Elba Costa Ballena Golf Resort

Golfresa till Costa Ballena

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ligger privilegierat nära både stranden och golfbanan i en av Cádiz mest populära sol, bad och golfresorter – Costa Ballena.

Här i sherryvinets hemtrakter möts du av ett härligt klimat, böljande sanddyner och en fantastisk golfanläggning med förstklassiga träningsområden, 27 spännande golfhål och en fantastiskt fin par-3 bana.

”Räkna med att den ljumma havsbrisen kryddar golfrundan med lite extra spänning när du ska välja klubba på världsgolfaren José María Olazabals väldesignade mästerverk.”

Golfupplevelsen blir komplett när du avslutar dagen på klubbhusets trevliga uteservering som bjuder på en fantastisk utsikt med det glittrande havet i bakgrunden…

 

Playa Golf

7N + 5GF fr 519€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golfvardar
Golfbanor i området:
15
golfvardar
Närmsta flygplats:
35km
golfvardar
Närmsta stad:
10km
golfvardar
Närmsta strand:
0km
locations
Övriga avstånd: Rota 10km, Jerez de la Frontera 10km, El Puerto de Santa María 20km, Cádiz 39km, Jerez flygplats 35km, Gibraltar Airport 115km, Sevilla Flygplats 110km, Malaga flygplats 250km, Faro flygplats 300km, Portugal 230km, Madrid 628km.

Elba Costa Ballena Golf Resort

Relax, strandliv och golf på en mästerskapsbana med 27 golfhål i toppklass

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är ett fyrstjärnigt Spa-hotell som ligger precis bredvid golfbanan med vacker utsikt över par-3 executive banan, böljande sanddyner och det smaragdgröna havet. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 15 minuter till klubbhuset, men hotellets shuttle service tar dig dit på ett par minuter om du vill spara på krafterna till den förestående golfrundan…

Costa Ballena är definitivt ett av de allra bästa golfresmålen på hela Costa de la Luz med sina 27 härliga golfhål, en grym par-3 executive bana samt ett av Europas absolut bästa träningsområden. De ypperliga träningsmöjligheterna och kvaliteten på golfbanan i övrigt har gjort att många landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning just här i Costa Ballena.

Costa Ballena Ocean Golf Club har dessutom arrangerat kvalet till Europatouren — The European Tour Qualifying School Second Stage fem år i rad (2005-2010).

Det här golfresmålet passar perfekt för kräsna golfresenärer som vill koppla av med skön relax och härliga strandpromenader mellan golfrundorna.

Golfpaket / Veckoresa

I våra golfresor till Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ingår boende inklusive halvpension (Frukost och middagsbuffé, ej dryck) samt förbokade starttider.

+ Det ingår fritt spel på par-3 banan, fria Range bollar samt trolley de dagar som du har förbokade starttider på huvudbanan.

+ 3 Thalasso Spa besök per person (Ej behandlingar) samt fritt Wi Fi internet

Hur tar jag mig hit?

Det är lätt att ta sig till Costa Ballena Golf & Beach Resort. Flygplatsen Jerez de la Frontera (XRY) ligger bara 35 kilometer bort och en taxi hit kostar runt 60€ enkel resa. Flyger man till Sevilla (SVQ) och hyr en bil så tar det knappt en timme att köra hit och det är fin dubbelfilig motorväg hela vägen.

Flyger du till Málaga (AGP) tar du dig lättast hit med en hyrbil. Det tar ca 3 timmar att köra från Málaga till Costa Ballena, men det är fin motorväg och inte alls svårt att hitta hit. Från flygplatsen kör du motorvägen AP7 mot Algeciras och tar avfart 110B mot Jerez. När du väl kommer fram till Jerez är det bara 35 kilometer kvar ut till kusten och Costa Ballena.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Elba Costa Ballena Thalasso Spa - Poolområdet i skymningen
Läs mer

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är ett utmärkt golfhotell med fyrstjärnig service och ett riktigt fint Thalasso Spa. Det är ...

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är uppfört i en harmonisk arkitektur med arabiska influenser som är typiska för området kring Cádiz. Det fyrstjärniga spa-hotellet har totalt 234 rum som håller en mycket hög standard, de är trevligt inredda och har en mysig balkong eller uteplats med en vacker utsikt över golfbanan, trädgården, poolområdet eller det smaragdgröna havet. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 15 minuter till klubbhuset. Men hotellets shuttle service tar dig dit på ett par minuter om du vill spara på krafterna till golfbanan.

Hotellrummen

Hotellrummen är rymliga och trevligt inredda med en behaglig ton. Alla rum har antingen balkong eller terrass med vacker utsikt över trädgården, poolen, golfbanan eller Atlanten. De är välutrustade med wi-fi internet, luftkonditionering, minibar, TV, säkerhetsskåp och ett komplett badrum med badkar och hårtork.

Restauranger

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort framhäver ofta sina 3 restauranger och är mycket stolta över kvalitén på maten som erbjuds här. Buffétrestaurangen Gades serverar ofta färsk fisk och skaldjur varvat med typiskt Andalusiska rätter från Cádiz regionen. I den lite mer moderna Restaurang Bahía bjuds det på en varierad buffé och show cooking. La Ballena Beach Club, vid stranden, är bara öppen på sommaren och där brukar det serveras lokala rätter med ris, tapas, pinchos och nyfångad fisk.

Thalasso Spa & wellness

Hotellets Thalasso Spa ockuperar en yta på över 2000 kvadratmeter och är det enda i sitt slag i Cádiz regionen. Vattnet tar man direkt från Atlanten, eftersom det anses ha unika, naturliga egenskaper, och renar det noga innan det till slut pumpas in i spaanläggningens olika avdelningar. Här finns en saltvattenpool, fotbad, sensoriska duschar, finsk bastu, turkiskt bad, isbad samt ytterligare stationer med olika hälsoförbättrande egenskaper. Här kan du med fördel koppla av och hjälpa kroppen att samla krafter till nästa golfrunda.

Vacker utsikt över golfbanan, böljande sanddyner och det smaragdgröna havet

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är ett utmärkt golfhotell med fyrstjärnig service och ett riktigt fint Thalasso Spa. Det är vackert beläget med fantastisk utsikt över par-3 banan och de böljande sanddynerna som angränsar till den 16 kilometer långa sandstranden. Alla rum är trevligt inredda och har en mysig balkong med vacker utsikt över golfbanan, trädgården, poolområdet eller det smaragdgröna havet.

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Banarkitekt
Reception:
24h
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
124
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Garage:
Nej
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Golfbanor i området:
13
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Montecastillo Golf Resort
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.674999992078, -6.4082352217201
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Adress:
Carretera de Arcos km 6, 11406 Jerez de la Frontera, Spanien
GOLF

Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Los olivos + Las Palmeras

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

När du startar på hål 19, den sista nio håls slingan - Los Ficus, börjar du med att spela dig inåt landet. Första hålet är ganska lätt och okomplicerat. Men råkar du slå mycket till vänster finns det en risk att bollen hamnar i hotellpoolen. Det här slingan spelas lite kortare än de två andra 9-håls slingorna, fast fortfarande med samma höga kvalitet. Du fortsätter sedan på Los Olivos hål nummer 1, som också spelas inåt landet. Här möts du av lite längre och tuffare hål. Bland annat hål nummer 5 som är ett långt par 5 på 500 meter och vatten bakom greenen.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta vit tee
Vit:
5802
70
126
70.9
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta gul tee
Gul:
5567
70
127
69.6
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta röd tee
Röd:
4835
70
120
70.9
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Los olivos + Las Palmeras

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

Hål nummer 1 på första slingan Los Olivos är en lagom inledning med en rak och bred fairway. Den här slingan tar dig inåt landet med lite längre och tuffare hål. Bland annat hål nummer 5 som är ett långt par 5 på 500 meter och vatten bakom greenen. När du kommer till 10:an och slår ut på andra nio håls slingan Las Palmeras, börjar du arbeta dig ut mot havet och den behagliga havsbrisen kan försvåra klubbvalet när du ska spela dig förbi en del utmanande vattenhinder och bunkrar. Du avslutar på hål 18 som är ett intressant par 4 med dogleg vänster och vatten längs med hela vänstersidan…

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta vit tee
Vit:
6302
72
133
73.6
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta gul tee
Gul:
5969
72
133
72
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta röd tee
Röd:
5119
72
128
67
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Las Palmeras + Los ficus

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

När du slår ut på 10:an, den andra nio håls slingan - Las Palmeras, börjar du arbeta dig ut mot havet och den behagliga havsbrisen kan försvåra klubbvalet när du ska spela dig förbi utmanande vattenhinder och bunkrar. När du kommer till den sista nio håls slingan, Los Ficus, börjar du spela dig inåt landet igen. Det här är de senast tillkomna 9 hålen och slingan spelas lite kortare än de två första slingorna, fast med samma utmärkta kvalitet.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta vit tee
Vit:
5698
70
127
70.1
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta gul tee
Gul:
5462
70
126
68.9
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta röd tee
Röd:
4798
70
118
70.7
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680873668273, -6.4080425925903
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Par-3 Executive 9-hål

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

Par 3 executive banan med 9 hål är perfekt när man vill finslipa sitt närspel. Den håller samma fina skick som huvudbanan och hålen är mellan 100 och 160 meter. Riktiga par 3 hål alltså, det här är inte en simpel pitch & putt bana. Räkna med en del vattenhinder och bunkrar, men skulle man råka hamna i ett hinder kan man i alla fall njuta av utsikten - man ser nämligen havet från alla hål.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta vit tee
Vit:
-
-
-
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta gul tee
Gul:
1218
27
74
55.3
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta röd tee
Röd:
1027
27
77
55.6
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Antal hål
Antal hål:
9
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Priser - Elba Costa Ballena Golf Resort

Priserna gäller per person i delat dubbelrum inkl. green fee, frukost & middag

Super Elba 7N + 5GF
7N + 5GF inkl. halvpension
Std Double Room
1 dec - 14 feb
519 €
Std Double Room
15-28 feb, nov
569 €
Std Double Room
Okt
598 €
Std Double Room
Mar, apr
659 €
Elba Unlimited Golf
7N + Unlimited golf inkl. halvpension
Std Double Room
1 dec - 14 feb
539 €
Std Double Room
15 - 28 feb, nov
629 €
Std Double Room
Okt
665 €
Std Double Room
Mar, apr
699 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Tillägg - Sherry Golf Jerez

Byt ut 2 Golfrundor på Costa Ballena Ocean Golf Club mot Sherry Golf (Gäller 7N+5GF paketet) +25€

Flexibla datum

Du kan fritt boka ankomst- och avresedatum, antal nätter och golfrundor. Kontakta oss så skickar vi en offert på en skräddarsydd vistelse enligt era önskemål.

Förbokad green fee ingår

Playa Golf förbokar alla golftider och meddelar dem i god tid innan resan påbörjas.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception som är öppen dygnet runt. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har ingen egen service eller personal på resmålet.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm
Costa Ballena
playagolf-se-logo