Las Suites de Puerto Sherry

Lyxiga lägenheter vid kajkanten

Las Suites de Puerto Sherrys lyxiga lägenheter ligger direkt vid kajkanten, mitt i marinan. De är rymliga, påkostade och smakfullt inredda. Lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll. Segelbåtarna ligger och guppar vi bryggorna nedanför de stora terrasserna - alla lägenheter har en stor terrass med spektakulär utsikt över hamnen, Cádizbukten och Atlanten.

Spektakulär utsikt över marinan och Cádizbukten

Las Suites de Puerto Sherry erbjuder lyxiga lägenheter med magnifik havsutsikt och stora terrasser. De är rymliga, påkostade och smakfullt inredda. Alla är fullt utrustade för självhushåll.

Lägenheterna har 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, kök med riktig ugn, spis med 4 plattor, tvättmaskin, internationella TV kanaler och WIFI internet.

Städning och byte av lakan och handdukar ingår (Long stay endast 1ggn i veckan). Alla lägenheter har egen privat parkering inne på lägenhetshotellets bevakade område.

Det finns en inomhuspool, en utomhuspool och en barnpool samt ett litet gym med ett par maskiner och lite fria vikter på Hotellet bredvid (Hotel Puerto Sherry) som man får tillgång till när man bor på Las Suites. Handdukar får man låna i receptionen på Hotel Puerto Sherry mot en liten deposition.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
Begränsad
rooms
Rum/Lägenheter:
33
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Nej
golf-course
Golfbanor i området
13
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
RCG Vistahermosa
golf-green
Avstånd golfbana:
2km
apartment
Närmsta stad:
2km
swimming
Strand:
0.5km
flight
Flygplats:
30km
address
Adress:
Avenida de la Libertad s/n, 11500 El Puerto de Santa María

Golfpaket

Las Suites de Puerto Sherry ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 4GF fr 649€
El Puerto de Santa María är en charmig och genuint spansk kuststad med ett härligt klimat, vitkalkade hus, trånga kullerstensgränder och fantastiska sandstränder. Lägenhetshotellet Las Suites ...

Long Stay Golf

28N + Golfkort fr 1149€
El Puerto de Santa María är en charmig och genuint spansk kuststad med ett härligt klimat, vitkalkade hus, trånga kullerstensgränder och fantastiska sandstränder. Lägenhetshotellet Las Suites ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev