Torrenueva Park

Long stay i La Cala de Mijas

Vi har länge letat efter ett trevligt boende med promenadavstånd till en mysig kustby som vi kan kombinera med golf till rimliga priser — och vi har äntligen hittat det i charmiga La cala de Míjas.

Här bor du i mysiga lägenheter med promenadavstånd till stora torget och den ljuvliga strandpromenaden som är kantad med massor av mysiga restauranger, barer och kaféer.

Till Golf El Chaparral och Cabopino Golf är det knappt 6 kilometer — Torrenueva ligger mitt emellan de två golfbanorna.

Det här är ett bekvämt och trevligt long stay paket mitt i hjärtat av Costa del Sol!

Playa Golf

Pris 1mån fr 1098€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
6km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Golf El Chaparral
golfvardar
Golfbanor i området:
12
golfvardar
Närmsta flygplats:
34km
golfvardar
Närmsta stad:
1km
golfvardar
Närmsta strand:
500m
locations

Torrenueva Park

Long Stay Golf mitt i hjärtat av Costa del Sol

La Cala de Mijas hittar du på Costa del Sol mitt emellan Marbella och Fuengirola. Här, en kort promenad från den fina stranden och den livliga strandpromenaden, ligger Torrenueva Parks charmiga och välutrustade lägenheter.

Här bor du helt perfekt med tillgång till vackra medelhavsstränder och ett härligt uteliv i La Cala de Míjas. Strandpromenaden är kantad med mysiga restauranger, barer och kaféer, och i centrum är det livat året runt. La cala de Míjas bjuder på en genuint spansk atmosfär kryddad med influenser från världens alla hörn.

Dessutom är det lätt att ta sig hit. Det går mängder med direktflyg till Málagas internationella flygplats och när du väl har hämtat ut din hyrbil tar det knappt en halvtimme att köra till La Cala de Míjas.

Golfen

Golfpaket 1: Det ingår 16 green fee per person som gäller på El Chaparral Golf under en period av 30 dagar. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår och det finns inga restriktioner på vilka golftider man kan boka.

Golfpaket 2: Det ingår 16 green fee per person som fördelas jämnt mellan El Chaparral och Cabopino Golf. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår. Green fee paketet gäller i 30 dagar och man kan boka starttider enligt följande: På Cabopino Golf kan man boka starttider mellan 08:00 - 09:10 och på El Chaparral Golf mellan kl 07:50 - 09:30 eller efter kl 13:00

Vi förbokar självklart alla golftider åt er så det är bara att checka in i shopen när ni anländer till golfbanan och börja spela...

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Apartamentos Torrenueva Park - Sovrum med dubbelsäng
Läs mer

Apartamentos Torrenueva Park

Torrenueva Parks moderna turistlägenheter hittar du mitt i hjärtat av Costa del Sol, en kort promenad  på ca 15-20min från den mysiga kustbyn La ...

Torrenueva ligger på bekvämt gångavstånd från stranden och den livliga strandpromenaden i La Cala de Míjas som är en mysig kustby med massor restauranger, barer, caféer och affärer.

Lägenhetskomplexet består av låga vita byggnader av typisk spansk arkitektur med vackra lummiga innergårdar och ett härligt poolområde med utsikt mot medelhavet...

Alla lägenheter är smakfullt inredda, moderna och välutrustade. De har två sovrum, balkong eller terrass och är fullt utrustade för självhushåll. Alla lägenheter är utrustade med gratis Wi-Fi, platt-TV, säkerhetsskåp, luftkonditionering med värme i vardagsrummet, oljefyllda el-element i sovrummen, satellit-TV och fullt utrustade kök med kylskåp/frys, tvättmaskin, mikrovågsugn, espressobryggare, strykbräda, torkställning och städmaterial mm.

Receptionen har begränsade öppettider under oktober -  april. Men det finns alltid en vakt på plats och journummer ifall det är något man behöver utanför kontorstiden.

Moderna lägenheter i La Cala de Míjas — en dold pärla med genuin spansk charm.

Torrenueva Parks moderna turistlägenheter hittar du mitt i hjärtat av Costa del Sol, en kort promenad  på ca 15-20min från den mysiga kustbyn La Cala de Míjas som ligger mitt emellan Marbella och Fuengirola.

Det här är en perfekt utgångspunkt för entusiastiska golfare som vill ha nära till alla golfbanor som Málagakusten har att erbjuda, men samtidigt bo på gångavstånd till medelhavets stränder och Costa del Sols uteliv.

Det här är ett trevligt och bekvämt lägenhetsboende som passar perfekt för en härlig long stay golfvistelse.

Apartamentos Torrenueva Park: Banarkitekt
Reception:
Begränsad
Apartamentos Torrenueva Park: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
22
Apartamentos Torrenueva Park: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Apartamentos Torrenueva Park: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Apartamentos Torrenueva Park: Drivingrange
Garage:
Nej
Apartamentos Torrenueva Park: Drivingrange
Golfbanor i området:
12
Apartamentos Torrenueva Park: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Golf El Chaparral
Apartamentos Torrenueva Park: Drivingrange
Avstånd golfbana:
6km
Apartamentos Torrenueva Park: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.498895169349, -4.6910459052298
Apartamentos Torrenueva Park: Drivingrange
Adress:
Urb. Torrenueva Park, 29650 Málaga, Spain
GOLF

Cabopino Golf Marbella

Cabopino Golf ligger mitt på Costa del Sol, i den östra delen av Marbella, uppe på en höjd som vetter mot medelhavet och småbåtshamnen — Puerto Cabopino. Golfbanan är kuperad med fairways som inramas av magnifika pinjeträd och många hål bjuder på en spektakulär utsikt över medelhavet.

Golf med havsutsikt bland mäktiga pinjeträd

Golfbanan har tre par 3, två par 5 och resten är par-4. Det längsta hålet är det 14:e, ett 456 meter långt par-5 med en bred och böljande green som skyddas av sjöar både framför och bakom. Det mest spektakulära hålet är utan tvekan hål nummer 3, som enligt många besökare är ett av de vackraste golfhålen på Costa del Sol, ett par-4 med ett högt beläget utslag och en green omgiven av förrädiska bunkrar. 10:e, 13:e och 15:e hålen är också värda att nämna. Det 10:e hålet bjuder på en fantastisk panoramautsikt över Medelhavet och både 13:e och 15:e är fina par-3 som skyddas av sjöar.

Golfakademin och övningsområdena består av utmärkta faciliteter med en putting green, bunkrar och approachområden. Drivingrangen har plats för 30 spelare och en längd på 200 meter med distansmarkeringar för att träna alla typer av slag. Akademin erbjuder ett brett utbud av kurser; privata, samt företagskurser.

I Klubbhuset finns en välsorterad golfshop och en trevlig restaurang med uteservering och vacker panoramautsikt.

Cabopino Golf Marbella - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Cabopino Golf Marbella: fakta vit tee
Vit:
-
-
-
-
Cabopino Golf Marbella: fakta gul tee
Gul:
5193
71
130
69.1
Cabopino Golf Marbella: fakta röd tee
Röd:
4467
71
127
70.1
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Cabopino Golf Marbella: Banarkitekt
Design:
Juan Ligués Creus
Cabopino Golf Marbella: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Cabopino Golf Marbella: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Cabopino Golf Marbella: Handikapp herrar
Hcp herrar:
28
Cabopino Golf Marbella: Antal hål
Antal hål:
18
Cabopino Golf Marbella: Drivingrange
Driving range:
Ja
Cabopino Golf Marbella: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.494433160665, -4.7399082030396
Cabopino Golf Marbella: Drivingrange
Adress:
Urb. Artola Alta S/N, 29604 Marbella, Spain

Golf El Chaparral

En unik och lättillgänglig park- och skogsbana mitt emellan La Cala de Mijas och Fuengirola. Golfbanan smälter naturligt in i den böljande terrängen och bjuder på mäktiga vyer där bergen och medelhavet spelar huvudrollerna.

Här möts du av en komplett golfanläggning med en av de mest populära golfrestaurangerna på hela Costa del Sol, en välsorterad golfshop, utmärkta träningsfaciliteter med en 1000 kvadratmeter stor puttinggren.

En utmärkt golfrestaurang, ett grymt träningscenter och väldesignade golfhål

Det är lätt att ta sig till Golf El Chaparral som ligger bekvämt mitt emellan La Cala De Míjas och Fuengirola. Golfbanan är dessutom lätt att nå från motorvägen N-340 som knyter ihop alla orter längs med Málagas kuststräcka — Costa del Sol.

Golfbanan är kuperad och slingrar sig fram i ett böljande landskap med stor hänsyn till natur och miljö. Pepe Gancedo som har designat banan bestämde sig för sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Fairways är kantade av pinjeträd och du får se upp för strategiskt utplacerade bunkrar och läsa linjen noga på de ondulerade greenerna. De varierande hålen bjuder på en spännande golfupplevelse i vackra omgivningar. Bland golfare är golfbanan omtalad för att vara krävande men rättvis.

Golfrestaurangen anses vara bland de bästa längs hela Málagakusten och är känd för sin goda service och den fantastiska terrassen med oslagbar utsikt över Medelhavet, Marocko och Gibraltar.

Driving rangen är byggd i två plan med 32 utslagsplatser och utrustad med belysning så att man kan träna även på kvällarna efter att mörkret har lagt sig. Övningsgreenen är inte mindre än 1000 kvadratmeter och det finns närspelsområden och övningsbunkrar.

Golf El Chaparral - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Golf El Chaparral: fakta vit tee
Vit:
5649
72
140
71.4
Golf El Chaparral: fakta gul tee
Gul:
5402
72
137
70.2
Golf El Chaparral: fakta röd tee
Röd:
4594
72
131
66.2
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Golf El Chaparral: Banarkitekt
Design:
Pepe Gancedo
Golf El Chaparral: Bankaraktär
Bankaraktär:
Park- & Skogsbana
Golf El Chaparral: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Golf El Chaparral: Handikapp herrar
Hcp herrar:
28
Golf El Chaparral: Antal hål
Antal hål:
18
Golf El Chaparral: Drivingrange
Driving range:
Ja
Golf El Chaparral: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.513831283977, -4.6604891170184
Golf El Chaparral: Drivingrange
Adress:
Urb. el Chaparral, 29649 Las Lagunas de Mijas, Spain

Priser - Torrenueva Park

Introduktionsriserna gäller per person när 2 personer delar lägenhet med 2 sovrum. Begränsat antal platser.

Golfpaket: El Chaparral och Cabopino Golf
16 förbokade green fee, del i golfbil, självhushåll.
1MÅN + 16GF
Okt
1398 €
1MÅN + 16GF
Nov
1348 €
1MÅN + 16GF
Dec
1248 €
1MÅN + 16GF
Jan
1248 €
1MÅN + 16GF
Feb
1348 €
1MÅN + 16GF
Mar
1398 €
Golfpaket: El Chaparral
16 förbokade green fee, del i golfbil, självhushåll.
1MÅN + 16GF
Okt
1298 €
1MÅN + 16GF
Nov
1249 €
1MÅN + 16GF
Dec
1098 €
1MÅN + 16GF
Jan
1249 €
1MÅN + 16GF
Feb
1249 €
1MÅN + 16GF
Mar
1298 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

NYHET - INTRODUKTIONSPRISER!

Erbjudandet gäller tillsvidare. Det finns ett begränsat antal platser och vi förväntar oss att de tar slut fort på grund av de utmärkta förutsättningarna på resmålet - moderna fina lägenheter på promenadavstånd från en mysig liten kuststad med fin strand, trevligt centrum och en livlig strandpromenad. Förbokad gren ffe inkl. del i golfbil. Vänta inte - boka nu!

Bokningsbara perioder

Priserna på Torrenueva Park gäller månadsvis med flexibla ankomst- och avresedatum. Utöver det kan man lägga till extraveckor som beräknas på samma pris per natt som månadspriset. Det går även att justera bokningen med enstaka extranätter för att anpassa bokningen till flygresan. Kontakta oss så anpassar vi bokningen enligt era önskemål.

In- och utcheckning

Vid incheckningen efterfrågas pass och kreditkort. Kreditkortet fungerar som säkerhet och debiteras endast ifall man orsakar grövre skador utöver det som räknas till normalt slitage. Dagen innan ni checkar ut skall ni kontakta receptionen och stämma av el-förbrukningen.

Receptionen har begränsade öppettider från oktober till april. Oftast är den öppen 10.00 - 17.00, men det kan variera. Om man anländer utanför receptionens öppettider får man nycklar och information av säkerhetsvakten som patrullerar området dygnet runt.

Övrigt

El-förbrukning upp till 60€/Mån är inkluderat i bokningens pris. Förbrukning utöver det faktureras separat i efterhand enligt elbolagets gällande taxa för perioden (Självkostnadspris). I övrigt städar man, anskaffar förbrukningsartiklar och håller efter lägenheten själv om inget annat särskilt angivits i beskrivningen. Slutstädning ingår.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 15° 09° 60mm
Februari 15° 09° 52mm
Mars 17° 11° 53mm
April 19° 12° 45mm
Maj 22° 15° 27mm
Juni 25° 19° 09mm
Juli 28° 21° 02mm
Augusti 28° 22° 05mm
September 25° 19° 26mm
Oktober 22° 16° 58mm
November 17° 12° 72mm
December 15° 10° 76mm
La Cala de Mijas
playagolf-se-logo