Veramar

Boka long Stay i Fuengirola

Här på Costa del Sol skiner solen i stort sett året runt och det är inte alls ovanligt att man spelar golf i kortärmat och kan avnjuta en välförtjänt öl på golfrestaurangens uteservering fast det är mitt i vintern.

Aparthotel Veramar ligger helt perfekt, mitt i stan, med promenadavstånd till stranden, centrum, hamnen och den livliga strandpromenaden med massor av trevliga uteserveringar.

Närmsta golfbanan ligger knappt 7 kilometer bort och det finns inte mindre 12 bra golfbanor i området. Veramar är ett säkert kort för dig som krydda golfresan med sköna dagar på stranden och ett rikt uteliv på kvällen.

28N fr 1598€
Priser & Information
Boka Long Stay Golf

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
7,5km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
El Chaparral
golfvardar
Golfbanor i området:
12
golfvardar
Närmsta flygplats:
Málaga Airport
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0,4km
route

HotellET

Spanien, Fuengirola

Moderna lägenheter mitt i charmiga Fuengirola
Här på Costa del Sol skiner solen i stort sett året runt och det är inte alls ovanligt att man spelar golf i kortärmat och kan avnjuta en välförtjänt öl på någon av Fuengirolas ...

GOLFBANOR: 2

 • Cabopino Golf Marbella

  Spanien, Málaga

  Golf med spektakulär utsikt över medelhavet
  Cabopino Golf ligger mitt på Costa del Sol, i den östra delen av Marbella, uppe på en höjd som vetter mot medelhavet och småbåtshamnen — Puerto Cabopino. Golfbanan är kuperad med fairways ...
 • Golf el Chaparral - Böljande fairway i solnedgången

  Spanien, La Cala de Mijas

  Böljande terräng och spektakulära vyer
  En unik och lättillgänglig park- och skogsbana mitt emellan La Cala de Mijas och Fuengirola. Golfbanan smälter naturligt in i den böljande terrängen och bjuder på mäktiga vyer där bergen och ...

Long Stay Golf i centrala Fuengirola på Costa del Sol

På Aparthotel Veramar möts du av trevlig personal och en familjär stämning när du checkar in i hotellets reception. Lägenhetshotellet ligger centralt mitt i stan. Det är knappt 400 meter ned till stranden och den livliga strandpromenaden som är full av mysiga barer, restauranger och trendiga kaféer. Blir du sugen på lite shopping så hittar du ett av Costa del Sols största shoppingcenter, Centro Comercial Miramar, ett par kvarter från hotellet.

Dessutom är det lätt att ta sig hit. Det går mängder med direktflyg till Málagas internationella flygplats och när du väl har hämtat ut din hyrbil tar det knappt en halvtimme att köra till Fuengirola.

El Chaparral Golf och Cabopino Golf

När du bokar ett long stay golfpaket i Fuengirola kan du välja mellan att spela golf på en av de två närliggande golfbanorna El Chaparral Golf och Cabopino Golf, eller kombinera med spel på båda två.

El Chaparral Golf: Välj fritt 12 - 16 green fee. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår och det finns inga restriktioner på vilka golftider man kan förboka.

Cabopino Golf: Välj fritt 12 - 16 green fee. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår. För bästa pris - välj 16GF med starttider mellan 08:00 - 09:00 på morgonen.

Vi förbokar självklart alla golftider åt er så det är bara att checka in i shopen när ni anländer till golfbanan och börja spela...

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Fuengirola

Månad Dag Natt Regn
Januari 15° 09° 58mm
Februari 15° 09° 51mm
Mars 17° 11° 52mm
April 19° 12° 46mm
Maj 22° 15° 28mm
Juni 25° 19° 08mm
Juli 28° 21° 03mm
Augusti 28° 22° 05mm
September 25° 19° 25mm
Oktober 22° 16° 56mm
November 17° 12° 70mm
December 15° 10° 75mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Fuengirola

I Fuengirola, som ligger mitt emellan Málaga och Marbella på Costa del Sol, råder ett typiskt medelhavsklimat med riktigt varma och torra somrar samt milda och sköna vintrar. På somrarna när det blir riktigt varmt så kan temperaturerna ligga runt 35 grader mitt på dagen. På våren och hösten är klimatet lite mer lagom för oss svenskar, då är det jämförbart med den svenska sommaren...

I oktober brukar temperaturen ligga någonstans mellan 20-25 grader mitt på dagen. Det brukar vara behagliga dagstemperaturer för oss svenskar ända fram till slutet av november. Från mitten av november börjar man dock märka av att det blir lite kyligare på mornar och kvällar. I december och januari brukar temperaturerna variera kraftigt beroende på vilket väderstreck vinden blåser ifrån. Man kan behöva en varm jacka ena dagen och sedan spela golf i t-shirt och kortbyxor dagen efter. Men, normalt sett så håller sig temperaturen mitt på dagen någonstans runt 15-18 grader och på nätterna när det är som kyligast runt 8-10 grader.

December är statistiskt sett den månad som har mest nederbörd. Men det är fortfarande fler soldagar än regndagar under vintermånaderna. Från mitten av februari börjar man ana att våren är på väg och i mars-april har medeltemperaturen redan stigit så att den håller sig kring 18-20 grader mitt på dagen. Vattentemperaturen håller sig runt 20 grader en bra bit in i november för att sedan sjunka till 15 grader under vintern när det är som kallast. Och i maj är temperaturen i vattnet redan tillbaka runt 20 grader igen.

Det milda klimatet på Costa del Sol är helt perfekt för inbitna golfare som behöver ta en paus från den kalla och mörka vintern hemma i Sverige...

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev