Los Patios

Boka en golfresa till charmiga Rota

Apartamentos Los Patios moderna lägenheter ligger mitt i gamla stan med hamnen, gågatan, stranden, restauranger, affärer och mysiga tapasbarer precis utanför dörren. När du har parkerat hyrbilen i Los Patios privata garage och packat upp resväskorna kan du börja se fram emot en härlig golfsemester i charmiga Rota.

Våra golfvärdar i Rota arrangerar golftävlingar, pub-kvällar, golfutflykter och trevliga middagar. De ser till så att alla våra gäster trivs och mår bra helt enkelt.

7N + 4GF fr 575€
Priser & Information
Boka Veckoresa

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
route
Avstånd golf:
10km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golfvardar
Golfbanor i området:
13
golfvardar
Närmsta flygplats:
39km
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0km

HotellET

Spanien, Rota

Moderna turistlägenheter mitt i mysiga Rota
Los Patios är en smakfullt renoverad gammal byggnad med moderna lägenheter och traditionella andalusiska innergårdar – "Patios". Lägenheterna ligger centralt, mitt i gamla stan, med charmiga ...

GOLFBANOR: 4

En pärla på södra Costa de la Luz

Rota är en mysig kuststad som passar in på vårt typiskt svenska uttryck - lagom. Inte så litet att det blir långtråkigt, inte heller så stort att det blir opersonligt eller turistiskt. Man lär sig hitta det mesta på ett par dagar och börjar känna sig hemma ganska fort. När ni checkar in i er lägenhet får ni samtidigt era green fee vouchers samt all information ni behöver för att smidigt komma igång med golfen.

Det fördelaktiga klimatet, den mysiga stan och det perfekta läget gör att de flesta som varit här kommer tillbaka. Rota är ett perfekt resmål för oss soltörstande skandinaver som vill stressa ner i en skön mañana atmosfär och spela mycket golf.

Närmsta golfbanan

Costa Ballena Ocean Golf Club som ligger strax utanför stan är definitivt en av de bästa golfbanorna på hela Costa de la Luz. José Maria Olazabal har designat banan som bjuder på 27 härliga golfhål, en grym par-3 executive bana samt ett av europas absolut bästa träningsområden. De ypperliga träningsmöjligheterna och kvaliteten på golfbanan i övrigt har gjort att många landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning här.

Costa Ballena Ocean Golf Club har dessutom arrangerat kval till Europatouren — The European Tour Qualifying School Second Stage fem år i rad (2005-2010).

Golfpaket / Veckoresa

När du bokar Los Patios ingår boende i trevliga lägenheter mitt i gamla stan, självhushåll samt förbokade starttider.

+ Det ingår fritt spel på par-3 banan, fria Range bollar samt trolley de dagar som du har förbokade starttider på huvudbanan.

Hur tar jag mig hit?

Det är lätt att ta sig till Rota. Flygplatsen Jerez de la Frontera (XRY) ligger bara 35 kilometer bort och en taxi hit kostar runt 60€ enkel resa. Flyger man till Sevilla (SVQ) och hyr en bil så tar det knappt en timme att köra hit och det är fin dubbelfilig motorväg hela vägen.

Flyger du till Málaga (AGP) tar du dig lättast hit med en hyrbil. Det tar ca 3 timmar att köra från Málaga till Rota, men det är fin motorväg och inte alls svårt att hitta hit. Från flygplatsen kör du motorvägen AP7 mot Algeciras och tar avfart 110B mot Jerez. När du väl kommer fram till Jerez är det bara 35 kilometer kvar ut till kusten och Los Patios i Rota.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Rota

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Rota

Bästa tiden för golfresor till Rota och Cádiz är på hösten och våren. Då påminner vädret här om en ljummen sommardag hemma i Sverige. Enligt statistiken har den sydvästra delen av spanska Atlankusten inte mindre än 320 soldagar per år, så det är inte så konstigt att den heter Costa de la Luz - ljusets kust.

Många tror helt felaktigt att vädret på södra Costa de la Luz är sämre än på medelhavskusten. Men här råder ett subtropiskt, på gränsen till tropiskt klimat, med höga temperaturer året om. En av anledningarna till det är att golfströmmen passerar strax utanför södra Costa de La Luz, och tack vare den så sjunker temperaturen i vattnet sällan under 16 grader. Atlanten bidrar alltså till att det blir behagligare och mildare temperaturer året runt.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev