Gramacho

Spännande design med vackra vyer

Både Gramacho Golf och Vale da Pinta hör till Pestana Carvoeiro Golf Resort som ligger ett par kilometer från kusten och den mysiga fiskebyn Carvoeiro. Gramacho Golf är en spännande design som bjuder på vackra vyer över Algarves landsbygd och trevliga utmaningar som passar alla typer av golfare.

En omväxlande och inspirerande golfbana där ingen golfrunda liknar en annan

Ronald Fream har designat Gramacho Golf tillsammans med den forne världsgolfaren Nick Price. Golfbanan är rankad som en av de mest populära golfbanorna på Algarvekusten och har bland annat varit värd för Portuguese Ladies Open samt European Tour Senior Qualifying School vid ett flertal tillfällen.

Gramacho är relativt kuperad och passar bra för både låg- och höghandikappare eftersom många hål erbjuder möjligheten att välja risknivå och olika spelstrategier. Gramacho var en 9-hålsbana från början med två utslagsplatser och två greener på varje hål. När Gramacho sedan byggdes om till en 18-hålsbana lät man de flesta greenerna och utslagen från 9-hålsbanan finnas kvar så att man kan fortsätta att variera svårighetsgraden och uppsättningen av golfbanan med hjälp av dem.

Gramacho är en omväxlande och inspirerande golfbana. Den stora variationen gör att ingen golfrunda är lik den andra och man hamnar ofta i nya intressanta lägen. Dessutom är Gramacho välskött och nästan alltid i perfekt skick.

Klubbhuset

Klubbhuset på Gramacho är mysigt och trevligt och ligger precis ovanför greenen på hål 18. Efter golfrundan passar det perfekt med lite gott att äta och dricka i solen på terrassen samtidigt som man kan bedöma inspelen och puttarna på 18:s green. Golfrestaurangen på Gramacho är en av de bästa i hela Algarve och de serverar mat till sent på kvällen.

Övningsområden

Pestana Academy ligger till strax bortom hål 18:s green på Vale Da Pinta. Här finns en fin driving range med utslagsmattor i två våningar, en chippinggreen samt en stor puttinggreen och tre övningsbunkrar. Bredvid greenen till hål 18, också på Vale da Pinta, så finns en pitchinggreen där du kan träna med egna bollar samt en fairwaybunker och två greenbunkrar.

Golfbilder

FAKTA

Gramacho

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6107
72
70
126
yellow_flag
5532
72
68.7
120
red_flag
4777
72
71
122
receptionist
Design:
Ronald Fream & Nick Price
rooms
Bankaraktär:
Parkbana
wifi
HCP Damer:
35
motorcade
HCP Herrar:
27
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Pestana Golf Resort, 8400-080 Carvoeiro

Golfpaket

Gramacho ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + Fri golf fr 699€
Carvoeiro ligger på Algarvekusten som är känd för sina fina golfbanor, härliga sandstränder och det behagliga ...

Long Stay Golf

3 veckor fr 1538€
Pestana Golf Resort Carvoeiro ligger på en liten platå med de vackra Monchique bergen i bakgrunden, nära den ...

Long Stay Golf

3 veckor fr 1399€
Carvoeiro ligger på Algarvekusten som är känd för sina fina golfbanor, härliga sandstränder och det behagliga ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev