Playa de Punta Candor

Boka Long Stay Golf i Rota

Playa de Punta Candor är en del av den 2 mil långa sandstranden som sträcker ut sig mellan kuststäderna Rota i söder och Chipiona i norr. Anläggningen ligger i en privilegierad miljö knappt 3 kilometer från Rota centrum och 6 kilometer från närmsta golfbanan i Costa Ballena Beach & Golf Resort. Här bor man bekvämt i moderna turistlägenheter med vackra sanddyner, pinjeskog och en gyllene sandstrand direkt utanför dörren...

28DGR + Golfkort fr 1149€
Priser & Information
Boka Long Stay Golf

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
route
Avstånd golf:
6km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golfvardar
Golfbanor i området:
13
golfvardar
Närmsta flygplats:
30km
golfvardar
Närmsta stad:
3km
golfvardar
Närmsta strand:
0km

HotellET

Spanien, Rota

Turistlägenheter vid havet
Vakna till ljudet från vågor som rullar in mot den gyllene stranden, känn den ljumma havsbrisen och njut av färgsprakande solnedgångar från de härliga terrasserna på Punta Candor Suites. Här ...

GOLFBANOR: 13

Färgsprakande solnedgångar och böljande sanddyner

Playa de Punta Candor är en vacker plats i utkanten av den mysiga kuststaden Rota. Här bor du bekvämt i Punta Candor Suites moderna turistlägenheter med den gyllene sandstranden och böljande sanddyner utanför dörren.

Inom 10 minuters promenad hittar du ett par restauranger, bland annat Rotas bästa Pizzeria och ett stekhus med äkta kolgrill. Från Punta Candor Suites in till Rota centrum är det knappt 3 kilometer. I Rota Centrum kan du njuta av lokala delikatesser på mysiga restauranger, utforska kullerstensgränderna i gamla stan, eller bara slappna av och njuta av den lugna inbjudande atmosfären.

Tips: Färsk nyfångad fisk på det lokala fiskekooperativets egen restaurang i hamnen >>

Buss in till stan: Linje 2 kör mellan Punta Candor och Rota Centrum  >>

Bland spanjorerna är Rota känd för sin vänliga invånare och framför allt, de underbara stränderna som sträcker sig längs den glittrande Atlantkusten. Med sin kombination av vackra stränder, närhet till de vita byarna i Sierra de Cádiz och dess rika kulturella arv, är Rota en riktig pärla på Spaniens sydkust.

Golfvärdar

Våra golfvärdar på plats arrangerar golftävlingar, pub-kvällar, golfutflykter och trevliga middagar. De ser till så att alla våra gäster trivs och mår bra helt enkelt.

Golfkortet

GolfkortetMed golfkortet som ingår i alla long stay golfresor till Cádizområdet kan ni spela så mycket ni vill på anslutna golfbanor till en mycket fördelaktig green fee. Starttider kan man boka upp till 2 dagar i förväg. Vårt unika long stay koncept med golfkortet ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Du spelar helt enkelt på de banor du tycker bäst om, så ofta som det passar dig. Läs mer om golfkortet och vår förmånliga special green fee på de anslutna golfbanorna under "Priser & Golfpaket".

Costa Ballena Ocean Golf Club

När du bokar en long stay golfresa med boende i Rota ingår ett särskilt "Playa Golf medlemskap" på Costa Ballena Ocean Golf Club. Medlemskapet innebär fritt tillträde till en av Europas bästa träningsanläggningar, driving range med ca 100 utslagsplatser från gräs tee, 2 närspelsområden, övningsbunkrar och puttinggreener, gym, omklädningsrum med dusch, bastu och bubbelpool samt special priser för 9-håls par 3 executive banan och en 9-håls green fee på huvudbanan.

Hur tar jag mig hit?

Det är lätt att ta sig till Rota. Flygplatsen Jerez de la Frontera (XRY) ligger bara 35 kilometer bort och en taxi hit kostar runt 60€ enkel resa. Flyger man till Sevilla (SVQ) och hyr en bil så tar det knappt en timme att köra hit och det är fin dubbelfilig motorväg hela vägen.

Flyger du till Málaga (AGP) tar du dig lättast hit med en hyrbil. Det tar ca 3 timmar att köra från Málaga till Rota, men det är fin motorväg och inte alls svårt att hitta hit. Från flygplatsen kör du motorvägen AP7 mot Algeciras och tar avfart 110B mot Jerez. När du väl kommer fram till Jerez är det bara 35 kilometer kvar ut till kusten och Rota.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Rota

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Rota

Bästa tiden för golfresor till Rota och Cádiz är på hösten och våren. Då påminner vädret här om en ljummen sommardag hemma i Sverige. Enligt statistiken har den sydvästra delen av spanska Atlankusten inte mindre än 320 soldagar per år, så det är inte så konstigt att den heter Costa de la Luz - ljusets kust.

Många tror helt felaktigt att vädret på södra Costa de la Luz är sämre än på medelhavskusten. Men här råder ett subtropiskt, på gränsen till tropiskt klimat, med höga temperaturer året om. En av anledningarna till det är att golfströmmen passerar strax utanför södra Costa de La Luz, och tack vare den så sjunker temperaturen i vattnet sällan under 16 grader. Atlanten bidrar alltså till att det blir behagligare och mildare temperaturer året runt.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev