Hål 12 på Montenmedio Golf

Montenmedio Golf

Golfbanor i Vejer de la Frontera

Montenmedio Golf ligger ett par kilometer från Atlantkusten, omsorgsfullt utlagd i harmoni med naturen. Golfbanan kantas av hundraåriga korkekar, gamla olivträd, mäktiga pinjeträd och en del frodiga buskage. Klubbhuset är verkligen annorlunda, det är byggt som en magnifik hacienda med en mysig restaurang och en stor trevlig uteservering.

Playa Golf

Montenmedio Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Montenmedio Golf: fakta vit tee
Vit:
6260
72
135
73.3
Montenmedio Golf: fakta gul tee
Gul:
5868
72
132
71.2
Montenmedio Golf: fakta röd tee
Röd:
5214
72
128
73.2
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Montenmedio Golf: Banarkitekt
Design:
Alejandro Maldonado
Montenmedio Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Park och skogsbana
Montenmedio Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Montenmedio Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Montenmedio Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Montenmedio Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Montenmedio Golf: Drivingrange
Tel:
+34 956 45 50 04
Montenmedio Golf: Drivingrange
Web:
dehesamontenmedio.com
Montenmedio Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.2360890308, -5.9102502445398
Montenmedio Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera N340, km 42,5, 11150 Vejer De La Frontera, Spanien

Montenmedio Golf

Pinjeträden vid sidan av fairway bildar långa korridorer

Dehesa Montenmedio Golf öppnade 1993 och ligger i ett skyddat naturområde ett par kilometer från Atlantkusten. ”Dehesa” är en sorts kulturlandskap i södra och mellersta Spanien som används för bete och produktion av skogsprodukter såsom vilt, svamp, honung och kork. Har man tur kan man till och med få en skymt av den utrotningshotade spanska kejsarörnen när den kurvar i termiken ovanför golfbanan.

Montenmedio Golf ligger ett par kilometer från Atlantkusten, omsorgsfullt utlagd i harmoni med naturen. Golfbanan kantas av hundraåriga korkekar, gamla olivträd, mäktiga pinjeträd och en del frodiga buskage. Det är en ganska teknisk golfbana med en del strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder samt några hål där man bör koncentrera sig lite extra på grund av att pinjeträden vid sidan av fairway bildar en lång korridor. Montenmedio Golf är en utmanande och intressant golfanläggning väl värd ett besök.

Klubbhuset är verkligen annorlunda, det är byggt som en magnifik hacienda med en mysig restaurang och en stor trevlig uteservering. Här finns omklädningsrum med förvaringsskåp och duschar.

Övningsområden

Precis framför klubbhuset ligger en stor putting green samt ytterligare en green avsedd för att träna inspel och chippar. På driving rangen finns utslagsplatser från gräs och matta under tak - perfekt med lite skugga när solen ligger på. Vid driving rangen finns ytterligare en övningsgreen och ettans tee ligger alldeles intill.

Montenmedio Golf ingår i följande golfpaket:

Novo Sancti Petri
Al Sur

Här bor du mitt i golfresorten med den fantastiska stranden ”Playa de la Barrosa” i stort sett utanför dörren. I Novo Sancti Petri får du tillgång till spel på mer än 15 bra golfbanor på södra atlantkusten. Ett riktigt paradis för vintertrötta golfare!

Visa Golfpaketet
Novo Sancti Petri
Sancti Petri Resort

Här bor du mitt i golfresorten med den fantastiska stranden ”Playa de la Barrosa” i stort sett utanför dörren. I Novo Sancti Petri får du tillgång till spel på mer än 15 bra golfbanor på södra atlantkusten. En dröm för inbitna golfare!

Visa Golfpaketet
El Puerto de Santa Maria
Puerto Sherry

De lyxiga lägenheterna i Puerto Sherry har stora terrasser med en fantastisk utsikt över hamnen och Cádizbukten. Den närmsta golfbanan ligger bara ett par kilometer bort och golfkortet som ingår gäller på mer än 10 bra golfbanor längs södra Costa de la Luz…

Visa Golfpaketet
Rota
Chalet Los Arcos

Chalet Los Arcos ligger centralt i Rota med den fantastiska stranden, Playa de la Costilla, precis framför huset. Lägenheterna har stora terrasser och en fantastisk havsutsikt. Golfkortet som ingår gäller på mer än 10 bra golfbanor längs södra Costa de la Luz...

Visa Golfpaketet
Rota
Dunas y Luz

Rota är en charmig och genuint spansk kuststad med vitkalkade hus och mysiga kullerstensgränder. Dunas y Luz bekväma lägenheter ligger nära strandpromenaden och centrum. Golfkortet som ingår gäller på mer än 10 bra golfbanor längs södra Costa de la Luz…

Visa Golfpaketet
Rota
Los Patios

Rota är en charmig och genuint spansk kuststad med vitkalkade hus och mysiga kullerstensgränder. Los Patios moderna lägenheter ligger mitt i gamla stan, endast 200 meter från stranden. Golfkortet som ingår gäller på mer än 10 bra golfbanor längs södra Costa de la Luz…

Visa Golfpaketet

Väderprognos: Vejer de la Frontera

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 15° 10° 93mm
Februari 15° 10° 79mm
Mars 17° 11° 74mm
April 19° 13° 66mm
Maj 22° 15° 31mm
Juni 26° 19° 08mm
Juli 28° 21° 02mm
Augusti 29° 21° 04mm
September 27° 20° 33mm
Oktober 23° 17° 91mm
November 18° 13° 106mm
December 16° 11° 127mm
playagolf-se-logo