Hotel Barceló Costa Ballena - Relax vid poolkanten

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Hotell i Costa Ballena

Hotellet ligger jämsides med fairway på hål nummer 19, knappt 100 meters promenad från klubbhuset. Hotellet totalrenoverades så sent som 2018 och alla hotellrum har en mysig liten balkong med en vacker utsikt som inkluderar magiska solnedgångar varje kväll. Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett fyrstjärnigt golfhotell med perfekta förutsättningar för en lyckad golfsemester.

Playa Golf

Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Banarkitekt
Reception:
24h
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Handikapp damer
Antal rum:
228
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Garage:
Nej
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Golfbanor i området:
13
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680043756804, -6.4056060839235
Barceló Costa Ballena Golf & Spa: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, 11520 Rota, Spanien

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Montecastillo Golf & Sports Resort är en komplett golfanläggning

Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett utpräglat golfhotell som ligger precis bredvid 19:e hålets fairway. Det fyrstjärniga hotellet totalrenoverades så sent som 2018 och håller en mycket bra standard. Alla rum är fräscht inredda och har en mysig balkong/uteplats med vacker utsikt över poolområdet och golfbanan. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 100 meter till klubbhuset — här bor du perfekt på ett riktigt fint golfhotell nära golfbanan, stranden och havet.

När du kliver in i lobbyn får du genast en härlig känsla av att ha kommit till en plats med en skön golfkänsla när du ser golfbanan precis utanför de stora panoramafönstren som vetter mot havet. Hotellet är byggt i modern stil med inslag av traditionell andalusisk arkitektur som skapar en mysig spansk atmosfär. I direkt anslutning till den magnifika lobbyn hittar du också hotellets trevliga bar och restaurang där frukostarna och middagarna serveras.

Hotellrum

De 228 hotellrummen på Barceló Costa Ballena Golf & Spa är fräscha och trevligt inredda i ljusa färger som skapar en skönt avkopplande miljö. De är välutrustade med ett komplett badrum, luftkonditionering, internet, satellit-TV, säkerhetsskåp, minibar samt en mysig balkong/uteplats som vetter mot havet och bjuder på en vacker utsikt över poolområdet och golfbanan.

Restaurang

Den trevliga hotellrestaurangen serverar lokala läckerheter från det andalusiska köket varierat med klassiska internationella maträtter av hög kvalitet.

Avkoppling

I anslutning till hotellet finns en stor utomhus pool med tillgång till solstolar samt en mycket trevlig SPA-avdelning med fitness center, hydroterapi, uppvärmd pool, ångbad, Jacuzzi och bastu där man kan koppla av och återhämta sig efter äventyren ute på golfbanan.

Barceló Costa Ballena Golf & Spa ingår i följande golfpaket:

Costa Ballena
Barceló Costa Ballena Golf Resort

Barceló Costa Ballena Golf & Spa ligger vid 19 hålets fairway, nära klubbhuset och stranden i den populära sol, bad och golfresorten Costa Ballena. Ute på golfbanan bidrar den ljumma havsbrisen med lite extra spänning och det gäller att välja rätt golfklubba vid inspelen.

Till Golfpaketet

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm
playagolf-se-logo