RCG Novo Sancti Petri Centro

"S" för Severiano Ballesteros

Golfbanan RCG Novo Sancti Petri har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger. Det här är en komplett golfanläggning med 36 utmanande golfhål där flera hål löper ända ner mot den 8 kilometer långa stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. När du spelar Centro (B) kan det löna sig att chansa lite, de här 18 hålen har mer av en ”våga vinn” karaktär…

6 par-3 hål, 6 par-4 hål och 6 par-5 hål

RCG Novo Sancti Petri ligger vid La Barrosa Beach i Chiclana de la Frontera som är en av de kända vita byarna ”Los Pueblos Blancos”. Det här är definitivt en av Cádizområdets mest kända golfanläggningar med 36 utmanande golfhål där vissa av hålen löper ända ner mot stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. Golfbanan har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger.

När du spelar Centro (B) kan det löna sig att chansa lite. De här 18 hålen har mer av en ”våga vinn” karaktär med 6 par-3 hål, 6 par-4 hål och 6 par-5 hål. De första nio hålen är relativt platta med stora vattenhinder och de sista nio hålen bjuder på en lätt böljande terräng. Från hål 10 till 13 spelar du med en fantastisk utsikt över stranden och havet. På hål nummer 18, har banarkitekten förevigat sig genom att designa en bunker i form av ett stort "S" för Severiano.

Här finns ett stort imponerande klubbhus med en välsorterad golfshop, två bra restauranger och en stor uteservering, omklädningsrum med förvaringsskåp och dusch.

Övningsområden

Stor drivingrange med utslagsplatser under tak från både gräs och matta samt två stora övningsgreener för putt och chip.

Golfbilder

FAKTA

RCG Novo Sancti Petri Centro

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6071
72
73.2
140
yellow_flag
5427
72
69.9
135
red_flag
4553
72
69.8
126
receptionist
Design:
Severiano Ballesteros
rooms
Bankaraktär:
Skog och parkbana
wifi
HCP Damer:
36
motorcade
HCP Herrar:
36
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Calle Adriano 9-11, 11130 Chiclana de la Frontera

Golfpaket

RCG Novo Sancti Petri Centro ingår i följande golfpaket

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev