La Cala – Campo Europa

En naturskön golfbana med magnifika vyer

La Cala Golf Resort med inte mindre än tre fantastiska golfbanor ligger vid foten av Sierra de Mijas och erbjuder allt som en inbiten golfälskare kan önska sig. Golfbanorna har designats av Cabell B. Robinson som arbetat för en av världens mest hyllade golfbanearkitekter — Robert Trent Jones.

Campo Europa är en naturskön golfbana som bjuder på härliga golfrundor med magnifika vyer och spännande utmaningar bland vackra korkekar, olivträd, eukalyptus och en del vattenhinder ...

Spännande utmaningar bland vackra korkekar, olivträd, eukalyptus och en del vattenhinder ...

Golfbanorna har designats av Cabell B. Robinson som arbetat för en av världens mest hyllade golfbanearkitekter — Robert Trent Jones. Cabell var nära involverad i konstruktionen och designen av alla Robert Trent Jones golfbanor i Europa under de 17 åren som han ansvarade för det europeiska huvudkontoret. 1987 startade han sitt eget företag och har därefter designat många fler uppskattade och prestigefulla golfbanor; La Cala Golf Resort (America, Asia, Europa), Finca Cortesin,Las Colinas Golf Club, Aphrodite Golf Club, Praia del Rey ...

Campo Europa upplevs som lite generösare med mer fairway att sikta på och många golfare tycker den är lite mindre krävande jämfört med America och Asia, trots att floden Ojén är i spel på inte mindre än åtta av hålen.

Banan är kuperad med många upphöjda utslag som ger en god uppfattning om förutsättningarna och de olika spelalternativen. Europa erbjuder helt klart fler möjligheter att slå en full drive från tee än America och Asia. Europa har fyra par 5 hål, 9 par 4 och fem par 3. Vattenhinder skyddar greenerna på hål 3 och 14. Hål 14 är ett riktigt utmanande par 3 hål på den max tillåtna längden för par 3:or - 233 meter. 11:an är det längsta Par 5 hålet på 524 meter.

Campo Europa är en dramatisk golfbana som spelas lite lättare för medelgolfaren än de andra två banorna på La Cala Golf Resort. Europa har lite generösare fairways, plattare terräng och något större greener.

Golfbilder

FAKTA

La Cala – Campo Europa

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6014
71
72.1
136
yellow_flag
5705
71
70
133
red_flag
4556
71
64.1
112
receptionist
Design:
Cabell B. Robinson
rooms
Bankaraktär:
Kuperad Mästerskapsbana
wifi
HCP Damer:
54
motorcade
HCP Herrar:
54
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Calle Mirador del Golf 1, 29649 La Cala de Mijas

Golfpaket

La Cala – Campo Europa ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 4GF fr 689€
La Cala Golf Resort är en av Spaniens största golfanläggningar med 54 spännande golfhål fördelade på tre ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev