Apartamentos Al Sur

Upptäck Novo Sancti Petri - Ett sol, bad och golfparadis

I ett bekvämt och lugnt läge, ett par kvarter från den fantastiska sandstranden, ligger Apartamentos Al Sur. Härifrån är det en kort promenad till pubar, restauranger och mataffären. Hyrbilen parkerar du smidigt i det privata garaget.

Ett modernt lägenhetshotell nära strandpromenaden och golfbanorna

Novo Sancti Petri är en sol, bad och golf resort som ligger ett par kilometer från Chiclana de la Frontera, en av de berömda vita byarna med karaktäristiska trånga kullerstensgator och mysiga små gränder kantade av färggranna blomkrukor. Här finns det minst en tapasbar i varje kvarter som serverar underbara smårätter och bjuder på spontan flamencosång om kvällarna.

I ett bekvämt och lugnt läge, ett par kvarter från den vidsträckta sandstranden, ligger Apartamentos Al Sur. Ett fräscht och modernt boende som har all utrustning man kan tänkas behöva för en längre vistelse. Här finns en bar och restaurang som serverar frukost, en säsongsöppen utomhuspool (ej uppvärmd), en bubbelpool och en paddel-tennisbana.

De moderna och ljusa lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll. De har 1 sovrum med ett badrum eller 2 sovrum med 2 badrum. Alla lägenheter har ett rymligt vardagsrum, komplett kök samt uteplats eller balkong.

Hyrbilen parkerar du smidigt i garaget och det är bara en kort promenad till pubar, restauranger och mataffären.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
Kontorstid
rooms
Rum/Lägenheter:
28
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Avgift
golf-course
Golfbanor i området
15
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
RCG Novo Sancti Petri
golf-green
Avstånd golfbana:
3,5km
apartment
Närmsta stad:
7km
swimming
Strand:
0km
flight
Flygplats:
53km
address
Adress:
Carretera de la Barrosa 30, 11139 Chiclana de la Frontera

Golfpaket

Apartamentos Al Sur ingår i följande golfpaket

Long Stay Golf

28N fr 659€
Novo Sancti Petri har länge varit ett populärt resmål för soldyrkande golfentusiaster. Här finns inte mindre än 5 bra golfbanor samt en av de längsta och bästa sandstränderna på hela Costa ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev