Golf El Chaparral

Böljande terräng och spektakulära vyer

En unik och lättillgänglig park- och skogsbana mitt emellan La Cala de Mijas och Fuengirola. Golfbanan smälter naturligt in i den böljande terrängen och bjuder på mäktiga vyer där bergen och medelhavet spelar huvudrollerna.

Här möts du av en komplett golfanläggning med en av de mest populära golfrestaurangerna på hela Costa del Sol, en välsorterad golfshop, utmärkta träningsfaciliteter med en 1000 kvadratmeter stor puttinggren.

En utmärkt golfrestaurang, ett bra träningscenter och väldesignade golfhål

Det är lätt att ta sig till Golf El Chaparral som ligger bekvämt mitt emellan La Cala De Míjas och Fuengirola. Golfbanan är dessutom lätt att nå från motorvägen N-340 som knyter ihop alla orter längs med Málagas kuststräcka — Costa del Sol.

Golfbanan är kuperad och slingrar sig fram i ett böljande landskap med stor hänsyn till natur och miljö. Pepe Gancedo som har designat banan bestämde sig för sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Fairways är kantade av pinjeträd och du får se upp för strategiskt utplacerade bunkrar och läsa linjen noga på de ondulerade greenerna. De varierande hålen bjuder på en spännande golfupplevelse i vackra omgivningar. Bland golfare är golfbanan omtalad för att vara krävande men rättvis.

Golfrestaurangen anses vara bland de bästa längs hela Málagakusten och är känd för sin goda service och den fantastiska terrassen med oslagbar utsikt över Medelhavet, Marocko och Gibraltar.

Driving rangen är byggd i två plan med 32 utslagsplatser och utrustad med belysning så att man kan träna även på kvällarna efter att mörkret har lagt sig. Övningsgreenen är inte mindre än 1000 kvadratmeter och det finns närspelsområden och övningsbunkrar.

Golfbilder

FAKTA

Golf El Chaparral

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
5649
72
71.4
140
yellow_flag
5402
72
70.2
137
red_flag
4594
72
66.2
131
receptionist
Design:
Pepe Gancedo
rooms
Bankaraktär:
Park- & Skogsbana
wifi
HCP Damer:
36
motorcade
HCP Herrar:
28
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Urb. el Chaparral, 29649 Las Lagunas de Mijas

Golfpaket

Golf El Chaparral ingår i följande golfpaket

Long Stay Golf

28N fr 1598€
Här på Costa del Sol skiner solen i stort sett året runt och det är inte alls ovanligt att man spelar golf i ...

Long Stay Golf

Pris 1mån fr 1460€
Vi har länge letat efter ett trevligt boende med promenadavstånd till en mysig kustby som vi kan kombinera med golf ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev