Barceló Costa Ballena Golf Resort

Golfresa till Costa Ballena

Fyrstjärniga Barceló Costa Ballena Golf & Spa ligger i Costa Ballena som är en exklusiv sol, bad och golfresort i sherryvinets hemtrakter strax söder om soliga Sevilla. Alla hotellrum har en mysig liten balkong med en vacker utsikt som inkluderar magiska solnedgångar varje kväll.

Hotellet ligger knappt 100 meter från Costa Ballena Ocean Golf Club som är en fantastisk golfanläggning med förstklassiga träningsområden, 27 spännande golfhål och en fantastiskt fin par-3 bana.

"Räkna med att den ljumma havsbrisen kryddar golfrundan med lite extra spänning när du ska välja klubba på världsgolfaren José María Olazabals väldesignade mästerverk."

Golfupplevelsen blir komplett när du avslutar dagen på klubbhusets trevliga uteservering som bjuder på en fantastisk utsikt med det glittrande havet i bakgrunden…

Playa Golf

7N + 5GF fr 549€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golfvardar
Golfbanor i området:
15
golfvardar
Närmsta flygplats:
35km
golfvardar
Närmsta stad:
10km
golfvardar
Närmsta strand:
1km
locations
Övriga avstånd: Rota 10km, Jerez de la Frontera 10km, El Puerto de Santa María 20km, Cádiz 39km, Jerez flygplats 35km, Gibraltar Airport 115km, Sevilla Flygplats 110km, Malaga flygplats 250km, Faro flygplats 300km, Portugal 230km, Madrid 628km.

Barceló Costa Ballena Golf Resort

Fyrstjärnigt golfhotell nära golfbanan och stranden

Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett utpräglat golfhotell som ligger precis bredvid golfbanan med utsikt över 19:e hålets fairway. Det fyrstjärniga hotellet totalrenoverades så sent som 2018 och håller en mycket bra standard. Alla rum är fräscht inredda och har en mysig balkong/uteplats med vacker utsikt över poolområdet och golfbanan. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 100 meter till klubbhuset — här bor du perfekt på ett riktigt fint golfhotell med gångavstånd till golfbanan, stranden och havet.

Costa Ballena är definitivt ett av de allra bästa golfresmålen på hela Costa de la Luz med sina 27 härliga golfhål, en grym par-3 executive bana samt ett av Europas absolut bästa träningsområden. De ypperliga träningsmöjligheterna och kvaliteten på golfbanan i övrigt har gjort att många landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning just här i Costa Ballena.

Costa Ballena Ocean Golf Club har dessutom arrangerat kvalet till Europatouren — The European Tour Qualifying School Second Stage fem år i rad (2005-2010).

Golfpaket / Veckoresa

I våra golfresor till Barceló Costa Ballena Golf & Spa ingår boende inklusive halvpension (Frukost och middagsbuffé, ej dryck) samt förbokade starttider.

+ Det ingår fritt spel på par-3 banan, fria Range bollar samt trolley de dagar som du har förbokade starttider på huvudbanan.

+ 2 Spa besök per person (Ej behandlingar) samt fritt Wi Fi internet

Hur tar jag mig hit?

Det är lätt att ta sig till Costa Ballena Golf & Beach Resort. Flygplatsen Jerez de la Frontera (XRY) ligger bara 35 kilometer bort och en taxi hit kostar runt 60€ enkel resa. Flyger man till Sevilla (SVQ) och hyr en bil så tar det knappt en timme att köra hit och det är fin dubbelfilig motorväg hela vägen.

Flyger du till Málaga (AGP) tar du dig lättast hit med en hyrbil. Det tar ca 3 timmar att köra från Málaga till Costa Ballena, men det är fin motorväg och inte alls svårt att hitta hit. Från flygplatsen kör du motorvägen AP7 mot Algeciras och tar avfart 110B mot Jerez. När du väl kommer fram till Jerez är det bara 35 kilometer kvar ut till kusten och Costa Ballena.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Hotel Barceló Costa Ballena - Relax vid poolkanten
Läs mer

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Hotellet ligger jämsides med fairway på hål nummer 19, knappt 100 meters promenad från klubbhuset. Hotellet totalrenoverades så sent som 2018 ...

Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett utpräglat golfhotell som ligger precis bredvid 19:e hålets fairway. Det fyrstjärniga hotellet totalrenoverades så sent som 2018 och håller en mycket bra standard. Alla rum är fräscht inredda och har en mysig balkong/uteplats med vacker utsikt över poolområdet och golfbanan. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 100 meter till klubbhuset — här bor du perfekt på ett riktigt fint golfhotell nära golfbanan, stranden och havet.

När du kliver in i lobbyn får du genast en härlig känsla av att ha kommit till en plats med en skön golfkänsla när du ser golfbanan precis utanför de stora panoramafönstren som vetter mot havet. Hotellet är byggt i modern stil med inslag av traditionell andalusisk arkitektur som skapar en mysig spansk atmosfär. I direkt anslutning till den magnifika lobbyn hittar du också hotellets trevliga bar och restaurang där frukostarna och middagarna serveras.

Hotellrum

De 228 hotellrummen på Barceló Costa Ballena Golf & Spa är fräscha och trevligt inredda i ljusa färger som skapar en skönt avkopplande miljö. De är välutrustade med ett komplett badrum, luftkonditionering, internet, satellit-TV, säkerhetsskåp, minibar samt en mysig balkong/uteplats som vetter mot havet och bjuder på en vacker utsikt över poolområdet och golfbanan.

Restaurang

Den trevliga hotellrestaurangen serverar lokala läckerheter från det andalusiska köket varierat med klassiska internationella maträtter av hög kvalitet.

Avkoppling

I anslutning till hotellet finns en stor utomhus pool med tillgång till solstolar samt en mycket trevlig SPA-avdelning med fitness center, hydroterapi, uppvärmd pool, ångbad, Jacuzzi och bastu där man kan koppla av och återhämta sig efter äventyren ute på golfbanan.

Montecastillo Golf & Sports Resort är en komplett golfanläggning

Hotellet ligger jämsides med fairway på hål nummer 19, knappt 100 meters promenad från klubbhuset. Hotellet totalrenoverades så sent som 2018 och alla hotellrum har en mysig liten balkong med en vacker utsikt som inkluderar magiska solnedgångar varje kväll. Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett fyrstjärnigt golfhotell med perfekta förutsättningar för en lyckad golfsemester.

Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Banarkitekt
Reception:
24h
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
228
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Garage:
Nej
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Golfbanor i området:
13
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680043756804, -6.4056060839235
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, 11520 Rota, Spanien
GOLF

Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Los olivos + Las Palmeras

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

När du startar på hål 19, den sista nio håls slingan - Los Ficus, börjar du med att spela dig inåt landet. Första hålet är ganska lätt och okomplicerat. Men råkar du slå mycket till vänster finns det en risk att bollen hamnar i hotellpoolen. Det här slingan spelas lite kortare än de två andra 9-håls slingorna, fast fortfarande med samma höga kvalitet. Du fortsätter sedan på Los Olivos hål nummer 1, som också spelas inåt landet. Här möts du av lite längre och tuffare hål. Bland annat hål nummer 5 som är ett långt par 5 på 500 meter och vatten bakom greenen.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta vit tee
Vit:
5802
70
126
70.9
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta gul tee
Gul:
5567
70
127
69.6
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta röd tee
Röd:
4835
70
120
70.9
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Los olivos + Las Palmeras

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

Hål nummer 1 på första slingan Los Olivos är en lagom inledning med en rak och bred fairway. Den här slingan tar dig inåt landet med lite längre och tuffare hål. Bland annat hål nummer 5 som är ett långt par 5 på 500 meter och vatten bakom greenen. När du kommer till 10:an och slår ut på andra nio håls slingan Las Palmeras, börjar du arbeta dig ut mot havet och den behagliga havsbrisen kan försvåra klubbvalet när du ska spela dig förbi en del utmanande vattenhinder och bunkrar. Du avslutar på hål 18 som är ett intressant par 4 med dogleg vänster och vatten längs med hela vänstersidan…

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta vit tee
Vit:
6302
72
133
73.6
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta gul tee
Gul:
5969
72
133
72
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta röd tee
Röd:
5119
72
128
67
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Las Palmeras + Los ficus

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

När du slår ut på 10:an, den andra nio håls slingan - Las Palmeras, börjar du arbeta dig ut mot havet och den behagliga havsbrisen kan försvåra klubbvalet när du ska spela dig förbi utmanande vattenhinder och bunkrar. När du kommer till den sista nio håls slingan, Los Ficus, börjar du spela dig inåt landet igen. Det här är de senast tillkomna 9 hålen och slingan spelas lite kortare än de två första slingorna, fast med samma utmärkta kvalitet.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta vit tee
Vit:
5698
70
127
70.1
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta gul tee
Gul:
5462
70
126
68.9
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta röd tee
Röd:
4798
70
118
70.7
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680873668273, -6.4080425925903
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Par-3 Executive 9-hål

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

Par 3 executive banan med 9 hål är perfekt när man vill finslipa sitt närspel. Den håller samma fina skick som huvudbanan och hålen är mellan 100 och 160 meter. Riktiga par 3 hål alltså, det här är inte en simpel pitch & putt bana. Räkna med en del vattenhinder och bunkrar, men skulle man råka hamna i ett hinder kan man i alla fall njuta av utsikten - man ser nämligen havet från alla hål.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta vit tee
Vit:
-
-
-
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta gul tee
Gul:
1218
27
74
55.3
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta röd tee
Röd:
1027
27
77
55.6
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Antal hål
Antal hål:
9
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Priser - Barceló Costa Ballena Spa & Golf Resort

Priserna gäller per person i delat dubbelrum inkl. green fee, frukost & middag

Barceló CB 7N + 5GF
7N + 5GF inkl. halvpension
Std Double Room
28 jan -14 feb
549 €
Std Double Room
15 - 28 feb, nov
619 €
Std Double Room
1 - 13 mar
699 €
14 mar - 30 apr
769 €
Barceló CB 7N + Unlimited Golf
7N + Unlimited Golf inkl. halvpension
Std Double Room
28 jan -14 feb
585 €
Std Double Room
15 - 28 feb, nov
679 €
Std Double Room
1 - 13 mar
749 €
Std Double Room
14 mar - 30 apr
799 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Flexibla datum

Du kan fritt boka ankomst- och avresedatum, antal nätter och golfrundor. Kontakta oss så skickar vi en offert på en skräddarsydd vistelse enligt era önskemål.

Förbokad green fee ingår

Playa Golf förbokar alla era golftider och meddelar dem i god tid innan resan påbörjas.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 16:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception som är öppen dygnet runt. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har svenska golfvärdar på plats men det arrangeras inga gruppaktiveteter eller tävlingar i Costa Ballena. Playa Golf arrangerar golftävlingar på Sherry Golf och Villanueva golf en gång i veckan och andra aktiviteter i Rota som ni är välkomna att vara med på. Kontakta oss för mer information vid intresse.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm
Costa Ballena
playagolf-se-logo