Hotel Barceló Montecastillo Golf

Ett golfhotell av hög klass i sherryvinets hemstad - Jerez de la Frontera

Det femstjärniga golfhotellet Barceló Montecastillo Golf håller hög klass och ligger strax utanför den mysiga staden Jerez de la Frontera - sherryvinets hemstad. Hotellet renoverades för ett par år sedan och de 124 rummen är nu moderna och fräscha med sobra, jordnära färger. Det blev en rejäl ansiktslyftning och atmosfären på hotellet matchar det imponerande klubbhuset Castillo de los Condes de Garvey som påminner om ett slott från medeltiden.

En böljande upplevelse bland vinrankorna i spanska "Toscana"

Här på södra Costa de la Luz skiner solen 320 dagar per år och Montecastillo Golf Resort är ett prisvärt resmål av högsta kvalitet. Det är bara ett par kilometer in till det mysiga torget Plaza Arenal i Jerez de la Frontera och ändå slås man av lugnet när man kliver ur bilen vid det 5-stjärniga hotellet. Den gröna golfbanan breder ut sig framför hotellet som ligger på en höjd med fantastisk utsikt över det andalusiska landskapet som påminner lite om Toscana. Det är lätt att trivas här - den avkopplande atmosfären, det fantastiska hotellet, golfbanan, servicen och det slottsliknande klubbhuset borgar för en härlig golfupplevelse.

Rum

De 124 hotellrummen på Barceló Montecastillo Golf är rymliga, välutrustade och trevligt inredda i sobra, jordnära färger. Superior rummen som avses i golfpaketen ligger på ca 25 kvadratmeter och det finns dusch/bad, hårfön, TV, telefon, WiFi, värdeskåp och AC med värme. Som tillägg kan man välja Superior Golf View rum med eller utan balkong.

Restaurang

Den trevliga hotellrestaurangen serverar läckerheter från det andalusiska köket samt internationella rätter av hög kvalitet. Restaurangen är välkänd bland lokalbefolkningen och en god middag efter en härlig dag på golfbanan är en upplevelse för sig.

Avkoppling

Strax nedanför klubbhuset finns en stor utomhus pool med tillgång till solstolar samt en mycket trevlig Spaavdelning där man kan koppla av och återhämta sig efter dagens äventyr på golfbanan. Inne på Spaavdelningen finns en uppvärmd pool, Jacuzzi och bastu.

Övriga faciliteter

Montecastillo Golf & Sports Resort är en komplett anläggning med 2 professionella fotbollsplaner, joggingspår, välutrustat gym, tennisbanor, paddeltennis och en 23 m lång utomhuspool. Den höga standarden har fått internationella storlag som Real Madrid, Manchester United och spanska landslaget att förlägga sina träningsläger här.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
24h
rooms
Rum/Lägenheter:
124
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Nej
golf-course
Golfbanor i området
13
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
Montecastillo Golf Resort
golf-green
Avstånd golfbana:
0km
apartment
Närmsta stad:
7km
swimming
Strand:
35km
flight
Flygplats:
12km
address
Adress:
Carretera de Arcos km 6, 11406 Jerez de la Frontera

Golfpaket

Hotel Barceló Montecastillo Golf ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 5GF fr 460€
Montecastillo Golf & Sports Resort ligger strax utanför sherryvinets huvudstad Jerez de la Frontera. Det är en imponerande golfanläggning med ett storslaget hotell och en spektakulär ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev