The Residences La Sella Golf Resort

Golfresa till Dénia

Denia är en charmig gammal fiskeby med vackra stränder och en livlig småbåtshamn. På de fullsatta uteserveringarna i gamla stan samsas både turister och ortsbor för att njuta av traktens specialiteter. Här möts du av slingrande kullerstensgator, populära barer, mysiga restauranger och en fin strandpromenad. Dénia bjuder på en blomstrande kontinental café- och restaurangkultur.

Strax utanför staden, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du La Sella Golf Resort med 27 utmanande golfhål. Det är en komplett golfanläggning som designats av världsgolfaren Jose Maria Olazabal. De lyxiga lägenheterna, La Sella Residences, ligger precis bredvid golfbanan, bekvämt nära klubbhuset.

"Här finns allt du behöver för en härlig golfresa till soliga Spanien!"

Playa Golf

7N + 5GF fr 485€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
La Sella Golf
golfvardar
Golfbanor i området:
7
golfvardar
Närmsta flygplats:
96km
golfvardar
Närmsta stad:
6km
golfvardar
Närmsta strand:
6km
locations
Övriga avstånd: Alicante flygplats (ALC) 95km, Alicante 85km, Altea 35km, Benidorm 44km, Guadalest 62km, Les Fonts d’Algar 45km, Naturreservatet Sierra Helada 49km, Valencia 96km, Valencia flygplats 105km, Villajoyosa 45km

The Residences La Sella Golf Resort

Lyxig long stay i en härlig miljö

La Sella Golf Resort & Spa ligger i den vackra nationalparken Montgó, knappt 6 kilometer utanför den mysiga kuststaden Dénia. Så, om man vill se sig om på stan en kväll är det smidigt att ta sig dit. Det går lokala bussar uppe från stora vägen ovanför lägenhetshotellet och en taxi kostar ca 15€ enkel tur.

La Sella Golf Resort är en komplett golfanläggning med ett femstjärnigt hotell, lyxiga lägenheter och en av Costa Blancas absolut bästa golfbanor – 27 utmanande golfhål som forne Ryder Cup kaptenen José María Olazabal har ritat. Hotellet har 186 rum och det finns 28 lyxiga lägenheter - The Residences. Lägenheterna ligger strategiskt och bekvämt nära hotellet och klubbhuset. Du checkar in i hotellets reception som är öppen dygnet runt.

Restauranger

La Sella Golf Resort har flera barer och trevliga restauranger; På Brasserie Montgó, som är en mysig restaurang med en stor terrass och en vacker utsikt över poolen och golfbanan, serveras frukost och middag. Segária Thai Restaurant är för dig som gillar det thailändska köket och exotiska kryddor, La Nao Lounge serverar läckerheter från medelhavsköket och på golfrestaurangen, Hoyo 19, kan du koppla av med god tapas eller en traditionell risotto på den soliga terrassen efter en härlig golfrunda.

Avkoppling

På La Sella Golf Resort finns dessutom en komplett Spaanläggning med hydroterapipool, hårsalong, helkroppsbehandlingar, sjukgymnastik och ansiktsbehandlingar för en garanterat skön återhämtning mellan golfronderna.

Golfpaket

Våra veckoresor till The Residences La Sella Golf Resort inkluderar boende i The Residences lägenheter, självhushåll och vi förbokar givetvis alla era golftider.

För våra mid stay golfpaket på 2 veckor + 8GF gäller samma som ovan men vi förbokar endast 4 starttider den första veckan och de övriga tiderna bokar ni själva i golfreceptionen efter ankomst.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
La Sella Residences - Matplats och vardagsrum
Läs mer

The Residences La Sella Golf Resort

Dessa exceptionella lägenheter ligger ett stenkast från golfklubben och det 5-stjärniga hotellet. Inne på området finns en stor inbjudande ...
The Residences – Lägenheterna

I lägenheterna ingår strykjärn/strykbräda, fritt wifi internet, platt-TV 32-48", Hidro-massage bad, hårtork, rakspegel, badrock och tofflor, kaffemaskin(kapsel), fullt utrustat kök, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, AC värme/kyla, bäddsoffa och städning 2ggr i veckan (ej kök).

Suite - 1 sovrum

Vardagsrum med matplats och fullt utrustat kök I öppen planlösning, 1 sovrum med 2 enkelsängar som kan bäddas ihop till en dubbelsäng om 1,80x2m, badrum och terrass. Lägenheterna är ca 75 m²

Suite - 2 sovrum

Vardagsrum med matplats och fullt utrustat kök I öppen planlösning, 2 sovrum med 2 enkelsängar i vardera som kan bäddas ihop till dubbelsängar om 1,80x2m, 2 badrum och terrass. Lägenheterna är ca 100 m²

Suite - 3 sovrum

Vardagsrum med matplats och fullt utrustat kök I öppen planlösning, 3 sovrum med 2 enkelsängar i vardera som kan bäddas ihop till dubbelsängar om 1,80x2m, 3 badrum och terrass. Lägenheterna är ca 150 m²

Lyxig long stay på Costa Blanca

Dessa exceptionella lägenheter ligger ett stenkast från golfklubben och det 5-stjärniga hotellet. Inne på området finns en stor inbjudande swimming pool omgiven av färggranna växter och exotiska palmer. Det är bara 6 kilometer till den charmiga kuststaden Dénia där du hittar massor av populära barer, mysiga restauranger, fina stränder och en livlig småbåtshamn...

The Residences La Sella Golf Resort: Banarkitekt
Reception:
24h
The Residences La Sella Golf Resort: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
28
The Residences La Sella Golf Resort: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
The Residences La Sella Golf Resort: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
The Residences La Sella Golf Resort: Drivingrange
Garage:
Avgift
The Residences La Sella Golf Resort: Drivingrange
Golfbanor i området:
7
The Residences La Sella Golf Resort: Drivingrange
Närmsta golfbana:
La Sella Golf
The Residences La Sella Golf Resort: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
The Residences La Sella Golf Resort: Drivingrange
GPS (lat, long):
38.807399668676, 0.075585379933578
The Residences La Sella Golf Resort: Drivingrange
Adress:
Alquería de Ferrando s/n, 03749 Jesús Pobre, Denia - (Alicante), Spain
GOLF

La Sella Golf Gregal+Mestral

Strax utanför Dénia, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du femstjärniga La Sella Golf Resort med 27 utmanande golfhål fördelade på tre omväxlande niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral. Det är en komplett golfanläggning som designats av världsgolfaren Jose Maria Olazabal. Golfbanan slingrar sig fram i den gröna dalgången och golfupplevelsen blir definitivt inte sämre av de vackra omgivningarna.

La Sella Golf - Gregal+Mestral

Golfbanan består av tre olika niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral som ligger inbäddade i den vackra naturparken Montgó. Detta gör La Sella Golf till en trevlig och variationsrik golfanläggning som kombinerar tre omväxlande niohålsslingor till lika många intressanta 18-hålsbanor. Den tredje golfbanan består av Gregal och Mestral:

Gregal – Den andra niohålsslingan, Gregal, har fått sitt namn från de kraftiga vindarna som blåser från nordost, främst på vintern. Vinden fick sitt namn från handelsfartygen som drog fördel av den starka vinden under sina seglatser till Grekland. Här finns en del vattenhinder att ta hänsyn till men den här slingan är annars ganska flack. Sista hålet bjuder på en överraskning, ett rejält dogleg vänster. Här gäller det att inte slå för långt om man ska ha någon möjlighet att nå in till green...

Mestral – Den tredje niohålsslingan heter Mestral, vilket också är namnet som de lokala invånarna gav de kalla vindarna från norr. Den här niohålsslingan har tre av varje sort; tre par 3, tre par 4 och tre par 5. Här bjuds man på lite bredare fairways, större greener samt en härlig utsikt över berget La Serra de Segària, naturparken Montgó och Medelhavet…

Övningsområden

La Sella Golf är dessutom ett bra alternativ för träningsgrupper eftersom här finns en stor Driving Range och ett separat träningsområde som designats specifikt för att träna inspel/närspel.

Vid driften av golfanläggningen tar man dessutom stor hänsyn till miljön och golfbanan är utrustad med ett bevattningssystem som till största delen använder återvunnet spillvatten, och när det gäller övrigt underhåll av fairways och greener använder man ekologiska produkter i största möjliga mån.

La Sella Golf Gregal+Mestral - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
La Sella Golf Gregal+Mestral: fakta vit tee
Vit:
6175
72
130
72.9
La Sella Golf Gregal+Mestral: fakta gul tee
Gul:
5827
72
132
71.1
La Sella Golf Gregal+Mestral: fakta röd tee
Röd:
4896
72
118
71.6
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
La Sella Golf Gregal+Mestral: Banarkitekt
Design:
José María Olazabal
La Sella Golf Gregal+Mestral: Bankaraktär
Bankaraktär:
Skog och parkbana
La Sella Golf Gregal+Mestral: Handikapp damer
Hcp damer:
54
La Sella Golf Gregal+Mestral: Handikapp herrar
Hcp herrar:
54
La Sella Golf Gregal+Mestral: Antal hål
Antal hål:
18
La Sella Golf Gregal+Mestral: Drivingrange
Driving range:
Ja
La Sella Golf Gregal+Mestral: Drivingrange
GPS (lat, long):
38.806874454614, 0.074176533630759
La Sella Golf Gregal+Mestral: Drivingrange
Adress:
C/ José María Olazábal, s/n, 03749 Jesús Pobre, Denia - (Alicante), Spain

La Sella Golf Llebeig+Gregal

Strax utanför Dénia, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du femstjärniga La Sella Golf Resort med 27 utmanande golfhål fördelade på tre omväxlande niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral. Det är en komplett golfanläggning som designats av världsgolfaren Jose Maria Olazabal. Golfbanan slingrar sig fram i den gröna dalgången och golfupplevelsen blir definitivt inte sämre av de vackra omgivningarna.

La Sella Golf - Llebeig+Gregal

Golfbanan består av tre olika niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral som ligger inbäddade i den vackra naturparken Montgó. Detta gör La Sella Golf till en trevlig och variationsrik golfanläggning som kombinerar tre omväxlande niohålsslingor till lika många intressanta 18-hålsbanor. Den första golfbanan består av Llebeig och Gregal:

Llebeig – De vanligt förekommande vindarna från Sahara heter Llebeig, och den första niohålsslingan har blivit uppkallad efter dessa varma ökenvindar. De här nio hålen ligger i söderläge, omgiven av en skog med pinjeträd, med en fantastisk utsikt mot Montgó berget. Det är ganska tekniska hål som kräver att man väljer rätt klubba vid varje slag...

Gregal – Den andra niohålsslingan, Gregal, har fått sitt namn från de kraftiga vindarna som blåser från nordost, främst på vintern. Vinden fick sitt namn från handelsfartygen som drog fördel av den starka vinden under sina seglatser till Grekland. Här finns en del vattenhinder att ta hänsyn till men den här slingan är annars ganska flack. Sista hålet bjuder på en överraskning, ett rejält dogleg vänster. Här gäller det att inte slå för långt om man ska ha någon möjlighet att nå in till green...

Övningsområden

La Sella Golf är dessutom ett bra alternativ för träningsgrupper eftersom här finns en stor Driving Range och ett separat träningsområde som designats specifikt för att träna inspel/närspel.

Vid driften av golfanläggningen tar man dessutom stor hänsyn till miljön och golfbanan är utrustad med ett bevattningssystem som till största delen använder återvunnet spillvatten, och när det gäller övrigt underhåll av fairways och greener använder man ekologiska produkter i största möjliga mån.

La Sella Golf Llebeig+Gregal - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
La Sella Golf Llebeig+Gregal: fakta vit tee
Vit:
6258
72
139
74.2
La Sella Golf Llebeig+Gregal: fakta gul tee
Gul:
6033
72
137
72.7
La Sella Golf Llebeig+Gregal: fakta röd tee
Röd:
5243
72
116
74.7
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Banarkitekt
Design:
José María Olazabal
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Bankaraktär
Bankaraktär:
Skog och parkbana
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Handikapp damer
Hcp damer:
54
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Handikapp herrar
Hcp herrar:
54
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Antal hål
Antal hål:
18
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Drivingrange
Driving range:
Ja
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Drivingrange
GPS (lat, long):
38.806874454614, 0.074176533630759
La Sella Golf Llebeig+Gregal: Drivingrange
Adress:
Partida Alquería Ferrando, s/n, 03749 Jesús Pobre, Denia - (Alicante), Spain

La Sella Golf Llebeig+Mestral

Strax utanför Dénia, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du femstjärniga La Sella Golf Resort med 27 utmanande golfhål fördelade på tre omväxlande niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral. Det är en komplett golfanläggning som designats av världsgolfaren Jose Maria Olazabal. Golfbanan slingrar sig fram i den gröna dalgången och golfupplevelsen blir definitivt inte sämre av de vackra omgivningarna.

La Sella Golf - Llebeig+Mestral

Golfbanan består av tre olika niohålsslingor; Llebeig, Gregal, och Mestral som ligger inbäddade i den vackra naturparken Montgó. Detta gör La Sella Golf till en trevlig och variationsrik golfanläggning som kombinerar tre omväxlande niohålsslingor till lika många intressanta 18-hålsbanor. Den andra golfbanan består av Llebeig och Mestral:

Llebeig – De vanligt förekommande vindarna från Sahara heter Llebeig, och den första niohålsslingan har blivit uppkallad efter dessa varma ökenvindar. De här nio hålen ligger i söderläge, omgiven av en skog med pinjeträd, med en fantastisk utsikt mot Montgó berget. Det är ganska tekniska hål som kräver att man väljer rätt klubba vid varje slag...

Mestral – Den tredje niohålsslingan heter Mestral, vilket också är namnet som de lokala invånarna gav de kalla vindarna från norr. Den här niohålsslingan har tre av varje sort; tre par 3, tre par 4 och tre par 5. Här bjuds man på lite bredare fairways, större greener samt en härlig utsikt över berget La Serra de Segària, naturparken Montgó och Medelhavet…

Övningsområden

La Sella Golf är dessutom ett bra alternativ för träningsgrupper eftersom här finns en stor Driving Range och ett separat träningsområde som designats specifikt för att träna inspel/närspel.

Vid driften av golfanläggningen tar man dessutom stor hänsyn till miljön och golfbanan är utrustad med ett bevattningssystem som till största delen använder återvunnet spillvatten, och när det gäller övrigt underhåll av fairways och greener använder man ekologiska produkter i största möjliga mån.

La Sella Golf Llebeig+Mestral - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
La Sella Golf Llebeig+Mestral: fakta vit tee
Vit:
6219
72
132
73.7
La Sella Golf Llebeig+Mestral: fakta gul tee
Gul:
5804
72
135
71.3
La Sella Golf Llebeig+Mestral: fakta röd tee
Röd:
4945
72
124
70.5
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Banarkitekt
Design:
José María Olazabal
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Bankaraktär
Bankaraktär:
Skog och parkbana
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Handikapp damer
Hcp damer:
54
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Handikapp herrar
Hcp herrar:
54
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Antal hål
Antal hål:
18
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Drivingrange
Driving range:
Ja
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Drivingrange
GPS (lat, long):
38.806874454614, 0.074176533630759
La Sella Golf Llebeig+Mestral: Drivingrange
Adress:
C/ José María Olazábal, s/n, 03749 Jesús Pobre, Denia - (Alicante), Spain

Priser - La Sella Golf Resort

Veckoresor till La Sella Golf Resort - The Residences

7N + 5GF
Priserna gäller per person i delad lägenhet. Självhushåll.
Lägenhet 1 sovrum
25 aug - 20 nov
559 €
Lägenhet 1 sovrum
21 nov - 14 feb
485 €
Lägenhet 1 sovrum
15 feb - 30 april
559 €
Lägenhet 1 sovrum
1 maj - 30 juni
485 €
Lägenhet 1 sovrum
1 jul - 24 aug
699 €
Lägenhet 2 sovrum
25 aug - 20 nov
655 €
Lägenhet 2 sovrum
21 nov - 14 feb
555 €
Lägenhet 2 sovrum
15 feb - 30 april
655 €
Lägenhet 2 sovrum
1 maj - 30 jun
555 €
Lägenhet 2 sovrum
1 jul - 24 aug
820 €
14N + 8GF
Priserna gäller per person i delad lägenhet. Självhushåll.
Lägenhet 1 sovrum
1 sep - 19 nov
769 €
Lägenhet 1 sovrum
20 nov - 19 jan
550 €
Lägenhet 1 sovrum
20 jan - 19 feb
659 €
Lägenhet 1 sovrum
20 feb - 19 apr
769 €
Lägenhet 1 sovrum
20 apr - 30 jun
659 €
Lägenhet 2 sovrum
1 sep - 19 nov
899 €
Lägenhet 2 sovrum
20 nov - 19 jan
675 €
Lägenhet 2 sovrum
20 jan - 19 feb
799 €
Lägenhet 2 sovrum
20 feb - 19 apr
899 €
Lägenhet 2 sovrum
20 apr - 30 jun
799 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Golfpaket 7N + 5GF

Playa Golf förbokar alla era golftider och meddelar dem i god tid innan resan påbörjas.

Golfpaket 14N + 8GF

Vi förbokar 4GF/pp första veckan och resterande golfrundor bokas av resenären själv i golfbanans reception på plats efter ankomsten. Städning och byte av lakan och handdukar ingår 1 gång i veckan (ej kök).

Tillägg: Buggy 8ggr 207€, elvagn 8ggr 80€, golfvagn 8ggr 25€, golfset 8ggr 90€

Flexibla datum

På La Sella Golf Resort kan du fritt boka reslängd, ankomst- och avresedatum som passar dig. Önskar ni kortare perioder än 28 nätter finns även Mid Stay inkl. fri golf (14-27 nätter) samt veckoresor med förbokad green fee.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception som är öppen dygnet runt. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har ingen egen service eller personal på La Sella Golf Resort.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 17° 07° 37mm
Februari 18° 08° 56mm
Mars 20° 10° 48mm
April 22° 11° 31mm
Maj 25° 14° 35mm
Juni 28° 18° 24mm
Juli 31° 20° 07mm
Augusti 32° 22° 18mm
September 29° 18° 66mm
Oktober 25° 15° 87mm
November 21° 11° 84mm
December 18° 08° 98mm
Dénia
playagolf-se-logo