Puerto Sherry

Boka long stay i El Puerto de Santa Maria

El Puerto de Santa María är en charmig och genuint spansk kuststad med ett härligt klimat, vitkalkade hus, trånga kullerstensgränder och fantastiska sandstränder.

Lägenhetshotellet Las Suites de Puerto Sherry ligger precis vid kajkanten i marinan strax utanför stan och bjuder på en underbar havsutsikt. Hyrbilen parkerar du smidigt på hotellets privata parkering och när du har packat upp resväskorna kan du slappna av och börja se fram emot en kall öl på den soliga terrassen efter många härliga golfrundor.

28N + Golfkort fr 1224€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
route
Avstånd golf:
2km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Vistahermosa Golf & CC
golfvardar
Golfbanor i området:
13
golfvardar
Närmsta flygplats:
30km
golfvardar
Närmsta stad:
2km
golfvardar
Närmsta strand:
0.5km

HotellET

Spanien, El Puerto de Santa Maria

Lyxiga lägenheter vid kajkanten
Las Suites de Puerto Sherrys lyxiga lägenheter ligger direkt vid kajkanten, mitt i marinan. De är rymliga, påkostade och smakfullt inredda. Lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll. ...

GOLFBANOR: 13

Lyxiga lägenheter med fantastisk havsutsikt

Med sitt strategiska läge och milda klimat är El Puerto De Santa Maria ett perfekt resmål för long stay golfresor. Här får du uppleva en livlig spansk kuststad med en genuint spansk atmosfär. Den mysiga marinan, Puerto Sherry, ligger på promenadavstånd från själva stan. Här bor du bekvämt i lyxiga lägenheter på lägenhetshotellet Las Suites de Puerto Sherry. Alla lägenheter har fantastisk havsutsikt - nedanför de stora terrasserna ligger segelbåtar och lyxjakter i mångmiljonklassen och guppar vid bryggorna.

Väster om marinan ligger en pittoresk strandpromenad med en magnifik utsikt över Atlanten och Cádizbukten. Den slingrar sig runt en liten udde med färgglada hus - här kan du stanna till vid någon av de trevliga restaurangerna för att äta något gott - det serveras allt från pizza till nyfångad fisk och utsökta skaldjur. Går du åt andra hållet, österut, tar det knappt 20 minuter att promenera in till El Puerto.

I Puerto Sherry finns det två fantastiskt fina sandstränder: Den ena, lite mindre av dem, Playa de la Muralla, ligger ett par hundra meter väster om marinan, och den andra, Playa de la Puntilla, är över 600 meter lång och ligger öster om marinan, mitt emellan Puerto Sherry och El Puerto de Santa María.

När ni checkar in får ni era golfkort samt all information ni behöver för att smidigt komma i gång med er nya ”vardag” i El Puerto de Santa María.

Golfvärdar

Golfvärdarna håller till i grannstaden Rota ca 20 kilometer norr om El Puerto de Santa María. De arrangerar golftävlingar, pub-kvällar, golfutflykter och trevliga middagar. De finns alltid tillgängliga och ser till så att alla våra gäster trivs och att allt fungerar som det är tänkt.

Golfkortet

När du bokar en long stay golfresa till Las Suites de Puerto Sherry så ingår vårt unika golfkort i paketet. Med golfkortet kan ni spela runt på de flesta golfbanorna på södra Costa de la Luz till ett rimligt pris och ni kan boka starttider från 2 dagar i förväg. Golfkortet ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Du spelar helt enkelt på de banor du tycker bäst om, så ofta som det passar dig. Läs mer om golfkortet under "priser & information".

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, El Puerto de Santa Maria

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, El Puerto de Santa Maria

Bästa tiden för golfresor till El Puerto de Santa María och södra Costa de la Luz är egentligen på hösten och våren. Då påminner vädret här om en skön sommardag hemma i Sverige. Enligt statistiken har den sydvästra delen av spanska Atlankusten inte mindre än 320 soldagar per år, så det är egentligen inte så konstigt att den heter Costa de la Luz - ljusets kust.

Många tror helt felaktigt att vädret på södra Costa de la Luz är sämre än på medelhavskusten. Men här råder ett subtropiskt, på gränsen till tropiskt klimat, med höga temperaturer året om. En av anledningarna till det är att golfströmmen passerar strax utanför Costa de La Luz, och tack vare den så sjunker temperaturen i vattnet sällan under 16 grader. Atlanten bidrar alltså till att det blir behagligare och mildare temperaturer både på sommaren när det är som varmast, och på vintern när det är som kallast.

Det milda klimatet i "El Puerto" är helt perfekt för oss golfentusiaster som längtar bort när det trista vintermörkret hemma i Sverige börjar bli allt för tungt.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev