Valle Romano Golf Resort

Boka long stay i Estepona

Ona Valle Romano Golf Resort är ett riktigt paradis för den kräsne golfaren. Golfresorten ligger bara ett par kilometer från centrala Estepona där du hittar mängder av trendiga caféer, mysiga restauranger, barer och en lång härlig sandstrand.

Valle Romano är ett perfekt resmål för dig som vill bo bra nära golfbanan. Lägenhetshotellet ligger en kort promenad från det pampiga klubbhuset och är omgivet av gröna greener och inbjudande fairways.

28N fr 1598€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Valle Romano Golf & Resort
golfvardar
Golfbanor i området:
22
golfvardar
Närmsta flygplats:
80km
golfvardar
Närmsta stad:
5km
golfvardar
Närmsta strand:
5km
route
Övriga avstånd: Fuengirola 60km, Gibraltar flygplats (GIB) 46km, Granada 200km, Jerez flygplats (XRY)147km, Malaga 109km, Malaga airport (AGP) 80km, Marbella 50km, Ronda 65km, Sevilla 218km, Sevilla flygplats (SVQ) 230km, Tarifa 70km, Torremolinos 75km

HotellET

Spanien, Estepona

Fantastiskt vacker utsikt över golfbanan, bergen och medelhavet
Lägenhetshotellet ligger på en höjd med fantastiskt vacker utsikt över bergen, golfbanan och medelhavet. Här bor du bekvämt nära golfbanan med ytterligare 20 bra golfbanor inom en halvtimme ...

GOLFBANOR: 1

  • Valleromano Golf - Green på ett par 3

    Spanien, Estepona

    En härlig golfupplevelse med fantastisk utsikt
    Valle Romano Golf är en exceptionell 18-håls golfbana av högsta kvalitet. Banan har designats av Cabell B. Robinson och är byggd enligt USGAs strikta riktlinjer. Den utmärkta designen och den ...

Perfekt long stay för dig som uppskattar ett modernt boende nära golfbanan

Ona Valle Romano Golf Resort är en underbar golfanläggning som ligger ett par kilometer från medelhavets vackra stränder och den mysiga kuststaden Estepona med en livlig marina där det finns mer än 20 restauranger som bjuder på härliga rätter från alla världens olika hörn. En taxi ned till hamnen och centrala Estepona kostar cirka 10–15€ om du inte vill köra själv.

Lägenhetshotellet håller fyrstjärnig standard och ligger i ett lugnt område precis bredvid golfbanan. Det är en kort promenad på knappt 300 meter till klubbhuset där du hittar en välsorterad golfshop, omklädningsrum samt en mysig restaurang med härlig utsikt över golfbanan och medelhavet. Strax ovanför klubbhuset ligger de utmärkta övningsområdena och driving rangen där du med fördel vässar tekniken innan du slår ut på första tee.

Valle Romano Golf Resort är ett komplett resmål med fina lägenheter och en riktigt bra mästerskapsbana. Här finns verkligen allt du kan tänkas behöva för en riktigt skön long stay vistelse på den spanska solkusten.

Long Stay Golfpaket

Våra long stay golfresor till ONA Valle Romano Golf Resort inkluderar boende i en fin lägenhet, självhushåll och ett antal förbokade green fee. Det finns paket för 14, 21 och 28 nätter med spel på Valle Romano Golf, La Cañada Golf och Azata Golf. Vi förbokar alla golftider så att det är klart att börja spela när ni har checkat in. Läs mer om de olika paketen under ”Priser & Paketinfo”.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Estepona

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 87mm
Februari 16° 09° 76mm
Mars 18° 10° 83mm
April 20° 11° 65mm
Maj 23° 14° 39mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 19° 01mm
Augusti 29° 20° 05mm
September 27° 18° 36mm
Oktober 23° 15° 89mm
November 19° 12° 96mm
December 16° 09° 124mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Estepona

I Estepona på västra Costa del Sol råder ett subtropiskt klimat med riktigt heta och torra somrar samt milda och behagliga vintrar. På somrarna när det blir riktigt varmt så ligger temperaturerna runt 30-35 grader mitt på dagen. Inåt landet kan det bli upp emot 50 grader under de värsta värmeböljorna. Men längs kusten blir det inte riktigt lika hett, I Estepona brukar det sällan bli varmare än 35 grader. Augusti är den absolut varmaste månaden på året och det är då spanjorerna har sin industrisemester och då reser nästan alla som bor inåt landet ut till kusten för att undkomma den värsta hettan. På våren och hösten är klimatet lite mer lagom för oss svenskar, då är det jämförbart med den svenska sommaren...

I oktober brukar temperaturen ligga någonstans mellan 20-26 grader mitt på dagen. Det brukar vara behagliga dagstemperaturer för oss svenskar ända fram till slutet av november. Från mitten av november börjar man dock märka av att det blir lite kyligare på mornar och kvällar. I december och januari brukar temperaturerna variera kraftigt beroende på vilket väderstreck vinden blåser ifrån. Man kan behöva en varm jacka ena dagen och sedan spela golf i t-shirt och kortbyxor dagen efter. Men, normalt sett så håller sig temperaturen mitt på dagen någonstans mellan 15-20 grader och på nätterna runt 8-10 grader.

December är statistiskt sett den månad som har mest nederbörd i Estepona. Men det är fortfarande fler soldagar än regndagar under vintermånaderna. Från mitten av februari börjar man ana att våren är på väg och i mars-april har temperaturen redan stigit så att den ligger runt 20 grader mitt på dagen.

Vattentemperaturen håller sig runt 20 grader en bra bit in i november för att sedan sjunka till 15 grader under vintern när det är som kallast. Och i maj är temperaturen i vattnet redan tillbaka runt 20 grader igen.

Det milda klimatet i Estepona är en dröm för svenska golfare som behöver en paus från det trista vintervädret hemma i Sverige...

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev