Valle Romano Golf

En härlig golfupplevelse med fantastisk utsikt

Valle Romano Golf är en exceptionell 18-håls golfbana av högsta kvalitet. Banan har designats av Cabell B. Robinson och är byggd enligt USGAs strikta riktlinjer.

Den utmärkta designen och den fantastiska utsikten, du ser medelhavet från alla hål, gör att varje golfrunda blir en ren njutning.

En mästerskapsbana som är designad för att tilltala både proffs och amatörer

Cabell B. Robinson har designat en modern parkbana i en underbar miljö så att varje golfrunda blir en ren njutning med de mäktiga bergen i bakgrunden och den fantastiska utsikten över medelhavet från alla hål.

Valle Romano Golf är en enastående mästerskapsbana med 5 olika utslag på varje hål och stora greener med många möjligheter till knepiga flaggplaceringar. Banan har designats för att passa såväl amatörer som proffs, den kan lätt förvandlas så att den blir en tuff utmaning även för de bästa golfspelarna i världen.

Det är en välavvägd blandning mellan korta tekniska hål och lite längre hål med breda och böljande fairways som kräver en rejäl drive om man vill nå in och göra par. Greenerna är stora, snabba och lätt ondulerade. Banan är måttligt kuperad och det finns några hål med en höjdskillnad som gör att de blir lite krävande. Det är inga problem att gå banan, men har man problem med fysiken så rekommenderar vi att man hyr en golfbil.

Vid 8:e hålet finns det en telefonkiosk av trä med en direktlinje till restaurangen. Här kan du beställa vad du vill ha från en meny med smörgåsar, snacks och dricka som sedan serveras på hål nummer 9.

I det pampiga klubbhuset finns en välutrustad golfshop, restaurang och omklädningsrum med duschar, skåp och bastu. I golfshopen hittar du ett stort utbud av golfutrustning och kläder. Här finns det mesta en golfare kan tänkas behöva: skor, handskar, klubbor, bagar och tillhörande accessoarer från välkända tillverkare.

Övningsområden

Övningsområdet är upplyst med strålkastare vilket gör det möjligt att lägga in ett sent träningspass även efter det att det börjat skymma. På driving rangen finns utslagsplatser från både gräs och matta.

Golfbilder

FAKTA

Valle Romano Golf

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6213
72
72.7
132
yellow_flag
5804
72
70.6
128
red_flag
4905
72
66.5
112
receptionist
Design:
Cabell B. Robinson
rooms
Bankaraktär:
Mästerskapsbana
wifi
HCP Damer:
36
motorcade
HCP Herrar:
36
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Calle Villa Borghese 1, 29680 Estepona

Golfpaket

Valle Romano Golf ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 5GF fr 579€
Ona Valle Romano Golf Resort är ett riktigt paradis för den kräsne golfaren. Golfresorten ligger bara ett par ...

Long Stay Golf

28N fr 1598€
Ona Valle Romano Golf Resort är ett riktigt paradis för den kräsne golfaren. Golfresorten ligger bara ett par ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev