Los Patios

Moderna turistlägenheter mitt i mysiga Rota

Los Patios är en smakfullt renoverad gammal byggnad med moderna lägenheter och traditionella andalusiska innergårdar – "Patios". Lägenheterna ligger centralt, mitt i gamla stan, med charmiga kullerstensgränder och den fantastiska sandstranden, gågatan, mysiga resuranger, tapasbarer och affärer direkt utanför dörren.

Perfekt läge nära hamnen, stranden och centrum

Los Patios ligger i ett lugnt kvarter nära stranden, strandpromenaden, gågatan och centrum. De nyligen renoverade lägenheterna håller bra standard och finns med ett eller två sovrum, vardagsrum och kök. Vardagsrum och kök är integrerade i amerikansk stil. Alla lägenheter är fullt utrustade för självhushåll med tvättmaskin och torktumlare, wifi internet, internationella TV kanaler samt egen parkeringsplats i Los Patios privata garage. Ej hiss.

Los Patios lägenheter har byggts i en charmig k-märkt byggnad mitt i gamla stan.  Den har restaurerats varsamt för att behålla den ursrungliga karaktären och utan att påverka den yttre fasaden i enlighet med de bestämmelser som gäller äldre k-märkta hus i Rota. Det här restriktionerna innebär att man inte har fått bygga balkong till många av lägenheterna. I stället har man gjort i ordning en trevlig terass på taket, med sittgrupp och solsängar, som är fri att nyttja för alla gäster.

Städning (Ej kök) och byte lakan/handdukar ingår 1ggn varannan vecka.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
Begränsad
rooms
Rum/Lägenheter:
28
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Fritt garage
golf-course
Golfbanor i området
13
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golf-green
Avstånd golfbana:
10 km
apartment
Närmsta stad:
0 km
swimming
Strand:
0.2 km
flight
Flygplats:
30 km
address
Adress:
Calle Blas Infante 16, 115 20 Rota

Golfpaket

Los Patios ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 4GF fr 575€
Apartamentos Los Patios moderna lägenheter ligger mitt i gamla stan med hamnen, gågatan, stranden, restauranger, affärer och mysiga tapasbarer precis utanför dörren. När du har parkerat ...

Long Stay Golf

1MÅN + Golfkort fr 849€
Apartamentos Los Patios moderna lägenheter ligger mitt i gamla stan med hamnen, gågatan, stranden, restauranger, affärer och mysiga tapasbarer precis utanför dörren. Det fördelaktiga klimatet, ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev