Allt om din resa

2021-06-14

När man börjar planera inför en golfsemester så brukar det vara en hel del som man ska ta hänsyn till. Först och främst gäller det ju att synkronisera ledigheten med de andra i resesällskapet och hitta ett resmål som känns lockande för alla inblandade.

Men när det är klart och man väl har bestämt sig för ett resmål så brukar det dyka upp fler frågor som man gärna vill få svar på innan man slår till och bokar den efterlängtade golfresan. Bra att veta: Före resan | Under resan | Om reseförsäkringar & avbeställningsskydd

Här, under rubriken ”Allt om din resa”, har vi samlat information, råd och tips för att ge svar på de vanligaste frågorna som brukar uppstå före, under och efter resan. Du hittar länkar till all information i menyn ovanför dena här texten: klicka på +plustecknet.

Innan du bokar golfresan är det viktigt att du tar del av våra resevillkor och den allmänna informationen om våra golfresor så att du vet vad du kan förvänta dig. Vi rekommenderar att du återvänder regelbundet till de här sidorna för att se om någon viktig information som påverkar din resa har tillkommit eller ändrats.

Dela artikeln ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev