La Sella Golf Resort

Boka long stay i Dénia

Dénia är en gammal fiskeby som utvecklats till en mysig kuststad med vackra stränder och en livlig småbåtshamn. På uteserveringarna i gamla stan samsas både turister och ortsbor för att njuta av traktens specialiteter. Dénia bjuder på en blomstrande kontinental café- och restaurangkultur.

I den vackra nationalparken Montgó hittar du La Sella Golf Resort som är en komplett golfanläggning med 27 utmanande golfhål, ett femstjärnigt golfhotell och lyxiga lägenheter. Lägenheterna, The Residences, ligger bekvämt nära klubbhuset, övningsområdet och golfbanan.

28N+16GF fr 1399€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
La Sella Golf
golfvardar
Golfbanor i området:
7
golfvardar
Närmsta flygplats:
96km
golfvardar
Närmsta stad:
6km
golfvardar
Närmsta strand:
6km
route
Övriga avstånd: Alicante flygplats (ALC) 95km, Alicante 85km, Altea 35km, Benidorm 44km, Guadalest 62km, Les Fonts d’Algar 45km, Naturreservatet Sierra Helada 49km, Valencia 96km, Valencia flygplats 105km, Villajoyosa 45km

HotellET

Spanien, Dénia

Lyxig golfresort i Dénia
Dessa exceptionella lägenheter ligger ett stenkast från golfklubben och det 5-stjärniga hotellet. Inne på området finns en stor inbjudande swimming pool omgiven av färggranna växter och ...

GOLFBANOR: 3

En av Costa Blancas absolut bästa golfanläggningar

Marriott Dénia La Sella Golf Resort & Spa ligger i den vackra nationalparken Montgó, knappt 6 kilometer från den mysiga kuststaden Dénia. Så, om man vill se sig om på stan en kväll går det lokala bussar från stora vägen ovanför lägenhetshotellet och en taxi kostar ca 15€ enkel tur.

La Sella Golf Resort är en komplett golfanläggning med ett femstjärnigt hotell, lyxiga lägenheter och en av Costa Blancas absolut bästa golfbanor som forne Ryder Cup kaptenen José María Olazabal har designat. Hotellet har 186 rum och 28 lyxiga lägenheter - The Residences. Lägenheterna ligger bekvämt nära hotellet och klubbhuset.

Restauranger

La Sella Golf Resort har flera barer och trevliga restauranger; På Brasserie Montgó, som är en mysig restaurang med en stor terrass och en vacker utsikt över poolen och golfbanan, serveras frukost och middag. Segária Thai Restaurant är för dig som gillar det thailändska köket och exotiska kryddor, La Nao Lounge serverar läckerheter från medelhavsköket och på golfrestaurangen, Hoyo 19, kan du koppla av med god tapas eller en traditionell risotto på den soliga terrassen efter en härlig golfrunda.

Avkoppling

På La Sella Golf Resort finns dessutom en komplett Spaanläggning med hydroterapipool, hårsalong, helkroppsbehandlingar, sjukgymnastik och ansiktsbehandlingar för en garanterat skön återhämtning mellan golfronderna.

Golfpaket

Våra mid- och long stay golfresor till Marriott La Sella Golf Resort, The Residences, inkluderar boende i en lyxig lägenhet med 1 eller 2 sovrum, självhushåll och green fee. Vi förbokar golftider åt er den första veckan så att det är klart när ni kommer. De följande veckorna bokar ni starttider själva, på plats, direkt med golfbanan. Läs mer om våra golfpaket under ”Priser & Golfpaket”.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Dénia

Månad Dag Natt Regn
Januari 17° 07° 37mm
Februari 18° 08° 56mm
Mars 20° 10° 48mm
April 22° 11° 31mm
Maj 25° 14° 35mm
Juni 28° 18° 24mm
Juli 31° 20° 07mm
Augusti 32° 22° 18mm
September 29° 18° 66mm
Oktober 25° 15° 87mm
November 21° 11° 84mm
December 18° 08° 98mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Dénia

Dénia har en genomsnittlig årlig temperatur på ca 20 grader, med varma somrar och milda vintrar. Costa Blanca ligger mellan det varma Medelhavet i öster och en massiv bergskedja i väster vilket ger området dess gynnsamma meteorologiska förhållanden.

Den bästa tiden för en golfresa till Dénia är på våren eller hösten. Då är det fortfarande behagligt varmt och påminner om en fin svensk sommardag. Men även vintern är mild så att man kan spela golf i kortärmat när det blåser gynnsamma vindar och solen skiner...

I oktober ligger medeltemperaturen kring 24 grader och det är riktigt behagligt ända till slutet av november. Från mitten av november börjar man dock märka av att det blir lite kyligare på mornar och kvällar.

I december och januari kan det variera kraftigt beroende på hur vindarna blåser. Man kan behöva en varm tröja ena dagen och spela golf i t-shirt och kortbyxor dagen efter. Men normalt sett så håller sig temperaturen mitt på dagen kring 15-18 grader och på nätterna kan den sjunka ned mot 8-9 grader.

Från mitten av februari börjar man ana att våren är på väg, och i mars, april ligger medeltemperaturen kring 20 grader mitt på dagen.

Vattentemperaturen i medelhavet håller sig kring 20 grader en bra bit in i november för att sedan sjunka till 15 grader när det är som kallast under vintern. I maj är temperaturen i vattnet tillbaka runt 20 grader igen.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev