Torrenueva Park

Long Stay i La Cala de Míjas

Vi har länge letat efter ett trevligt boende med promenadavstånd till en mysig kustby som vi kan kombinera med golf till rimliga priser — och vi har äntligen hittat det i charmiga La cala de Míjas.

Här bor du i mysiga lägenheter med promenadavstånd till stora torget och den ljuvliga strandpromenaden som är kantad med massor av mysiga restauranger, barer och kaféer.

Till Golf El Chaparral och Cabopino Golf är det knappt 6 kilometer — Torrenueva ligger mitt emellan de två golfbanorna.

Det här är ett bekvämt och trevligt long stay paket mitt i hjärtat av Costa del Sol!

Pris 1mån fr 1460€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
6km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Golf El Chaparral
golfvardar
Golfbanor i området:
12
golfvardar
Närmsta flygplats:
34km
golfvardar
Närmsta stad:
1km
golfvardar
Närmsta strand:
500m
route

HotellET

Spanien, La Cala de Mijas

Fräscha lägenheter i La Cala de Míjas
Torrenueva Parks moderna turistlägenheter hittar du mitt i hjärtat av Costa del Sol, en kort promenad  på ca 15-20min från den mysiga kustbyn La Cala de Míjas som ligger mitt emellan Marbella ...

GOLFBANOR: 2

 • Cabopino Golf Marbella

  Spanien, Málaga

  Golf med spektakulär utsikt över medelhavet
  Cabopino Golf ligger mitt på Costa del Sol, i den östra delen av Marbella, uppe på en höjd som vetter mot medelhavet och småbåtshamnen — Puerto Cabopino. Golfbanan är kuperad med fairways ...
 • Golf el Chaparral - Böljande fairway i solnedgången

  Spanien, La Cala de Mijas

  Böljande terräng och spektakulära vyer
  En unik och lättillgänglig park- och skogsbana mitt emellan La Cala de Mijas och Fuengirola. Golfbanan smälter naturligt in i den böljande terrängen och bjuder på mäktiga vyer där bergen och ...

La Cala de Míjas - mitt i hjärtat av Costa del Sol

En kort promenad från den fina stranden och den livliga strandpromenaden i La Cala de Míjas ligger Torrenueva Parks charmiga lägenheter. Här bor du helt perfekt med tillgång till vackra medelhavsstränder och det härliga utelivet i La Cala de Míjas. Strandpromenaden är kantad med mysiga restauranger, barer och kaféer, och i centrum är det livat året runt. La cala de Míjas bjuder på en genuint spansk atmosfär kryddad med influenser från världens alla hörn.

Dessutom är det lätt att ta sig hit. Det går mängder med direktflyg till Málagas internationella flygplats och när du väl har hämtat ut din hyrbil tar det knappt en halvtimme att köra till La Cala de Míjas.

El Chaparral Golf och Cabopino Golf

När du bokar ett long stay golfpaket i La cala de Míjas kan du välja mellan att spela golf på en av de två närliggande golfbanorna El Chaparral Golf och Cabopino Golf, eller kombinera med spel på båda två.

El Chaparral Golf: Välj fritt 12 - 16 green fee. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår och det finns inga restriktioner på vilka golftider man kan förboka.

Cabopino Golf: Välj fritt 12 - 16 green fee. Del i golfbil, el-vagn eller trolley ingår. För bästa pris - välj 16GF med starttider mellan 08:00 - 09:00 på morgonen.

Vi förbokar självklart alla golftider åt er så det är bara att checka in i shopen när ni anländer till golfbanan och börja spela...

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, La Cala de Mijas

Månad Dag Natt Regn
Januari 15° 09° 60mm
Februari 15° 09° 52mm
Mars 17° 11° 53mm
April 19° 12° 45mm
Maj 22° 15° 27mm
Juni 25° 19° 09mm
Juli 28° 21° 02mm
Augusti 28° 22° 05mm
September 25° 19° 26mm
Oktober 22° 16° 58mm
November 17° 12° 72mm
December 15° 10° 76mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, La Cala de Mijas

I La Cala de Mijas, som ligger mitt emellan Fuengirola och Marbella på Costa del Sol, råder ett typiskt medelhavsklimat med riktigt varma och torra somrar samt milda och sköna vintrar. På somrarna när det blir riktigt varmt så kan temperaturerna ligga runt 35 grader mitt på dagen. På våren och hösten är klimatet lite mer lagom för oss svenskar, då är det jämförbart med den svenska sommaren...

I oktober brukar temperaturen ligga någonstans mellan 20-25 grader mitt på dagen. Det brukar vara behagliga dagstemperaturer för oss svenskar ända fram till slutet av november. Från mitten av november börjar man dock märka av att det blir lite kyligare på mornar och kvällar. I december och januari brukar temperaturerna variera kraftigt beroende på vilket väderstreck vinden blåser ifrån. Man kan behöva en varm jacka ena dagen och sedan spela golf i t-shirt och kortbyxor dagen efter. Men, normalt sett så håller sig temperaturen mitt på dagen någonstans runt 15-18 grader och på nätterna när det är som kyligast runt 8-10 grader.

December är statistiskt sett den månad som har mest nederbörd. Men det är fortfarande fler soldagar än regndagar under vintermånaderna. Från mitten av februari börjar man ana att våren är på väg och i mars-april har medeltemperaturen redan stigit så att den håller sig kring 18-20 grader mitt på dagen. Vattentemperaturen håller sig runt 20 grader en bra bit in i november för att sedan sjunka till 15 grader under vintern när det är som kallast. Och i maj är temperaturen i vattnet redan tillbaka runt 20 grader igen.

Det milda klimatet på Costa del Sol är helt perfekt för oss golfentusiaster som behöver ta en paus från den kalla och mörka vintern hemma i Sverige...

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev