La Sella Golf Gregal+Mestral

En härlig golfupplevelse i en vacker naturpark

Strax utanför Dénia, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du femstjärniga La Sella Golf Resort med 27 utmanande golfhål fördelade på tre omväxlande niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral. Det är en komplett golfanläggning som designats av världsgolfaren Jose Maria Olazabal. Golfbanan slingrar sig fram i den gröna dalgången och golfupplevelsen blir definitivt inte sämre av de vackra omgivningarna.

En trevlig och variationsrik kombination med härlig utsikt

Golfbanan består av tre olika niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral som ligger inbäddade i den vackra naturparken Montgó. Detta gör La Sella Golf till en trevlig och variationsrik golfanläggning som kombinerar tre omväxlande niohålsslingor till lika många intressanta 18-hålsbanor. Den tredje golfbanan består av Gregal och Mestral:

Gregal – Den andra niohålsslingan, Gregal, har fått sitt namn från de kraftiga vindarna som blåser från nordost, främst på vintern. Vinden fick sitt namn från handelsfartygen som drog fördel av den starka vinden under sina seglatser till Grekland. Här finns en del vattenhinder att ta hänsyn till men den här slingan är annars ganska flack. Sista hålet bjuder på en överraskning, ett rejält dogleg vänster. Här gäller det att inte slå för långt om man ska ha någon möjlighet att nå in till green...

Mestral – Den tredje niohålsslingan heter Mestral, vilket också är namnet som de lokala invånarna gav de kalla vindarna från norr. Den här niohålsslingan har tre av varje sort; tre par 3, tre par 4 och tre par 5. Här bjuds man på lite bredare fairways, större greener samt en härlig utsikt över berget La Serra de Segària, naturparken Montgó och Medelhavet…

Övningsområden

La Sella Golf är dessutom ett bra alternativ för träningsgrupper eftersom här finns en stor Driving Range och ett separat träningsområde som designats specifikt för att träna inspel/närspel.

Vid driften av golfanläggningen tar man dessutom stor hänsyn till miljön och golfbanan är utrustad med ett bevattningssystem som till största delen använder återvunnet spillvatten, och när det gäller övrigt underhåll av fairways och greener använder man ekologiska produkter i största möjliga mån.

Golfbilder

FAKTA

La Sella Golf Gregal+Mestral

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6175
72
72.9
130
yellow_flag
5827
72
71.1
132
red_flag
4896
72
71.6
118
receptionist
Design:
José María Olazabal
rooms
Bankaraktär:
Skog och parkbana
wifi
HCP Damer:
54
motorcade
HCP Herrar:
54
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
C/ José María Olazábal, s/n, 03749 Jesús Pobre, Denia - (Alicante)

Golfpaket

La Sella Golf Gregal+Mestral ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N+5GF fr 659€
Denia är en charmig gammal fiskeby med vackra stränder och en livlig hamn. På uteserveringarna i gamla stan samsas ...

Veckoresa

7N+5GF fr 769€
Denia är en charmig gammal fiskeby med vackra stränder och en livlig hamn. På uteserveringarna i gamla stan samsas ...

Long Stay Golf

28N+16GF fr 1399€
Dénia är en gammal fiskeby som utvecklats till en mysig kuststad med vackra stränder och en livlig småbåtshamn. ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev