La Baílla

Boka Long Stay Golf på La Baílla i Rota

Apartamentos La Baílla's lyxiga "boutique" lägenheter ligger mitt i gamla stan med hamnen, gågatan, stranden, restauranger, affärer och mysiga tapasbarer precis utanför dörren. Det fördelaktiga klimatet, den mysiga stan och det fantastiska läget gör att de flesta som varit på long stay här kommer tillbaka. Rota är ett perfekt resmål för soltörstande golfentusiaster som vill stressa ner i en skön mañana atmosfär.

1MÅN + Golfkort fr 949€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
route
Avstånd golf:
10km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golfvardar
Golfbanor i området:
13
golfvardar
Närmsta flygplats:
39km
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0km

HotellET

Spanien, Rota

Lyxiga "boutique" lägenheter direkt vid stranden och havet
De historiska influenserna från svunna tider då fenicier, morer och romare dominerade på den iberiska halvön framgår tydligt. Varje liten detalj bidrar till att skapa en avslappnande miljö i ...

GOLFBANOR: 13

Lyxiga "boutique" lägenheter mitt i gamla stan med stranden direkt utanför dörren

Rota är en riktigt mysig kuststad som passar in på vårt typiskt svenska uttryck - "lagom". Inte för litet så att det blir långtråkigt, inte heller för stort så att det blir opersonligt och turistiskt. Man lär sig hitta på ett par dagar och börjar känna sig hemma ganska fort. Rota är ett perfekt resmål för long stay golfresor helt enkelt.

Apartamentos La Baílla's moderna turistlägenheter av "boutique" karaktär ligger mitt i gamla stan direkt vid stranden och strandpromenaden. När du checkar in möts du av pampiga marmorpelare och en slående havsutsikt redan i lobbyn. Vill du lyxa till det ordentligt kan du boka en av La Bailla's àticos som har havsutsikt och egen jacuzzi på terrassen.

La Bílla ligger centralt på bekvämt promenadavstånd till allt som Rota erbjuder; Den milslånga stranden, strandpromenaden, restauranger, barer, affärer och hamnen med regelbundna färjor över till provinshuvudstaden Cádiz. När du har packat upp resväskorna kan du börja se fram emot en härlig long stay golfsemester i en lyxig och modern turistlägenhet mitt i charmiga Rota.

Golfvärdar

Våra golfvärdar på plats arrangerar golftävlingar, pub-kvällar, golfutflykter och trevliga middagar. De ser till så att alla våra gäster trivs och mår bra helt enkelt.

Golfkortet

GolfkortetMed golfkortet som ingår i alla long stay golfresor till Cádizområdet kan ni spela så mycket ni vill på anslutna golfbanor till en mycket fördelaktig green fee. Starttider kan man boka upp till 2 dagar i förväg. Vårt unika long stay koncept med golfkortet ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Du spelar helt enkelt på de banor du tycker bäst om, så ofta som det passar dig. Läs mer om golfkortet och vår förmånliga special green fee på de anslutna golfbanorna under "Priser & Golfpaket".

Costa Ballena Ocean Golf Club

När du bokar en long stay golfresa med boende i Rota ingår ett särskilt "Playa Golf medlemskap" på Costa Ballena Ocean Golf Club. Medlemskapet innebär fritt tillträde till en av Europas bästa träningsanläggningar, driving range med ca 100 utslagsplatser från gräs tee, 2 närspelsområden, övningsbunkrar och puttinggreener, gym, omklädningsrum med dusch, bastu och bubbelpool samt special priser för 9-håls par 3 executive banan och en 9-håls green fee på huvudbanan.

Hur tar jag mig hit?

Det är lätt att ta sig till Rota. Flygplatsen Jerez de la Frontera (XRY) ligger bara 35 kilometer bort och en taxi hit kostar runt 60€ enkel resa. Flyger man till Sevilla (SVQ) och hyr en bil så tar det knappt en timme att köra hit och det är fin dubbelfilig motorväg hela vägen.

Flyger du till Málaga (AGP) tar du dig lättast hit med en hyrbil. Det tar ca 3 timmar att köra från Málaga till Rota, men det är fin motorväg och inte alls svårt att hitta hit. Från flygplatsen kör du motorvägen AP7 mot Algeciras och tar avfart 110B mot Jerez. När du väl kommer fram till Jerez är det bara 35 kilometer kvar ut till kusten och Rota.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Rota

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Rota

Bästa tiden för golfresor till Rota och Cádiz är på hösten och våren. Då påminner vädret här om en ljummen sommardag hemma i Sverige. Enligt statistiken har den sydvästra delen av spanska Atlankusten inte mindre än 320 soldagar per år, så det är inte så konstigt att den heter Costa de la Luz - ljusets kust.

Många tror helt felaktigt att vädret på södra Costa de la Luz är sämre än på medelhavskusten. Men här råder ett subtropiskt, på gränsen till tropiskt klimat, med höga temperaturer året om. En av anledningarna till det är att golfströmmen passerar strax utanför södra Costa de La Luz, och tack vare den så sjunker temperaturen i vattnet sällan under 16 grader. Atlanten bidrar alltså till att det blir behagligare och mildare temperaturer året runt.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev