Pula Golf Resort

Golfresa till Son Servera

Pula Golf Resort ligger ett par kilometer inåt landet och hör till kommunen Son Servera på Mallorcas östkust. Golfanläggningen omges av ett grönskande naturreservat och är förmodligen en av de vackraste och fridfullaste platserna på hela ön. Ute vid kusten, där de populära semesterorterna Cala Millor, Cala Bona och Costa de los Pinos ligger är det betydligt livligare.

Hotellreceptionen, golfshopen och restaurangen ligger i en anrik gammal herrgård från 1581. Här har man blandat gammalt med nytt och skapat en charmig miljö som det är lätt att trivas i. Den härligt avkopplande Spa-anläggningen hittar du i en stenbyggnad bredvid — här finns en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad samt tillgång till avkopplande massage.

Det ingår fri golf alla dagar! Golfbanan är en klassisk mästerskapsbana som designats av José María Olazábal och har varit värd för ett antal Europatourtävlingar genom åren. En golfresa till Mallorca, och Pula Golf Resort, innebär en golfupplevelse utöver det vanliga.

Playa Golf

7N + 7GF fr 514€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
0km
golfvardar
Golfbanor i området:
4
golfvardar
Närmsta flygplats:
60km
golfvardar
Närmsta stad:
3km
golfvardar
Närmsta strand:
6km
locations
Övriga avstånd: Alcudia 40km, Cala Millor 6km, Capdepera Golf 11km, Manacor 19km, Palma de Mallorca 66km, Port de Sóller 94km, Valdemossa 85km

Pula Golf Resort

En rustik golfupplevelse på vackra Mallorca

En golfvistelse på fyrstjärniga Pula Golf Resort känns lite som en resa till medeltiden fast man ändå får tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Här möts du av en charmig blandning mellan gammalt och nytt, en rustik miljö och vackra omgivningar som bidrar till en avkopplande atmosfär. Men skulle du, trots den härliga tillvaron på Pula Golf Resort, få lust att ta pulsen på det Mallorkinska utelivet någon kväll så tar det knappt 10 minuter med taxi till den livliga semesterorten Cala Millor ute vid kusten.

Det ingår fri golf på Pula Golfs mästerskapsbana hela vistelsen när man bor på resorten. Men, skulle man ändå bli sugen på att spela någon mer bana i området så behöver man inte alls åka särskilt långt: Capdepera Golf, Golf Son Servera och Canyamel Golf ligger alla inom en radie på lite drygt 10 kilometer, så det är inte mer än 10-15 minuters bilresa från Pula till någon av de andra banorna.

Det är lätt att ta sig hit med egen hyrbil eller så kan man boka en transfer via oss. Bilresan är cirka 65 kilometer tar runt 45 minuter. Det finns en stor parkeringsplats inne på Pula Golf Resorts eget område så det är lätt att hitta en parkering när man väl kommer fram.

I alla våra golfresor till Pula Golf Resort så ingår boende, fri golf och frukost. Om man vill så kan man lägga till halv- eller helpension i paketet.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Pula Golf Resort - Golf Suite twin beds
Läs mer

Pula Golf Suites

Här känns det lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Man har blandat gammalt med nytt ...

Hotellreceptionen, golfshopen och den mysiga restaurangen ligger i en gammal herrgårdsbyggnad med anor från 1581. Det känns lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Här blandas gammalt med nytt och modernt i en rustik och charmig miljö som det är lätt att trivas i.

De flesta hotellrummen ligger i separata längor som är byggda i två etage. Sviterna är rustikt inredda med ett sovrum och ett litet allrum. De är rymliga och bekväma med en yta på 40 till 55 kvadratmeter och är utrustade med bland annat A/C, värme, safe, minibar, hårtork och wifi. Utöver det så är alla rum olika, både när det gäller inredning och planlösning - men samtliga rumsvarianter håller en hög 4-stjärnig standard.

På Pula Golf Resort finns dessutom ett härligt spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad och tillgång till avkopplande massage. Det är inte helt fel att kunna avsluta dagen med ett avkopplande spa besök efter golfrundan ...

Skulle man vara sugen på att ta del av Mallorcas uteliv så är det bara 10 minuter med taxi till strandpromenaden i Cala Millor och andra mysiga kustbyar med ett brett gastronomiskt utbud av kött, nyfångad fisk och färska skaldjur samt lokala rätter typiska för Mallorca.

En rustik och charmig miljö som det är lätt att trivas i

Här känns det lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Man har blandat gammalt med nytt och skapat ett rustikt och charmigt golfhotell med tillgång till en golfbana i Europatourklass och ett härligt avkopplande spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och ångbad…

Pula Golf Suites: Banarkitekt
Reception:
24h
Pula Golf Suites: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
28
Pula Golf Suites: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Pula Golf Suites: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Pula Golf Suites: Drivingrange
Garage:
Nej
Pula Golf Suites: Drivingrange
Golfbanor i området:
4
Pula Golf Suites: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Pula Golf
Pula Golf Suites: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Pula Golf Suites: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.645615548877, 3.3751425348962
Pula Golf Suites: Drivingrange
Adress:
Carretera de Son Servera-Capdepera Km3, 07550 Son Servera, Spain
GOLF
Pula Golf Resort - Solnedgång, greener vaktas av sjö
Läs mer

Pula Golf

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer ...
golfbana

1

av 1

Pula Golf

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det är en omväxlande mästerskapsbana av hög klass där varje hål har en egen karaktär.

Golfbanan invigdes 1995 men ritades senare om av golflegenden José María Olazábal för att omvandlas till en mästerskapsbana för Europatourtävlingar.

Moderniserad av José María Olazábal för stora mästerskap

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan invigdes 1995 och har därefter blivit helt omgjord, ägarna bestämde sig för att de ville ha en Europatourbana och gav då José María Olazábal fria händer att rita om banan helt och hållet.

Ansträngningen lönade sig och golfbanan har sedan dess varit värd för flera stora golfturneringar, bland annat Europatourtävlingen PGA European Tour Championships Classic. Vår svenske golfhjälte Niclas Fasth vann här 2006.

Golfbanan slingrar sig fram i ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det finns en hel del vattenhinder: allt från små dammar och bäckar till större sjöar. Men det finns å andra sidan ganska få bunkrar. Fairways varierar kraftigt från hål till hål och det finns några med dogleg. Greenerna är medelstora till stora och hälften är upphöjda med uttalade nivåskillnader. För att sammanfatta Pula Golf: det är en omväxlande golfbana där varje hål har en egen karaktär.

Klubbhuset och restaurangen är en del av en gammal herrgård från 1581, ett för Mallorca klassiskt stenmurat hus i charmig stil. Här möts det gamla och det nya i en skön mix.

Driving-Rangen är väl tilltagen i storlek och byggd i två plan, ett av dem ligger under tak. Det finnstvå Putting-greener och en Pitching Green.

Pula Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Pula Golf: fakta vit tee
Vit:
6297
72
139
74.4
Pula Golf: fakta gul tee
Gul:
5869
72
135
72
Pula Golf: fakta röd tee
Röd:
5107
72
138
73.4
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Pula Golf: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Pula Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Mästerskapsbana
Pula Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Pula Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Pula Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Pula Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Pula Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.64568878317, 3.3758484879025
Pula Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera de Son Servera-Capdepera, Km 3, 07550 Son Servera, Spanien

Priser - Pula Golf Resort

Priserna gäller per person i delat dubbelrum (Golf Suite).

Pula Golf Resort
7 nätter i delad Golf Suite inkl. unlimited golf och frukost
7N + Unlimited golf
1 - 9 nov
939 €
7N + Unlimited golf
10 - 30 nov
679 €
7N + Unlimited golf
1 - 25 dec
519 €
7N + Unlimited golf
26 dec - 3 jan
788 €
7N + Unlimited golf
4 - 31 jan
519 €
7N + Unlimited golf
1 feb - 3 mar
680 €
7N + Unlimited golf
4 mar - 7 apr
959 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Flexibla datum

Du kan fritt boka ankomst- och avresedatum, antal nätter och golfrundor. Kontakta oss så skickar vi en offert på en skräddarsydd vistelse enligt era önskemål.

Unlimited golf

På Pula Golf ingår Unlimited golf alla dagar. Playa Golf förbokar en golftid per dag och meddelar dem i god tid innan resan påbörjas.

Extra

Fri golflektion ingår under de två första dagarna

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception som är öppen dygnet runt. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har ingen egen service eller personal på resmålet.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 14° 09° 37mm
Februari 14° 09° 36mm
Mars 16° 10° 28mm
April 18° 12° 35mm
Maj 21° 15° 30mm
Juni 25° 19° 14mm
Juli 28° 22° 05mm
Augusti 28° 23° 14mm
September 26° 21° 43mm
Oktober 22° 18° 58mm
November 17° 14° 63mm
December 15° 11° 45mm
Son Servera
playagolf-se-logo