Al Sur

Long Stay i Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri har länge varit ett populärt resmål för soldyrkande golfentusiaster. Här finns inte mindre än 5 bra golfbanor samt en av de längsta och bästa sandstränderna på hela Costa del la Luz.

Apartamentos Al sur ligger ett par kvarter från den 8 kilometer långa sandstranden ”Playa la Barrosa” och på gångavstånd finner du flera restauranger, caféer, pubar och en fantastisk strandpromenad som bjuder på en härlig utsikt över sanddynerna och havet.

28N fr 659€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
route
Avstånd golf:
3km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
RCG Novo Sancti Petri
golfvardar
Golfbanor i området:
15
golfvardar
Närmsta flygplats:
59km
golfvardar
Närmsta stad:
7km
golfvardar
Närmsta strand:
0km

HotellET

Spanien, Novo Sancti Petri

Upptäck Novo Sancti Petri - Ett sol, bad och golfparadis
I ett bekvämt och lugnt läge, ett par kvarter från den fantastiska sandstranden, ligger Apartamentos Al Sur. Härifrån är det en kort promenad till pubar, restauranger och mataffären. Hyrbilen ...

GOLFBANOR: 13

Böljande sanddyner och fem bra golfbanor

Novo Sancti Petri är en välkänd sol, bad och golfresort på södra Costa de la Luz. På sommaren är det full fart här, men till hösten och vintern lugnar det ner sig och blir mer fokus på golf. Resorten ligger en knapp halvtimme med bil från den historiskt intressanta staden Cádiz och knappt 7 kilometer från Chiclana de la Frontera - en av de berömda vita byarna ”Los pueblos blancos”.

Apartamentos Al sur ligger mitt i Novo Sancti Petri, ett par kvarter från den 8 kilometer långa sandstranden ”Playa la Barrosa”. Lägenheterna har all utrustning man behöver för en längre vistelse och hyrbilen parkerar du bekvämt på hotellets privata parkering. På gångavstånd finner du flera restauranger, pubar, små butiker samt den fantastiska strandpromenaden som bjuder på en härlig utsikt över sanddynerna och havet.

Det finns inte mindre än fem bra golfbanor i Novo Sancti Petri och alla ligger inom ett par kilometer från hotellet. Så det tar bara ett par minuter med bil oavsett vilken av golfbanorna ni ska spela.

Golfkortet

Med golfkortet kan ni spela så mycket ni vill på alla anslutna golfbanor till en mycket fördelaktig green fee och ni kan boka starttider från 2 dagar i förväg. Golfkortet ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Du spelar helt enkelt på de banor du tycker bäst om, så ofta som det passar dig. Läs mer om golfkortet under ”Priser & Golfpaket”.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Novo Sancti Petri

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 09° 67mm
Februari 16° 10° 76mm
Mars 18° 12° 87mm
April 20° 13° 48mm
Maj 23° 15° 33mm
Juni 26° 18° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 21° 02mm
September 28° 20° 18mm
Oktober 24° 16° 77mm
November 19° 12° 80mm
December 16° 10° 99mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Novo Sancti Petri

Bästa tiden för golfresor till Novo Sancti Petri är egentligen på hösten och våren. Då är det ungefär som en skön sommardag hemma i Sverige här. Det milda klimatet på södra Costa de la Luz är helt perfekt för oss golfentusiaster som behöver ta en paus från det kalla vintermörkret hemma i Sverige...

Många tror helt felaktigt att vädret på södra Costa de la Luz i sydvästra Spanien är sämre än på medelhavskusten. Men här råder ett subtropiskt, på gränsen till tropiskt klimat, med höga temperaturer året om. En av anledningarna till det är att golfströmmen passerar strax utanför Costa de La Luz, och tack vare den så sjunker temperaturen i vattnet sällan under 16 grader.

Atlanten bidrar alltså till att det blir behagligare och mildare temperaturer både på sommaren när det är som varmast, och på vintern när det är som kallast.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev