Elba Costa Ballena Thalasso Spa - Poolområdet i skymningen

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

Hotell i Costa Ballena

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är ett utmärkt golfhotell med fyrstjärnig service och ett riktigt fint Thalasso Spa. Det är vackert beläget med fantastisk utsikt över par-3 banan och de böljande sanddynerna som angränsar till den 16 kilometer långa sandstranden. Alla rum är trevligt inredda och har en mysig balkong med vacker utsikt över golfbanan, trädgården, poolområdet eller det smaragdgröna havet.

Playa Golf

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Banarkitekt
Reception:
24h
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Handikapp damer
Antal rum:
124
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Garage:
Nej
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Golfbanor i området:
13
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Montecastillo Golf Resort
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.674999992078, -6.4082352217201
Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort: Drivingrange
Adress:
Carretera de Arcos km 6, 11406 Jerez de la Frontera, Spanien

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

Vacker utsikt över golfbanan, böljande sanddyner och det smaragdgröna havet

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är uppfört i en harmonisk arkitektur med arabiska influenser som är typiska för området kring Cádiz. Det fyrstjärniga spa-hotellet har totalt 234 rum som håller en mycket hög standard, de är trevligt inredda och har en mysig balkong eller uteplats med en vacker utsikt över golfbanan, trädgården, poolområdet eller det smaragdgröna havet. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 15 minuter till klubbhuset. Men hotellets shuttle service tar dig dit på ett par minuter om du vill spara på krafterna till golfbanan.

Hotellrummen

Hotellrummen är rymliga och trevligt inredda med en behaglig ton. Alla rum har antingen balkong eller terrass med vacker utsikt över trädgården, poolen, golfbanan eller Atlanten. De är välutrustade med wi-fi internet, luftkonditionering, minibar, TV, säkerhetsskåp och ett komplett badrum med badkar och hårtork.

Restauranger

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort framhäver ofta sina 3 restauranger och är mycket stolta över kvalitén på maten som erbjuds här. Buffétrestaurangen Gades serverar ofta färsk fisk och skaldjur varvat med typiskt Andalusiska rätter från Cádiz regionen. I den lite mer moderna Restaurang Bahía bjuds det på en varierad buffé och show cooking. La Ballena Beach Club, vid stranden, är bara öppen på sommaren och där brukar det serveras lokala rätter med ris, tapas, pinchos och nyfångad fisk.

Thalasso Spa & wellness

Hotellets Thalasso Spa ockuperar en yta på över 2000 kvadratmeter och är det enda i sitt slag i Cádiz regionen. Vattnet tar man direkt från Atlanten, eftersom det anses ha unika, naturliga egenskaper, och renar det noga innan det till slut pumpas in i spaanläggningens olika avdelningar. Här finns en saltvattenpool, fotbad, sensoriska duschar, finsk bastu, turkiskt bad, isbad samt ytterligare stationer med olika hälsoförbättrande egenskaper. Här kan du med fördel koppla av och hjälpa kroppen att samla krafter till nästa golfrunda.

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ingår i följande golfpaket:

Costa Ballena
Elba Costa Ballena Golf Resort

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ligger privilegierat nära både stranden och golfbanan i en av Cádiz mest populära sol, bad och golfresorter – Costa Ballena. Här i sherryvinets hemtrakter möts du av ett härligt klimat, böljande sanddyner och en fantastisk golfanläggning...

Till Golfpaketet

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm
playagolf-se-logo