Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

Ett golfhotell av hög klass

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är ett utmärkt golfhotell med fyrstjärnig service och ett riktigt fint Thalasso Spa. Det är vackert beläget med fantastisk utsikt över par-3 banan och de böljande sanddynerna som angränsar till den 16 kilometer långa sandstranden. Alla rum är trevligt inredda och har en mysig balkong med vacker utsikt över golfbanan, trädgården, poolområdet eller det smaragdgröna havet.

Vacker utsikt över golfbanan, böljande sanddyner och det smaragdgröna havet

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort är uppfört i en harmonisk arkitektur med arabiska influenser som är typiska för området kring Cádiz. Det fyrstjärniga spa-hotellet har totalt 234 rum som håller en mycket hög standard, de är trevligt inredda och har en mysig balkong eller uteplats med en vacker utsikt över golfbanan, trädgården, poolområdet eller det smaragdgröna havet. Från hotellets reception är det en kort promenad på knappt 15 minuter till klubbhuset. Men hotellets shuttle service tar dig dit på ett par minuter om du vill spara på krafterna till golfbanan.

Hotellrummen

Hotellrummen är rymliga och trevligt inredda med en behaglig ton. Alla rum har antingen balkong eller terrass med vacker utsikt över trädgården, poolen, golfbanan eller Atlanten. De är välutrustade med wi-fi internet, luftkonditionering, minibar, TV, säkerhetsskåp och ett komplett badrum med badkar och hårtork.

Restauranger

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort framhäver ofta sina 3 restauranger och är mycket stolta över kvalitén på maten som erbjuds här. Buffétrestaurangen Gades serverar ofta färsk fisk och skaldjur varvat med typiskt Andalusiska rätter från Cádiz regionen. I den lite mer moderna Restaurang Bahía bjuds det på en varierad buffé och show cooking. La Ballena Beach Club, vid stranden, är bara öppen på sommaren och där brukar det serveras lokala rätter med ris, tapas, pinchos och nyfångad fisk.

Thalasso Spa & wellness

Hotellets Thalasso Spa ockuperar en yta på över 2000 kvadratmeter och är det enda i sitt slag i Cádiz regionen. Vattnet tar man direkt från Atlanten, eftersom det anses ha unika, naturliga egenskaper, och renar det noga innan det till slut pumpas in i spaanläggningens olika avdelningar. Här finns en saltvattenpool, fotbad, sensoriska duschar, finsk bastu, turkiskt bad, isbad samt ytterligare stationer med olika hälsoförbättrande egenskaper. Här kan du med fördel koppla av och hjälpa kroppen att samla krafter till nästa golfrunda.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
24h
rooms
Rum/Lägenheter:
124
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Nej
golf-course
Golfbanor i området
13
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
Montecastillo Golf Resort
golf-green
Avstånd golfbana:
0km
apartment
Närmsta stad:
7km
swimming
Strand:
35km
flight
Flygplats:
12km
address
Adress:
Carretera de Arcos km 6, 11406 Jerez de la Frontera

Golfpaket

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 5GF fr 579€
Här i sherryvinets hemtrakter möts du av ett härligt klimat, böljande sanddyner och en fantastisk golfanläggning med förstklassiga träningsområden, 27 spännande golfhål och en fantastiskt ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev