Valle Romano Golf Resort

Golfresa till Estepona

Ona Valle Romano Golf Resort är ett riktigt paradis för den kräsne golfaren. Golfresorten ligger bara ett par kilometer från centrala Estepona där du hittar mängder av trendiga caféer, mysiga restauranger, barer och en lång härlig sandstrand.

Valle Romano är ett perfekt resmål för dig som vill bo bra nära golfbanan. Lägenhetshotellet ligger en kort promenad från det pampiga klubbhuset, omgivet av gröna greener och inbjudande fairways. Här kan du slappna av och njuta till fullo av din golfresa.

Playa Golf

7N + 5GF fr 359€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Valle Romano Golf & Resort
golfvardar
Golfbanor i området:
22
golfvardar
Närmsta flygplats:
80km
golfvardar
Närmsta stad:
5km
golfvardar
Närmsta strand:
5km
locations
Övriga avstånd: Fuengirola 60km, Gibraltar flygplats (GIB) 46km, Granada 200km, Jerez flygplats (XRY)147km, Malaga 109km, Malaga airport (AGP) 80km, Marbella 50km, Ronda 65km, Sevilla 218km, Sevilla flygplats (SVQ) 230km, Tarifa 70km, Torremolinos 75km

Valle Romano Golf Resort

Ett resmål för dig som uppskattar ett modernt boende nära golfbanan

Ona Valle Romano Golf Resort är en underbar golfanläggning som ligger ett par kilometer från medelhavets vackra stränder, mysiga kuststaden Estepona och en livlig marina med lite drygt 25 restauranger som bjuder på härliga rätter från alla världens olika hörn. En taxi ned till hamnen och centrala Estepona kostar cirka 10-15€ om du inte vill köra själv.

Lägenhetshotellet håller fyrstjärnig standard och ligger i ett lugnt område precis bredvid golfbanan. Det är en kort promenad på knappt 300 meter till klubbhuset där du hittar en välsorterad golfshop, omklädningsrum samt en mysig restaurang med härlig utsikt över medelhavet och golfbanan. Strax ovanför klubbhuset ligger de utmärkta övningsområdena och driving rangen där du med fördel vässar tekniken innan du slår ut på första tee.

Valle Romano Golf Resort är ett komplett resmål med fräscha lägenheter och en riktigt bra mästerskapsbana. Här finns verkligen allt du kan tänkas behöva för en riktigt skön golfsemester på den spanska sydkusten.

Golfpaket

Våra golfresor till Valle Romano Golf Resort inkluderar del i lägenhet, frukost samt förbokad green fee.

Vill ni spela fler golfbanor finns det möjlighet att dela upp golfpaketet och kombinera Valle Romano Golf med spel på Azata Golf, Los Flamingos och La Cañada Golf.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Valleromano Golf Resort - Vy över lägenheterna vid golfbanan
Läs mer

ONA Valle Romano Golf Hotel

Lägenhetshotellet ligger på en höjd med fantastiskt vacker utsikt över bergen, golfbanan och medelhavet. Här bor du bekvämt nära golfbanan med ...

Lägenheterna på ONA Valle Romano Golf Resort är moderna, fullt utrustade för självhushåll och håller fyrstjärnig klass. De har två sovrum och två badrum (ett med bad och ett med dusch), vardagsrum, kök samt en stor terrass med fantastiskt vacker utsikt över bergen, golfbanan och medelhavet.

Alla lägenheter har säkerhetsskåp, TV, Luftkonditionering med värme och tvättmaskin.

Övriga faciliteter: restaurang, 2 utomhuspooler (ej uppvärmda), padel-banor, ett nybyggt spa och gym samt en liten jourbutik där du hittar det allra nödvändigaste.

Receptionen är öppen dygnet runt.

Moderna lägenheter med vacker utsikt över bergen, golfbanan och medelhavet

Lägenhetshotellet ligger på en höjd med fantastiskt vacker utsikt över bergen, golfbanan och medelhavet. Här bor du bekvämt nära golfbanan med ytterligare 20 bra golfbanor inom en halvtimme med bil. Valle Romano Golf Resort är  ett underbart resmål för den inbitne golfaren som letar efter den perfekta golfresan.

ONA Valle Romano Golf Hotel: Banarkitekt
Reception:
24h
ONA Valle Romano Golf Hotel: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
404
ONA Valle Romano Golf Hotel: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
ONA Valle Romano Golf Hotel: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
ONA Valle Romano Golf Hotel: Drivingrange
Garage:
Avgift
ONA Valle Romano Golf Hotel: Drivingrange
Golfbanor i området:
22
ONA Valle Romano Golf Hotel: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Valle Romano Golf
ONA Valle Romano Golf Hotel: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
ONA Valle Romano Golf Hotel: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.429537309512, -5.193392093195
ONA Valle Romano Golf Hotel: Drivingrange
Adress:
Calle Flaminio 2, 29680 Estepona, Spanien
GOLF
Valleromano Golf - Green på ett par 3
Läs mer

Valle Romano Golf

Valle Romano Golf är en exceptionell 18-håls golfbana av högsta kvalitet. Banan har designats av Cabell B. Robinson och är byggd enligt USGAs ...
golfbana

1

av 1

Valle Romano Golf

Valle Romano Golf är en exceptionell 18-håls golfbana av högsta kvalitet. Banan har designats av Cabell B. Robinson och är byggd enligt USGAs strikta riktlinjer.

Den utmärkta designen och den fantastiska utsikten, du ser medelhavet från alla hål, gör att varje golfrunda blir en ren njutning.

En mästerskapsbana som är designad för att tilltala både proffs och amatörer

Cabell B. Robinson har designat en modern parkbana i en underbar miljö så att varje golfrunda blir en ren njutning med de mäktiga bergen i bakgrunden och den fantastiska utsikten över medelhavet från alla hål.

Valle Romano Golf är en enastående mästerskapsbana med 5 olika utslag på varje hål och stora greener med många möjligheter till knepiga flaggplaceringar. Banan har designats för att passa såväl amatörer som proffs, den kan lätt förvandlas så att den blir en tuff utmaning även för de bästa golfspelarna i världen.

Det är en välavvägd blandning mellan korta tekniska hål och lite längre hål med breda och böljande fairways som kräver en rejäl drive om man vill nå in och göra par. Greenerna är stora, snabba och lätt ondulerade. Banan är måttligt kuperad och det finns några hål med en höjdskillnad som gör att de blir lite krävande. Det är inga problem att gå banan, men har man problem med fysiken så rekommenderar vi att man hyr en golfbil.

Vid 8:e hålet finns det en telefonkiosk av trä med en direktlinje till restaurangen. Här kan du beställa vad du vill ha från en meny med smörgåsar, snacks och dricka som sedan serveras på hål nummer 9.

I det pampiga klubbhuset finns en välutrustad golfshop, restaurang och omklädningsrum med duschar, skåp och bastu. I golfshopen hittar du ett stort utbud av golfutrustning och kläder. Här finns det mesta en golfare kan tänkas behöva: skor, handskar, klubbor, bagar och tillhörande accessoarer från välkända tillverkare.

Övningsområden

Övningsområdet är upplyst med strålkastare vilket gör det möjligt att lägga in ett sent träningspass även efter det att det börjat skymma. På driving rangen finns utslagsplatser från både gräs och matta.

Valle Romano Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Valle Romano Golf: fakta vit tee
Vit:
6213
72
132
72.7
Valle Romano Golf: fakta gul tee
Gul:
5804
72
128
70.6
Valle Romano Golf: fakta röd tee
Röd:
4905
72
112
66.5
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Valle Romano Golf: Banarkitekt
Design:
Cabell B. Robinson
Valle Romano Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Mästerskapsbana
Valle Romano Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Valle Romano Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Valle Romano Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Valle Romano Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Valle Romano Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.431086778663, -5.1952330092336
Valle Romano Golf: Drivingrange
Adress:
Calle Villa Borghese 1, 29680 Estepona, Spanien

Priser - ONA Valle Romano Golf Resort

Alla priser gäller per person i delad lägenhet med 2 sovrum inkl. green fee och frukost.

Period 1
1 - 31 maj, 15 - 23 sep, 16 nov - 14 feb
Lägenhet 2 sovrum
7N + 5GF (2 pers.)
429 €
Lägenhet 2 sovrum
7N + 5GF (3 pers.)
389 €
Lägenhet 2 sovrum
7N + 5GF (4 pers.)
359 €
Period 2
15 feb - 30 apr, 24 sep - 15 nov
Lägenhet 2 sovrum
7N + 5GF (2 pers.)
499 €
Lägenhet 2 sovrum
7N + 5GF (3 pers.)
449 €
Lägenhet 2 sovrum
7N + 5GF (4 pers.)
429 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Flexibla datum

Du kan fritt boka ankomst- och avresedatum, antal nätter och golfrundor. Kontakta oss så skickar vi en offert på en skräddarsydd vistelse enligt era önskemål.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har ingen egen service eller personal på det här resmålet.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 87mm
Februari 16° 09° 76mm
Mars 18° 10° 83mm
April 20° 11° 65mm
Maj 23° 14° 39mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 19° 01mm
Augusti 29° 20° 05mm
September 27° 18° 36mm
Oktober 23° 15° 89mm
November 19° 12° 96mm
December 16° 09° 124mm
Estepona
playagolf-se-logo