Upptäck nya härliga golfbanor

Golfresorts, mästerskapsbanor, parkbanor, seasidebanor...

Som hängiven golfare vill man gärna dra i väg på en skön golfsemester när golfbanorna hemma i Sverige stänger ned för säsongen.

Vintern är lång, och när mörkret börjar ta på krafterna är vi många hängivna golfare som längtar efter en golfresa till sydligare breddgrader, som drömmer om gröna golfbanor i ett varmt och solsäkert klimat.

Och, som tur är, så finns det många härliga resmål där man kan spela golf i ett underbart väder året runt. Det finns en hel värld med spännande golfbanor som väntar på dig!

Visa Golfbanor

POPULÄRA GOLFDESTINATIONER

Alicante - Vy över staden

Spanien
Alicante, Costa Blanca

Spela golf i ett stabilt och härligt klimat. Njut av kritvita stränder, Alicantes storstadspuls och golfbanor i toppklass ...
Cádiz - Andalusien, Spanien. Europas äldsta stad.

Spanien
Cádiz, Södra Costa de la Luz

Provinsen Cádiz milsvida sandstränder, mysiga kustbyar och tillgängliga golfbanor är rena drömmen för inbitna golfare ...
Málaga - Panorama vy över staden och hamnen

Spanien
Malaga, Costa del Sol

En av de absolut hetaste golfdestinationerna i södra Europa med mer än 70 bra golfbanor. Ett säkert kort ...
Vale Do Lobo - Algarve, Portugal

Portugal
Algarve

En makalöst dramatisk och vacker kuststräcka med ett myller av välskötta golfbanor, mysiga kustbyar och lyxiga golfresorts ...

Golfbanor

Alla Golfbanor

Land

Land

Sök Golfresa

Sök Golfresa

Rensa Filter

Att välja golfbana

Varje år åker tusentals golfspelare till sydligare breddgrader för att spela golf i ett varmare klimat när det är kallt och mörkt i Sverige.

De flesta åker till solsäkra resmål i Spanien eller Portugal där klimatet är optimalt för härliga golfrundor året runt. Men alla golfresenärer uppskattar inte samma resmål lika mycket, det finns stora skillnader när det gäller vilka typer golfbanor och miljöer som man föredrar. Det finns massor av fina golfbanor i södra Europa som är värda att kolla upp när du börjar planera inför nästa golfresa.

Vi har noga valt ut golfbanor av skiftande karaktär som vi själva tycker om och därefter kombinerat dem med utvalda hotell och lägenheter till prisvärda golfpaket. Oavsett om du letar efter en veckoresa eller planerar att stanna borta en längre tid så har vi en golflösning som passar dig.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev