RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos

36 magnifika golfhål designade av Severiano Ballesteros

RCG Novo Sancti Petri har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger. Det här är en komplett golfanläggning med 36 utmanande golfhål där flera hål löper ända ner mot den 8 kilometer långa stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. På Mar y Pinos (A) är långa och raka slag den bästa strategin...

Långa och raka slag är den bästa strategin på Mar y Pinos

RCG Novo Sancti Petri ligger vid La Barrosa Beach i Chiclana de la Frontera som är en av de kända vita byarna ”Los Pueblos Blancos”. Det här är definitivt en av Cádizområdets mest kända golfanläggningar med 36 utmanande golfhål där vissa av hålen löper ända ner mot stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. Golfbanan har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger.

På Mar y Pinos (A) är långa och raka slag den bästa strategin. De första nio hålen bjuder på breda fairways och en del strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder. Signaturhålet som de flesta känner igen är nummer 6 som bjuder på en fantastisk utsikt över den 8 kilometer långa sandstranden och Atlanten. På andra niohålsslingan spelar du inåt landet omgiven av pinjeträd och här finns inga vattenhinder.

Här finns ett stort imponerande klubbhus med en välsorterad golfshop, två bra restauranger och en stor uteservering, omklädningsrum med förvaringsskåp och dusch.

Övningsområden

Stor drivingrange med utslagsplatser under tak från både gräs och matta samt två stora övningsgreener för putt och chip.

Golfbilder

FAKTA

RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6460
72
73.1
138
yellow_flag
6097
72
69.9
136
red_flag
4527
72
69.6
120
receptionist
Design:
Severiano Ballesteros
rooms
Bankaraktär:
Skog och parkbana
wifi
HCP Damer:
36
motorcade
HCP Herrar:
36
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Calle Adriano 9-11, 11130 Chiclana de la Frontera

Golfpaket

RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos ingår i följande golfpaket

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev