Golfvärd i Rota, Cádiz, Spanien

Jobba som golfvärd utomlands

En del länkar i våra inlägg är så kallade affiliate länkar och innebär att vi i dessa fall erhåller en partnerprovision. Syftet med inläggen är att tipsa och informera våra läsare om aktuella golf- och reserelaterade ämnen. Vi länkar bara till betrodda och seriösa partners och du betalar inget extra när använder våra länkar.

Playa Golf söker golfvärdar som delar vårt intresse för golfresor och tycker om att umgås med likasinnade golfentusiaster, är vana att ge service, kan arrangera golftävlingar, utflykter samt andra aktiviteter.

Du som söker skall vara van att ta egna initiativ, vara utåtriktad och empatisk med förmåga att skapa en god stämning bland våra gäster på resmålet. Vi ser gärna att det är ett par som tillsammans tar hand om värdskapet. Huvuduppgiften är att se till att resmålet fungerar som det är tänkt och att alla våra gäster trivs och mår bra. Kanske du är en av våra nya medarbetare?

Bifoga följande:

  • CV, personlig beskrivning samt foto

Som golfvärd jobbar man på resmålet under oktober och november på hösten samt februari, mars och april på våren. Det är givetvis en fördel om man är tillgänglig båda perioderna, men det går att söka tjänsten för antingen hösten eller våren

Skicka in din ansökan till [email protected]

Dela artikeln ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev