Villanueva Golf

En trevlig bekantskap strax utanför Puerto Real

Villanueva Golf är en omväxlande golfbana som öppnade så sent som 2006. Layouten liknar en svensk parkbana och det är nära från green till nästa tee överallt. Den öppna terrängen bjuder in vinden i spelet och då gäller det att man väljer rätt klubba vid inspelen. De torvade bunkrarna ger lite Links känsla och det finns fem sjöar och en del vattendrag som sätter spelarens precision och längdkänsla på prov.

Omväxlande och trevlig golfbana med stora, böljande greener

Villanueva Golf är en trevlig golfbana som öppnade så sent som 2006 och har blivit en av de mest populära banorna i Cádiz området. Layouten liknar en svensk parkbana, den är lätt att gå eftersom den är ganska platt och det är nära från green till tee överallt. Den öppna terrängen bjuder in vinden i spelet och då gäller det att man väljer rätt klubba vid inspelen.

De torvade bunkrarna ger lite Links känsla och det finns fem sjöar och en del vattendrag som sätter spelarens precision och längd på prov. Greenerna är stora, böljande och varierande med en del platåer vilket leder till att svårigheten kan variera stort beroende på flaggpositionerna.

Det nya klubbhuset bidrar till den mysiga atmosfären och personalen är mycket hjälpsam och trevlig. Här finns en riktigt bra restaurang med en stor och mysig uteservering, golfshop, omklädningsrum med förvaringsskåp och duschar.

Övningsområden

Driving range med utslagsplatser från gräs och matta. Det finns flera utslagsplatser under tak. Bra övningsgreener för närspel, putt och chip.

Golfbilder

FAKTA

Villanueva Golf

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6141
72
72.2
126
yellow_flag
5843
72
70.7
124
red_flag
5128
72
72
122
receptionist
Design:
Aymerich
rooms
Bankaraktär:
Parkbana
wifi
HCP Damer:
36
motorcade
HCP Herrar:
36
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Calle Verbena s/n, 11510 Puerto Real

Golfpaket

Villanueva Golf ingår i följande golfpaket

Long Stay

28N fr 659€
Här bor du mitt i golfresorten med den fantastiska stranden ”Playa de la Barrosa” i stort sett utanför dörren. I ...

Long Stay

28N + Golfkort fr 1089€
De lyxiga lägenheterna i Puerto Sherry har stora terrasser med en fantastisk utsikt över hamnen och Cádizbukten. Den ...

Long Stay

28N + Golfkort fr 899€
Chalet Los Arcos ligger centralt i Rota med den fantastiska stranden, Playa de la Costilla, precis framför huset. ...

Long Stay

1MÅN + Golfkort fr 799€
Rota är en charmig och genuint spansk kuststad med vitkalkade hus och mysiga kullerstensgränder. Dunas y Luz bekväma ...

Long Stay

1Mån + Golfkort fr 899€
Rota är en charmig och genuint spansk kuststad med vitkalkade hus och mysiga kullerstensgränder. San Francisco ligger ...

Long Stay

28N + Golfkort fr 899€
Rota är en charmig och genuint spansk kuststad med vitkalkade hus och mysiga kullerstensgränder. Los Patios moderna ...
© 2009 - 2022 Playa Golf® | Web by web365.dev