La Cala – Campo Asia

En dramatisk golfupplevelse

La Cala Golf Resort med inte mindre än tre fantastiska golfbanor ligger vid foten av Sierra de Mijas och erbjuder allt som en inbiten golfälskare kan önska sig. Golfbanorna har designats av Cabell B. Robinson som arbetat för en av världens mest hyllade golfbanearkitekter — Robert Trent Jones.

Campo Asia, som tidigare hette The South Course, är den äldsta av de tre golfbanorna på La Cala Golf Resort, men absolut inte den lättaste!

Den äldsta och kanske den mest utmanande av de tre

Golfbanorna har designats av Cabell B. Robinson som arbetat för en av världens mest hyllade golfbanearkitekter — Robert Trent Jones. Cabell var nära involverad i konstruktionen och designen av alla Robert Trent Jones golfbanor i Europa under de 17 åren som han ansvarade för det europeiska huvudkontoret. 1987 startade han sitt eget företag och har därefter designat många fler uppskattade och prestigefulla golfbanor; La Cala Golf Resort (America, Asia, Europa), Finca Cortesin,Las Colinas Golf Club, Aphrodite Golf Club, Praia del Rey ...

Campo Asia, som tidigare hette The South Course, är den äldsta av de tre golfbanorna på La Cala olf Resort och kanske den mest utmanande. Det är en smal och relativt kort golfbana som består av fyra par 5, tio par 4 och fyra par 3 hål.

Det första hålet startar bredvid det imponerande klubbhusområdet och när du står på tee inser du direkt att precision och taktik betyder mer än långa drivar. Väl ute på golfbanan väntar en dramatisk golfupplevelse som består av djupa raviner, täta buskage och en hel del bunkrar som vaktar relativt små upphöjda greener.

Golfrundan avslutas med ett kort par 3 hål (17) som bjuder på en fantastisk panoramautsikt och därefter en entusiastisk publik som väntar på klubbhusets terrass när du ska putta på artonde hålets green.

Trots att Campo Asia är den kortaste av de tre La Cala-banorna är det absolut inte den lättaste!

Golfbilder

FAKTA

La Cala – Campo Asia

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
5925
72
72.2
140
yellow_flag
5412
72
69.1
139
red_flag
4467
72
65
116
receptionist
Design:
Cabell B. Robinson
rooms
Bankaraktär:
Kuperad Parkbana
wifi
HCP Damer:
54
motorcade
HCP Herrar:
54
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Calle Mirador del Golf 1, 29649 La Cala de Mijas

Golfpaket

La Cala – Campo Asia ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 4GF fr 689€
La Cala Golf Resort är en av Spaniens största golfanläggningar med 54 spännande golfhål fördelade på tre ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev