La Sella Golf Llebeig+Gregal

Pinjeträd, en del vattenhinder och ett rejält dogleg

Strax utanför Dénia, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du femstjärniga La Sella Golf Resort med 27 utmanande golfhål fördelade på tre omväxlande niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral. Det är en komplett golfanläggning som designats av världsgolfaren Jose Maria Olazabal. Golfbanan slingrar sig fram i den gröna dalgången och golfupplevelsen blir definitivt inte sämre av de vackra omgivningarna.

Ökenvindarna från Sahara möter vindbyarna från nordost

Golfbanan består av tre olika niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral som ligger inbäddade i den vackra naturparken Montgó. Detta gör La Sella Golf till en trevlig och variationsrik golfanläggning som kombinerar tre omväxlande niohålsslingor till lika många intressanta 18-hålsbanor. Den första golfbanan består av Llebeig och Gregal:

Llebeig – De vanligt förekommande vindarna från Sahara heter Llebeig, och den första niohålsslingan har blivit uppkallad efter dessa varma ökenvindar. De här nio hålen ligger i söderläge, omgiven av en skog med pinjeträd, med en fantastisk utsikt mot Montgó berget. Det är ganska tekniska hål som kräver att man väljer rätt klubba vid varje slag...

Gregal – Den andra niohålsslingan, Gregal, har fått sitt namn från de kraftiga vindarna som blåser från nordost, främst på vintern. Vinden fick sitt namn från handelsfartygen som drog fördel av den starka vinden under sina seglatser till Grekland. Här finns en del vattenhinder att ta hänsyn till men den här slingan är annars ganska flack. Sista hålet bjuder på en överraskning, ett rejält dogleg vänster. Här gäller det att inte slå för långt om man ska ha någon möjlighet att nå in till green...

Övningsområden

La Sella Golf är dessutom ett bra alternativ för träningsgrupper eftersom här finns en stor Driving Range och ett separat träningsområde som designats specifikt för att träna inspel/närspel.

Vid driften av golfanläggningen tar man dessutom stor hänsyn till miljön och golfbanan är utrustad med ett bevattningssystem som till största delen använder återvunnet spillvatten, och när det gäller övrigt underhåll av fairways och greener använder man ekologiska produkter i största möjliga mån.

Golfbilder

FAKTA

La Sella Golf Llebeig+Gregal

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6258
72
74.2
139
yellow_flag
6033
72
72.7
137
red_flag
5243
72
74.7
116
receptionist
Design:
José María Olazabal
rooms
Bankaraktär:
Skog och parkbana
wifi
HCP Damer:
54
motorcade
HCP Herrar:
54
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Partida Alquería Ferrando, s/n, 03749 Jesús Pobre, Denia - (Alicante)

Golfpaket

La Sella Golf Llebeig+Gregal ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N+5GF fr 659€
Denia är en charmig gammal fiskeby med vackra stränder och en livlig hamn. På uteserveringarna i gamla stan samsas ...

Veckoresa

7N+5GF fr 769€
Denia är en charmig gammal fiskeby med vackra stränder och en livlig hamn. På uteserveringarna i gamla stan samsas ...

Long Stay Golf

28N+16GF fr 1399€
Dénia är en gammal fiskeby som utvecklats till en mysig kuststad med vackra stränder och en livlig småbåtshamn. ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev