Portodrach

Golfresa till Porto Cristo

Mallorca är en underbart vacker Medelhavsö med ett soligt klimat, fantastiska golfbanor och en magisk atmosfär. Här, på Mallorcas östkust, hittar du den charmiga fiskebyn Porto Cristo, en lugn och trivsam turiststad med en liten sandstrand mitt i stan och gott om restauranger och mysiga kaféer.

Vårt lägenhetshotell, Apartamentos Portodrach, ligger mitt i stan, precis vid kajkanten med en härlig utsikt över hamninloppet och strandpromenaden som slingrar sig genom stan. Det här är inte en typisk golfdestination, men Porto Cristo är perfekt för en skön och behaglig golfsemester.

I våra golfresor till Porto Cristo kan du spela golf på tre riktigt fina golfbanor - Golf Son Servera, Capdepera Golf och Pula Golf som har varit värd för Europatourtävlingen PGA European Tour Championships Classic.

Playa Golf

7N + 4GF fr 659€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
12km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Pula Golf
golfvardar
Golfbanor i området:
4
golfvardar
Närmsta flygplats:
55km
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0.5km
locations
Övriga avstånd: Alcudia 43km, Cala Millor 8km, Capdepera Golf 21km, Manacor 10km, Palma de Mallorca 55km, Pula Golf 12km, Port de Sóller 85km, Valdemossa 78km,

Portodrach

Boka en golfresa till mysiga Porto Cristo

Porto Cristo är en charmig fiskeby som med tiden omvandlats till en lugn och behaglig turiststad. Men till skillnad från många andra orter på Mallorca så har turismen inte tagit över helt ­­­— här finns fortfarande en välmående och aktiv fiskeflotta.

Apartamentos Portodrach ligger strategiskt mitt i stan och det är bara en kort promenad in till centrum och den fina sandstranden. Hamninloppet och hamnen bildar en liten kanal som delar staden i två delar och lägenhetshotellet ligger precis vid kajkanten på ena sidan av kanalen med centrum mitt emot på andra sidan. Från lägenheterna har man fin utsikt över hamnen och kan se fiskebåtarna lägga till efter att de har varit ute och fiskat. Om man nu är vaken så tidigt...

Från Palma de Mallorca tar det knappt 45 minuter att köra hit med bil och det är lätt att hitta parkeringsplatser utanför hotellet.

Golfpaket

Våra golfresor till Porto Cristo inkluderar del i lägenhet, frukost samt förbokad green fee.

Du kan kombinera golf på tre banor: Golf Son Servera, Pula Golf och Capdepera Golf. Vi förbokar alla golftider åt er på förhand så det är bara att checka in hos golfbanorna och börja spela när ni kommer.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Portodrach Apartamentos - Poolområdet
Läs mer

Apartamentos Portodrach

I den charmiga fiskebyn Porto Cristo på Mallorcas östkust råder en avslappnad atmosfär året runt. Det här är inte en typisk golfdestination, ...

Apartamentos Portodrach är ett fräscht och modernt lägenhetshotell med ett fantastiskt läge mitt i marinan. Alla lägenheter är fullt utrustade för självhushåll och har värme/AC, wifi internet, kök med kyl/frys, spis med 4 plattor, ugn, micro, brödrost, kaffebryggare, tillgång till gemensam tvättstuga, strykjärn/strykbräda, hårtork, balkong eller terrass, platt-TV (internationella TV-kanaler).

Standardlägenheterna har 1 sovrum, vardagsrum och en yta på ca 45 m2 med balkong på 9 m2. De flesta i ostlig riktning med utsikt mot havet/marinan.

Städning och byte av lakan/handdukar ingår dagligen. Receptionen är öppen dygnet runt och  du har småbåtshamnen och centrum i stort sett utanför dörren. Här bor du i riktigt trevliga lägenheter mitt i en charmig fiskeby.

I den charmiga fiskebyn Porto Cristo på Mallorcas östkust råder en avslappnad atmosfär året runt. Det här är inte en typisk golfdestination, men den mysiga staden är perfekt för en skön och behaglig long stay golfvistelse.

Apartamentos Portodrach, ligger mitt i stan, precis vid kajkanten med en härlig utsikt över hamninloppet och strandpromenaden som slingrar sig genom stan. Från lägenheterna har man fin utsikt över hamnen och kan se fiskebåtarna lägga till efter att de har varit ute och fiskat. Om man nu är vaken så tidigt...

Apartamentos Portodrach: Banarkitekt
Reception:
24h
Apartamentos Portodrach: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
70
Apartamentos Portodrach: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Apartamentos Portodrach: Antal hål
Parkering:
Avgift
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Garage:
Nej
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Golfbanor i området:
4
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Pula Golf
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Avstånd golfbana:
12km
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.538239327174, 3.3315596989833
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Adress:
Passeig d'es Cap d'es Toi 25, 07680 Porto Cristo, Spanien
GOLF

Capdepera Golf

Capdepera Golf slingrar sig fram genom den vackra mallorkinska landsbygden, omgiven av berg och spektakulära vyer. Från de sista hålen får du njuta av en fantastisk utsikt över dalen i Canyamel, med byn Capdepera och medelhavet som bakgrund. Det är många som anser att Capdepera Golf är en av de absolut finaste golfbanorna på Mallorca...

En golfupplevelse med fantastiska vyer

Banarkitekten Dan Maples har designat Capdepera Golf som ligger nära byn Artá och invigdes 1991. Golfbanan slingrar sig fram genom det vackra landskapet, omgiven av berg och spektakulära vyer över Medelhavet. Det är balanserad och omväxlande golfbana med en kombination av breda och smala fairways.

De första 12 hålen är relativt flacka och varierar i längd medan de sista 6 hålen är smalare och klättrar upp mot bergen i Artá. Det finns sex konstgjorda sjöar varav tre gör sin närvaro märkbar på hål 5, 11 och 18. Från de sista hålen har man en fantastisk utsikt över dalen i Canyamel, med byn Capdepera och medelhavet som bakgrund. Det är många som anser att Capdepera Golf är en av de absolut finaste golfbanorna på Mallorca...

Klubbhuset består av ett karakteristiskt och vackert mallorkinskt stenhus. Och för att göra golfupplevelsen komplett rekommenderar vi att du avslutar dagen på golfresaurangen Roca Vivas trevliga uteservering med en god måltid och en kall öl.

Capdepera Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Capdepera Golf: fakta vit tee
Vit:
5847
72
126
72.6
Capdepera Golf: fakta gul tee
Gul:
5589
72
123
71.4
Capdepera Golf: fakta röd tee
Röd:
4773
72
129
72.9
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Capdepera Golf: Banarkitekt
Design:
Dan Maples
Capdepera Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Capdepera Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Capdepera Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Capdepera Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Capdepera Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Capdepera Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.699906793602, 3.397026166958
Capdepera Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera Artà - Capdepera Km 3.5, 07570 Artà, Spanien

Golf Son Servera

Golf Son Servera ligger vid kusten på nordöstra Mallorca, i ett naturskönt landskap, och är den näst äldsta golfbanan som finns på ön. Vackra olivlundar och gamla ekar bidrar till en grönskande vacker inramning och på flera hål möts du av fantastiska vyer över Medelhavet och Cala Millor bukten.

Vacker, utmanande, rättvis och rolig!

Golf Son Servera är till största delen en försiktigt böljande golfbana med generösa fairways, svagt ondulerade greener och en lagom svår ruff som inte orsakar alltför stora problem för medelgolfaren. Det är en typisk parkbana som bjuder på intressanta utmaningar i en underbar miljö. På många hål möts du av en spektakulär utsikt över Medelhavet och golfbanan är omgiven av grönskande pinjeträd, olivlundar, palmer och gamla ekar.

Den tuffaste sträckan på golfbanan är utan tvekan hål 3 till 7 som kräver både precision med drivern och koncentration vid inspelen. Här möts du av smala trädkantade fairways som tar dig in mot bergen och slingrar sig fram mellan sjöar och mäktiga pinjeträd.

Vacker, utmanande, rättvis och rolig, en golfrunda på Golf Son Servera bjder på en härlig golfupplevelse!

Golf Son Servera - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Golf Son Servera: fakta vit tee
Vit:
6050
72
144
72.7
Golf Son Servera: fakta gul tee
Gul:
5756
72
140
71.4
Golf Son Servera: fakta röd tee
Röd:
4862
72
132
72.3
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Golf Son Servera: Banarkitekt
Design:
John Harris, Francisco lópez Segalés
Golf Son Servera: Bankaraktär
Bankaraktär:
Skog och parkbana
Golf Son Servera: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Golf Son Servera: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Golf Son Servera: Antal hål
Antal hål:
18
Golf Son Servera: Drivingrange
Driving range:
Ja
Golf Son Servera: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.638858434517, 3.4067997368239
Golf Son Servera: Drivingrange
Adress:
Urbanización Costa de los Pinos, 07550 SON SERVERA, Spanien

Pula Golf

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det är en omväxlande mästerskapsbana av hög klass där varje hål har en egen karaktär.

Golfbanan invigdes 1995 men ritades senare om av golflegenden José María Olazábal för att omvandlas till en mästerskapsbana för Europatourtävlingar.

Moderniserad av José María Olazábal för stora mästerskap

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan invigdes 1995 och har därefter blivit helt omgjord, ägarna bestämde sig för att de ville ha en Europatourbana och gav då José María Olazábal fria händer att rita om banan helt och hållet.

Ansträngningen lönade sig och golfbanan har sedan dess varit värd för flera stora golfturneringar, bland annat Europatourtävlingen PGA European Tour Championships Classic. Vår svenske golfhjälte Niclas Fasth vann här 2006.

Golfbanan slingrar sig fram i ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det finns en hel del vattenhinder: allt från små dammar och bäckar till större sjöar. Men det finns å andra sidan ganska få bunkrar. Fairways varierar kraftigt från hål till hål och det finns några med dogleg. Greenerna är medelstora till stora och hälften är upphöjda med uttalade nivåskillnader. För att sammanfatta Pula Golf: det är en omväxlande golfbana där varje hål har en egen karaktär.

Klubbhuset och restaurangen är en del av en gammal herrgård från 1581, ett för Mallorca klassiskt stenmurat hus i charmig stil. Här möts det gamla och det nya i en skön mix.

Driving-Rangen är väl tilltagen i storlek och byggd i två plan, ett av dem ligger under tak. Det finnstvå Putting-greener och en Pitching Green.

Pula Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Pula Golf: fakta vit tee
Vit:
6297
72
139
74.4
Pula Golf: fakta gul tee
Gul:
5869
72
135
72
Pula Golf: fakta röd tee
Röd:
5107
72
138
73.4
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Pula Golf: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Pula Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Mästerskapsbana
Pula Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Pula Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Pula Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Pula Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Pula Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.64568878317, 3.3758484879025
Pula Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera de Son Servera-Capdepera, Km 3, 07550 Son Servera, Spanien

Priser - Portodrach

Priserna gäller per person när 2 personer delar lägenhet inkl. green fee & frukost

Lägenhet 1 sovrum med utsikt mot marinan
7N + 4GF (2xPula, 1xSon Servera, 1xCapdepera)
Lägenhet 1 sovrum
Mar, nov
659 €
Lägenhet 1 sovrum
Apr, okt
699 €
Lägenhet 1 sovrum
Maj
745 €
Lägenhet 1 sovrum
16 - 30 sep
858 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Flexibla datum

Du kan fritt boka ankomst- och avresedatum, antal nätter och golfrundor. Kontakta oss så skickar vi en offert på en skräddarsydd vistelse enligt era önskemål.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har ingen egen service eller personal på det här resmålet.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 14° 09° 37mm
Februari 14° 09° 36mm
Mars 16° 10° 28mm
April 18° 12° 35mm
Maj 21° 15° 30mm
Juni 25° 19° 14mm
Juli 28° 22° 05mm
Augusti 28° 23° 14mm
September 26° 21° 43mm
Oktober 22° 18° 58mm
November 17° 14° 63mm
December 15° 11° 45mm
Porto Cristo
playagolf-se-logo