El Plantío Apartments

El Plantío Golf Resort, Alicante

El Plantío Apartments är ett fräscht och modernt lägenhetshotell som ligger i direkt anslutning till golfbanan. Lägenheterna är välutrustade, rymliga och trevligt inredda. Alla har stora balkonger med utsikt över pool-området eller golfbanan, gratis parkering och wifi internet. Till klubbhuset är det bara en kort promenad, ett normalt par 5 hål för att vara mer exakt.

Anläggningen ligger bara ett par kilometer från centrum i Alicante, marinan och den fantastiska sandstranden - ”Playa El Postiguet”. Och det tar knappt 15min med taxi till flygplatsen.

Lyxiga lägenheter direkt vid golfbanan

Lägenhetshotellet består av 90 moderna lägenheter på 90–110 kvadratmeter som ligger vid 5:ans green, knappt 500 meter från klubbhuset. Alla lägenheter är fullt utrustade för självhushåll med AC för värme och kyla, gratis wifi internet, safetybox, internationella TV-kanaler och platt-TV i vardagsrummet, stor balkong med vacker utsikt över golfbanan eller pool-området, 2 badrum med toalett, hårfön, ett av sovrummen har queen size säng och platt-TV, de andra sovrummen har twin beds. Köken är utrustade med kyl och frys, spis med 4 plattor, micro, ugn och diskmaskin. I ett eget litet utrymme finns det både tvättmaskin och torktumlare.

Gratis parkering finns inne på hotellområdet som är bevakat dygnet runt. Garageplats inomhus finns tillgängligt mot avgift. Poolerna är ej uppvärmda och stängs vintertid. Receptionen är öppen dygnet runt.

Platser i lägenheterna

2 sovrum tar max 4 vuxna + 2 barn, eller 5 vuxna. 3 sovrum tar max 6 vuxna + 2 barn, eller 7 vuxna.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
24h
rooms
Rum/Lägenheter:
90
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Avgift
golf-course
Golfbanor i området
10
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
El Plantío Golf
golf-green
Avstånd golfbana:
0 km
apartment
Närmsta stad:
5 km
swimming
Strand:
5 km
flight
Flygplats:
8 km
address
Adress:
A79 - km3, 03114 Alicante

Golfpaket

El Plantío Apartments ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 4GF fr 649€
El Plantío Golf Resort ligger i ett vackert naturområde ett par kilometer från Alicante som är en modern storstad med skön atmosfär, mysiga tapasrestauranger, pittoreska kullerstensgränder, en ...

Long Stay Golf

28N + Fri golf fr 1450€
El Plantío Golf Resort ligger i ett vackert naturområde ett par kilometer från Alicante som är en modern storstad med skön atmosfär, mysiga tapasrestauranger, pittoreska kullerstensgränder, en ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev