Veramar

Long stay i Fuengirola

Aparthotel Veramar ligger helt perfekt, mitt i stan, med promenadavstånd till stranden, centrum, hamnen och den livliga strandpromenaden med massor av trevliga uteserveringar.

Här på Costa del Sol skiner solen i stort sett året runt och det är inte alls ovanligt att man spelar golf i kortärmat och kan avnjuta en välförtjänt öl på golfrestaurangens uteservering fast det är mitt i vintern.

Närmsta golfbanan ligger knappt 7 kilometer bort och det finns inte mindre 12 bra golfbanor i området. Veramar är ett säkert kort för dig som krydda golfresan med sköna dagar på stranden och ett rikt uteliv på kvällen.

Playa Golf

Pris 28N fr 1398€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
7,5km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
El Chaparral
golfvardar
Golfbanor i området:
12
golfvardar
Närmsta flygplats:
Málaga Airport
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0,4km
locations

Veramar

Long Stay golfresor till Fuengirola - en charmig Andalusisk kuststad

När du checkar in på Aparthotel Veramar möts du av trevlig personal och en familjär stämning. Här bor du bekvämt i fräscha lägenheter som ligger centralt mitt i stan. Det är knappt 400 meter ned till stranden och den livliga strandpromenaden som är full av mysiga barer, restauranger och trendiga kaféer. Och blir du sugen på lite shopping så hittar du ett av Costa del Sols största shoppingcenter, Centro Comercial Miramar, endast ett par kvarters promenad från hotellet.

Dessutom är det lätt att ta sig hit. Det går mängder med direktflyg till Málagas internationella flygplats och när du väl har hämtat ut din hyrbil tar det knappt en halvtimme att köra till Fuengirola.

Golfen

Golfpaket 1: Det ingår 16 green fee per person som vi förbokar på El Chaparral Golf. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår och det finns inga restriktioner på vilka golftider man kan förboka.

Golfpaket 2: Det ingår 12 green fee per person som vi förbokar på Cabopino Golf. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår och det finns inga restriktioner på vilka golftider man kan förboka.

Golfpaket 3: Det ingår 16 green fee per person som fördelas jämnt mellan El Chaparral och Cabopino Golf. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår. Green fee paketet gäller i 30 dagar och man kan boka starttider enligt följande: På Cabopino Golf kan man boka starttider mellan 08:00 - 09:10 och på El Chaparral Golf mellan kl 07:50 - 09:30 eller efter kl 13:00

Vi förbokar självklart alla golftider åt er så det är bara att checka in i shopen när ni anländer till golfbanan och börja spela...

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Aparthotel Veramar - Fuengirola. Sovrum och balkong.
Läs mer

Aparthotel Veramar

Aparthotel Veramar ligger helt perfekt, mitt i stan, med promenadavstånd till stranden, centrum, hamnen och den livliga strandpromenaden. Här på ...

Lägenhetshotellet har 107 Studios, 11 lägenheter med ett sovrum och 8 lägenheter med 2 sovrum. Alla lägenheter har luftkonditionering med värme, balkong/terrass, och de städas 2 gånger i veckan (måndag och torsdag), lakan och handdukar byts varannan dag, byte av sängkläder ingår var 4:e dag och det finns gratis WiFi internet.

Fri parkering - Parkeringsplats på hotellets privata parkering ingår när du reser med Playa Golf. En förmån som annars kostar 15€ per dygn.

Lägenheterna renoverades 2019 och det lades nya parkettgolv, byttes möbler och alla badrum helrenoverades med nya duschutrymmen. Sovrummen är möblerade med två enkelsängar och vardagsrummen är inredda med matbord, platt-TV och en bekväm bäddsoffa.

Köken är små men praktiska och utrustade med det mesta man behöver för att laga mat hemma. Alla kök kommer att renoveras under januari 2022 och utrustas då bland annat med nya keramik hällar som har 4 värmeplattor.

Trendig Skybar med Fuengirolas bästa utsikt!

Njut av exotiska drinkar och en fantastisk panoramautsikt i hotellets trendiga skybar. Det är en perfekt plats för avslappnade eftermiddagar och otroliga solnedgångar. Notera dock att Skybaren endast är öppen när det är säsong och då endast om vädret är gynnsamt.

Fräscht lägenhetshotell centralt i Fuengirola.

Aparthotel Veramar ligger helt perfekt, mitt i stan, med promenadavstånd till stranden, centrum, hamnen och den livliga strandpromenaden. Här på Costa del Sol skiner solen i stort sett året runt. Det är inte alls ovanligt att man spelar golf i kortärmat och kan avnjuta en välförtjänt öl på någon av Fuengirolas uteserveringar fast det är mitt i vintern.

Aparthotel Veramar: Banarkitekt
Reception:
24h
Aparthotel Veramar: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
126
Aparthotel Veramar: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Aparthotel Veramar: Antal hål
Parkering:
Avgift
Aparthotel Veramar: Drivingrange
Garage:
Nej
Aparthotel Veramar: Drivingrange
Golfbanor i området:
12
Aparthotel Veramar: Drivingrange
Närmsta golfbana:
El Chaparral
Aparthotel Veramar: Drivingrange
Avstånd golfbana:
7,5km
Aparthotel Veramar: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.533709229145, -4.6280616994821
Aparthotel Veramar: Drivingrange
Adress:
Calle Málaga 1, 29640 Fuengirola, Spanien
GOLF

Cabopino Golf Marbella

Cabopino Golf ligger mitt på Costa del Sol, i den östra delen av Marbella, uppe på en höjd som vetter mot medelhavet och småbåtshamnen — Puerto Cabopino. Golfbanan är kuperad med fairways som inramas av magnifika pinjeträd och många hål bjuder på en spektakulär utsikt över medelhavet.

Golf med havsutsikt bland mäktiga pinjeträd

Golfbanan har tre par 3, två par 5 och resten är par-4. Det längsta hålet är det 14:e, ett 456 meter långt par-5 med en bred och böljande green som skyddas av sjöar både framför och bakom. Det mest spektakulära hålet är utan tvekan hål nummer 3, som enligt många besökare är ett av de vackraste golfhålen på Costa del Sol, ett par-4 med ett högt beläget utslag och en green omgiven av förrädiska bunkrar. 10:e, 13:e och 15:e hålen är också värda att nämna. Det 10:e hålet bjuder på en fantastisk panoramautsikt över Medelhavet och både 13:e och 15:e är fina par-3 som skyddas av sjöar.

Golfakademin och övningsområdena består av utmärkta faciliteter med en putting green, bunkrar och approachområden. Drivingrangen har plats för 30 spelare och en längd på 200 meter med distansmarkeringar för att träna alla typer av slag. Akademin erbjuder ett brett utbud av kurser; privata, samt företagskurser.

I Klubbhuset finns en välsorterad golfshop och en trevlig restaurang med uteservering och vacker panoramautsikt.

Cabopino Golf Marbella - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Cabopino Golf Marbella: fakta vit tee
Vit:
-
-
-
-
Cabopino Golf Marbella: fakta gul tee
Gul:
5193
71
130
69.1
Cabopino Golf Marbella: fakta röd tee
Röd:
4467
71
127
70.1
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Cabopino Golf Marbella: Banarkitekt
Design:
Juan Ligués Creus
Cabopino Golf Marbella: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Cabopino Golf Marbella: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Cabopino Golf Marbella: Handikapp herrar
Hcp herrar:
28
Cabopino Golf Marbella: Antal hål
Antal hål:
18
Cabopino Golf Marbella: Drivingrange
Driving range:
Ja
Cabopino Golf Marbella: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.494433160665, -4.7399082030396
Cabopino Golf Marbella: Drivingrange
Adress:
Urb. Artola Alta S/N, 29604 Marbella, Spain

Golf El Chaparral

En unik och lättillgänglig park- och skogsbana mitt emellan La Cala de Mijas och Fuengirola. Golfbanan smälter naturligt in i den böljande terrängen och bjuder på mäktiga vyer där bergen och medelhavet spelar huvudrollerna.

Här möts du av en komplett golfanläggning med en av de mest populära golfrestaurangerna på hela Costa del Sol, en välsorterad golfshop, utmärkta träningsfaciliteter med en 1000 kvadratmeter stor puttinggren.

En utmärkt golfrestaurang, ett grymt träningscenter och väldesignade golfhål

Det är lätt att ta sig till Golf El Chaparral som ligger bekvämt mitt emellan La Cala De Míjas och Fuengirola. Golfbanan är dessutom lätt att nå från motorvägen N-340 som knyter ihop alla orter längs med Málagas kuststräcka — Costa del Sol.

Golfbanan är kuperad och slingrar sig fram i ett böljande landskap med stor hänsyn till natur och miljö. Pepe Gancedo som har designat banan bestämde sig för sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Fairways är kantade av pinjeträd och du får se upp för strategiskt utplacerade bunkrar och läsa linjen noga på de ondulerade greenerna. De varierande hålen bjuder på en spännande golfupplevelse i vackra omgivningar. Bland golfare är golfbanan omtalad för att vara krävande men rättvis.

Golfrestaurangen anses vara bland de bästa längs hela Málagakusten och är känd för sin goda service och den fantastiska terrassen med oslagbar utsikt över Medelhavet, Marocko och Gibraltar.

Driving rangen är byggd i två plan med 32 utslagsplatser och utrustad med belysning så att man kan träna även på kvällarna efter att mörkret har lagt sig. Övningsgreenen är inte mindre än 1000 kvadratmeter och det finns närspelsområden och övningsbunkrar.

Golf El Chaparral - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Golf El Chaparral: fakta vit tee
Vit:
5649
72
140
71.4
Golf El Chaparral: fakta gul tee
Gul:
5402
72
137
70.2
Golf El Chaparral: fakta röd tee
Röd:
4594
72
131
66.2
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Golf El Chaparral: Banarkitekt
Design:
Pepe Gancedo
Golf El Chaparral: Bankaraktär
Bankaraktär:
Park- & Skogsbana
Golf El Chaparral: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Golf El Chaparral: Handikapp herrar
Hcp herrar:
28
Golf El Chaparral: Antal hål
Antal hål:
18
Golf El Chaparral: Drivingrange
Driving range:
Ja
Golf El Chaparral: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.513831283977, -4.6604891170184
Golf El Chaparral: Drivingrange
Adress:
Urb. el Chaparral, 29649 Las Lagunas de Mijas, Spain

Priser - Veramar

Priserna gäller per person när 2 personer delar lägenhet. Begränsat antal platser.

Golf El Chaparral
Lägenhet 1 sovrum | Golfpaket 1
Okt
28N + 16GF
1435 €
Nov
28N + 16GF
1398 €
Feb
28N + 16GF
1398 €
Mar
28N + 16GF
1498 €
Apr
28N + 16GF
1598 €
Cabopino Golf
Lägenhet 1 sovrum | Golfpaket 2
Okt
28N + 12GF
1599 €
Nov
28N + 12GF
1549 €
Feb
28N + 12GF
1549 €
Mar
28N + 12GF
1599 €
Apr
28N + 12GF
1659 €
Golf El Chaparral
Lägenhet 2 sovrum | Golfpaket 1
Okt
28N + 16GF
1635 €
Nov
28N + 16GF
1598 €
Feb
28N + 16GF
1598 €
Mar
28N + 16GF
1698 €
Apr
28N + 16GF
1798 €
Cabopino Golf
Lägenhet 2 Sovrum | Golfpaket 2
Okt
28N + 12GF
1769 €
Nov
28N + 12GF
1729 €
Feb
28N + 12GF
1729 €
Mar
28N + 12GF
1769 €
Apr
28N + 12GF
1798 €
Golf El Chaparral + Cabopino Golf
Lägenhet 1 sovrum | Golfpaket 3
Okt
28N + 16GF
1535 €
Nov
28N + 16GF
1498 €
Feb
28N + 16GF
1498 €
Mar
28N + 16GF
1598 €
Apr
28N + 16GF
1698 €
Golf El Chaparral + Cabopino Golf
Lägenhet 2 sovrum | Golfpaket 3
Okt
28N + 16GF
1735 €
Nov
28N + 16GF
1698 €
Feb
28N + 16GF
1698 €
Mar
28N + 16GF
1798 €
Apr
28N + 16GF
1898 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 15° 09° 58mm
Februari 15° 09° 51mm
Mars 17° 11° 52mm
April 19° 12° 46mm
Maj 22° 15° 28mm
Juni 25° 19° 08mm
Juli 28° 21° 03mm
Augusti 28° 22° 05mm
September 25° 19° 25mm
Oktober 22° 16° 56mm
November 17° 12° 70mm
December 15° 10° 75mm
Fuengirola
playagolf-se-logo