El Plantío Golf Resort

Boka en golfresa till Alicante

El Plantío Golf Resort ligger i ett vackert naturområde ett par kilometer från Alicante som är en modern storstad med skön atmosfär, mysiga tapasrestauranger, pittoreska kullerstensgränder, en livlig strandpromenad och en fantastisk sandstrand.

Här bor du bekvämt i lyxiga lägenheter med 2 sovrum och fin utsikt över poolområdet eller golfbanan.

7N + 4GF fr 649€
Priser & Information
Boka Veckoresa

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
route
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
El Plantío Golf
golfvardar
Golfbanor i området:
10
golfvardar
Närmsta flygplats:
8km
golfvardar
Närmsta stad:
5km
golfvardar
Närmsta strand:
5km
route
Övriga avstånd: Alicante flygplats (ALC) 8km, Altea 68km, Benidorm 56km, Dénia 95km, Les Fonts d’Algar 78km, Murcia 79km, Murcia Airport 103km, Palmeral de Elche 25km, Valencia 170km, Villajoyosa 45km

HotellET

Spanien, Alicante

El Plantío Golf Resort, Alicante
El Plantío Apartments är ett fräscht och modernt lägenhetshotell som ligger i direkt anslutning till golfbanan. Lägenheterna är välutrustade, rymliga och trevligt inredda. Alla har stora ...

GOLFBANOR: 2

 • El Plantío Golf - Vy med berg i bakgrunden

  Spanien, Alicante

  En grön oas strax utanför Alicante stad
  El Plantío Golf är en utmärkt skog och parkbana som är utlagd i perfekt harmoni med miljön. Golfbanan får sin speciella karaktär från tusentals palmer, gröna buskar och exotiska blommor som ...
 • El Plantío Golf - Green hål 18

  Spanien, Alicante

  Vässa inspel och närspel
  El Plantío Golf är en utmärkt skog och parkbana som är utlagd i perfekt harmoni med miljön. Golfbanan får sin speciella karaktär från tusentals palmer, gröna buskar och exotiska blommor som ...

Omväxlande golfbana och lyxiga lägenheter

El Plantío Golf Resort är en grön oas med ett fräscht lägenhetshotell som ligger i direkt anslutning till golfbanan. Det är en komplett golfresort med lyxiga lägenheter, en riktigt bra 18-håls golfbana, en par 3 executive bana, fri parkering, fint klubbhus med en bra restaurang och pro-shop. Hotellets reception är öppen dygnet runt.

Här bor man bekvämt i rymliga lägenheter och eftersom det finns 2 sovrum och 2 badrum är det här ett perfekt resmål för 2 kompisar som reser tillsammans eftersom man får eget sovrum och eget badrum.

Det är bara 6 kilometer in till Alicante centrum och strandpromenaden, så det är lätt att ta sig dit om man vill se sig om på stan. En taxi in till centrum och strandpromenaden kostar ca 15€ enkel resa. Det finns också ett stort köpcentrum (Centro Comercial Puerta de Alicante) med en stor matbutik ett par kilometer från El Plantío Golf Resort där man kan handla det mesta man behöver.

Golfpaket

Våra golfresor till El Plantío Golf Resort inkluderar boende i fina lägenheter med 2 rymliga sovrum och två badrum, frukost samt förbokad green fee på El Plantío Golf. Och skulle du vilja spela på fler golfbanor kan du kombinera El Plantío Golf med Alicante Golf, Font del llop och Alenda golf.

Hur tar jag mig hit?

Det är lätt att ta sig till El Plantío Golf Resort då det går många direktflyg till Alicante International Airport (ALC). Flygplatsen ligger bara 7 kilometer bort och en taxi dit kostar ca 25€ enkel resa. Vi rekommenderar dock att man hyr en bil för bekvämlighetens skull, men man klarar sig bra utan.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Alicante

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 06° 21mm
Februari 17° 07° 26mm
Mars 20° 09° 24mm
April 22° 11° 32mm
Maj 25° 14° 28mm
Juni 28° 17° 19mm
Juli 31° 20° 4mm
Augusti 32° 21° 09mm
September 29° 18° 40mm
Oktober 25° 15° 65mm
November 21° 11° 43mm
December 17° 08° 33mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Alicante

Det är få platser i Europa som har lika bra väder som Alicante och det beror till stor del på det sk mikroklimatet i området. Alicante ligger mellan det varma Medelhavet i öster och en massiv bergskedja i väster vilket ger området dess gynnsamma meteorologiska förhållanden.

Den bästa tiden för en golfresa till Alicante är på våren eller hösten. Då är det fortfarande behagligt varmt och påminner om en fin svensk sommardag. Men även vintern är mild så att man kan spela golf i kortärmat när det blåser gynnsamma vindar och solen skiner...

I oktober ligger medeltemperaturen kring 25 grader och det är riktigt behagligt ända till slutet av november. Från mitten av november börjar man dock märka av att det blir lite kyligare på mornar och kvällar.

I december och januari kan det variera kraftigt beroende på hur vindarna blåser. Man kan behöva en varm tröja ena dagen och spela golf i t-shirt och kortbyxor dagen efter. Men normalt sett så håller sig temperaturen mitt på dagen kring 16-18 grader och på nätterna kan den sjunka till 6-8 grader.

Från mitten av februari börjar man ana att våren är på väg, och i mars, april ligger medeltemperaturen kring 20-22 grader mitt på dagen.

Vattentemperaturen håller sig kring 20 grader en bit in i november för att sedan sjunka till 14-15 grader under vintern. I maj är temperaturen i vattnet tillbaka runt 20 grader igen.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev