
0km
golfvardar
Golfbanor i området:
4
golfvardar
Närmsta flygplats:
60km
golfvardar
Närmsta stad:
3km
golfvardar
Närmsta strand:
6km
route
Övriga avstånd: Alcudia 40km, Cala Millor 6km, Capdepera Golf 11km, Manacor 19km, Palma de Mallorca 66km, Port de Sóller 94km, Valdemossa 85km

HotellET

Spanien, Son Servera

Ett rustikt och charmigt golfhotell med anor från 1581
Här känns det lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Man har blandat gammalt med nytt och skapat ett rustikt och charmigt golfhotell med ...

GOLFBANOR: 1

  • Pula Golf Resort - Solnedgång, greener vaktas av sjö

    Spanien, Son Servera

    En mästerskapsbana i Europatourklass
    Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av ...

En rustik golfupplevelse på vackra Mallorca

En golfvistelse på fyrstjärniga Pula Golf Resort känns lite som en resa till medeltiden fast man ändå får tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Här möts du av en charmig blandning mellan gammalt och nytt, en rustik miljö och vackra omgivningar som bidrar till en avkopplande atmosfär. Den härligt avkopplande Spa-anläggningen hittar du i en stenbyggnad bredvid — här finns en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad samt tillgång till avkopplande massage.

Skulle du, trots den härliga tillvaron på Pula Golf Resort, få lust att ta pulsen på det Mallorkinska utelivet någon kväll så tar det knappt 10 minuter med taxi till den livliga semesterorten Cala Millor ute vid kusten.

Golfbanan är en klassisk mästerskapsbana som designats av José María Olazábal och har varit värd för ett antal Europatourtävlingar genom åren och det ingår fri golf när man bor på resorten. Och vill du spela på fler banor så behöver du inte alls åka särskilt långt: Capdepera Golf, Golf Son Servera och Canyamel Golf ligger alla inom en radie på lite drygt 10 kilometer.

En golfresa till Mallorca, och Pula Golf Resort, innebär en golfupplevelse utöver det vanliga.

Golfpaket

I alla våra golfresor till Pula Golf Resort så ingår boende, fri golf och frukost. Om man vill så kan man lägga till halv- eller helpension i paketet.

Hur tar man sig hit?

Det är lätt att ta sig hit med egen hyrbil. Bilresan är cirka 65 kilometer tar runt 45 minuter. Det finns en stor parkeringsplats inne på Pula Golf Resorts eget område så det är smidigt att parkera bilen när man väl kommer fram.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Son Servera

Månad Dag Natt Regn
Januari 14° 09° 37mm
Februari 14° 09° 36mm
Mars 16° 10° 28mm
April 18° 12° 35mm
Maj 21° 15° 30mm
Juni 25° 19° 14mm
Juli 28° 22° 05mm
Augusti 28° 23° 14mm
September 26° 21° 43mm
Oktober 22° 18° 58mm
November 17° 14° 63mm
December 15° 11° 45mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Son Servera

I Son Servera råder ett typiskt medelhavsklimat med varma och torra somrar samt milda och sköna vintrar. Vindarna kommer ofta från nordväst, vilket gör att regionen i allmänhet är lite varmare och torrare. Bergen på Mallorca bidrar till att klimatet varierar beroende på var på ön man befinner sig. Den nordvästliga delen av Mallorca och bergen har generellt sett mer nederbörd än de andra områdena och kustregionerna kan glädja sig åt ca 300 soldagar per år.

Sommarvädret

Under månaderna juni, juli, augusti och september är värmen påtaglig med låg nederbörd och många soltimmar. I början av sommaren ligger den högsta genomsnittliga temperaturen runt 25°C och stiger sedan upp mot 28°C under månaderna juli och augusti, innan den sjunker till 26°C igen i september. Det händer att temperaturen kan stiga en bra bit över 30°C under de varmaste perioderna när Sirocco vindarna blåser in från Afrika.

Höstvädret

Oktober och november är jämförbara med våren och den genomsnittliga dagstemperaturen i oktober ligger på 22°C, och i november 17°C. Man känner av att nätterna börjar bli svalare och temperaturerna kan sjunka ned mot 14°C. November är den blötaste månaden på året, men det är sällan det regnar under en längre period, och det börjar bli lite svalare, men du bjuds fortfarande en hel del fina dagar med strålande sol och blå himmel.

Vintervädret

December, januari och februari är ljusa och milda för att vara på norra halvklotet. Den högsta genomsnittliga temperaturen ligger runt 14°C. På nätterna kan temperaturerna sjunka ned mot 4°C, och även om det är ovanligt så händer det att den sjunker till minusgrader. Uppe i bergen är det inte ovanligt att topparna lyser vita av snö, men det är ovanligt med snö i övrigt. Det regnar sporadiskt, men mindre än på hösten och nederbörden minskar gradvis ju närmare sommaren man kommer. Vintern är en skön period på Mallorca, solen skiner ofta och det milda klimatet passar perfekt för oss vintertrötta skandinaver.

Vårvädret

Mars, april och maj är kanske den bästa årstiden i Son Servera, med låg nederbörd och sköna temperaturer. I mars ligger den högsta genomsnittliga temperaturen på runt 17°C på dagen, 19°C i april och 22°C i maj, men räkna med svala nätter under hela perioden. April bjuder på upp till nio soltimmar per dag och nederbörden är måttlig. Våren är soligare än hösten, men på våren är havet fortfarande lite för kallt för att bada i.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev