Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Med utsikt över golfbanan och Atlanten

Hotellet ligger jämsides med fairway på hål nummer 19, knappt 100 meters promenad från klubbhuset. Hotellet totalrenoverades så sent som 2018 och alla hotellrum har en mysig liten balkong med en vacker utsikt som inkluderar magiska solnedgångar varje kväll.

Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett fyrstjärnigt golfhotell med perfekta förutsättningar för en lyckad golfsemester.

En skön golfkänsla på södra Costa de la Luz

Barceló Costa Ballena Golf & Spa är ett utpräglat golfhotell som ligger precis bredvid 19:e hålets fairway. Det fyrstjärniga hotellet totalrenoverades så sent som 2018 och håller en mycket bra standard. Alla rum är fräscht inredda och har en mysig balkong/uteplats med vacker utsikt över poolområdet och golfbanan. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 100 meter till klubbhuset — här bor du perfekt på ett riktigt fint golfhotell nära golfbanan, stranden och havet.

När du kliver in i lobbyn får du genast en härlig känsla av att ha kommit till en plats med en skön golfkänsla när du ser golfbanan precis utanför de stora panoramafönstren som vetter mot havet. Hotellet är byggt i modern stil med inslag av traditionell andalusisk arkitektur som skapar en mysig spansk atmosfär. I direkt anslutning till den magnifika lobbyn hittar du också hotellets trevliga bar och restaurang där frukostarna och middagarna serveras.

Hotellrum

De 228 hotellrummen på Barceló Costa Ballena Golf & Spa är fräscha och trevligt inredda i ljusa färger som skapar en skönt avkopplande miljö. De är välutrustade med ett komplett badrum, luftkonditionering, internet, satellit-TV, säkerhetsskåp, minibar samt en mysig balkong/uteplats som vetter mot havet och bjuder på en vacker utsikt över poolområdet och golfbanan.

Restaurang

Den trevliga hotellrestaurangen serverar lokala läckerheter från det andalusiska köket varierat med klassiska internationella maträtter av hög kvalitet.

Avkoppling

I anslutning till hotellet finns en stor utomhus pool med tillgång till solstolar samt en mycket trevlig SPA-avdelning med fitness center, hydroterapi, uppvärmd pool, ångbad, Jacuzzi och bastu där man kan koppla av och återhämta sig efter äventyren ute på golfbanan.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
24h
rooms
Rum/Lägenheter:
228
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Nej
golf-course
Golfbanor i området
13
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golf-green
Avstånd golfbana:
0km
apartment
Närmsta stad:
10km
swimming
Strand:
1km
flight
Flygplats:
35km
address
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, 11520 Rota

Golfpaket

Barceló Costa Ballena Golf & Spa ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 5GF fr 629€
Fyrstjärniga Barceló Costa Ballena Golf & Spa ligger i Costa Ballena som är en exklusiv sol, bad och golfresort i sherryvinets hemtrakter strax söder om soliga Sevilla. Alla hotellrum har en ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev