Hotel Barceló Montecastillo Golf Resort - Dubbelrum

Hotel Barceló Montecastillo Golf

Hotell i Jerez de la Frontera

Det femstjärniga golfhotellet Barceló Montecastillo Golf håller hög klass och ligger strax utanför den mysiga staden Jerez de la Frontera - sherryvinets hemstad. Hotellet renoverades för ett par år sedan och de 124 rummen är nu moderna och fräscha med sobra, jordnära färger. Det blev en rejäl ansiktslyftning och atmosfären på hotellet matchar det imponerande klubbhuset Castillo de los Condes de Garvey som påminner om ett slott från medeltiden.

Playa Golf

Hotel Barceló Montecastillo Golf: Banarkitekt
Reception:
24h
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Handikapp damer
Antal rum:
124
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Drivingrange
Garage:
Nej
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Drivingrange
Golfbanor i området:
13
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Montecastillo Golf Resort
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.702451795858, -6.0380928166413
Hotel Barceló Montecastillo Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera de Arcos km 6, 11406 Jerez de la Frontera, Spanien

Hotel Barceló Montecastillo Golf

Montecastillo Golf & Sports Resort är en komplett golfanläggning

Här på södra Costa de la Luz skiner solen 320 dagar per år och Montecastillo Golf Resort är ett prisvärt resmål av högsta kvalitet. Det är bara ett par kilometer in till det mysiga torget Plaza Arenal i Jerez de la Frontera och ändå slås man av lugnet när man kliver ur bilen vid det 5-stjärniga hotellet. Den gröna golfbanan breder ut sig framför hotellet som ligger på en höjd med fantastisk utsikt över det andalusiska landskapet som påminner lite om Toscana. Det är lätt att trivas här - den avkopplande atmosfären, det fantastiska hotellet, golfbanan, servicen och det slottsliknande klubbhuset borgar för en härlig golfupplevelse.

Rum

De 124 hotellrummen på Barceló Montecastillo Golf är rymliga, välutrustade och trevligt inredda i sobra, jordnära färger. Superior rummen som avses i golfpaketen ligger på ca 25 kvadratmeter och det finns dusch/bad, hårfön, TV, telefon, WiFi, värdeskåp och AC med värme. Som tillägg kan man välja Superior Golf View rum med eller utan balkong.

Restaurang

Den trevliga hotellrestaurangen serverar läckerheter från det andalusiska köket samt internationella rätter av hög kvalitet. Restaurangen är välkänd bland lokalbefolkningen och en god middag efter en härlig dag på golfbanan är en upplevelse för sig.

Avkoppling

Strax nedanför klubbhuset finns en stor utomhus pool med tillgång till solstolar samt en mycket trevlig Spaavdelning där man kan koppla av och återhämta sig efter dagens äventyr på golfbanan. Inne på Spaavdelningen finns en uppvärmd pool, Jacuzzi och bastu.

Övriga faciliteter

Montecastillo Golf & Sports Resort är en komplett anläggning med 2 professionella fotbollsplaner, joggingspår, välutrustat gym, tennisbanor, paddeltennis och en 23 m lång utomhuspool. Den höga standarden har fått internationella storlag som Real Madrid, Manchester United och spanska landslaget att förlägga sina träningsläger här.

Hotel Barceló Montecastillo Golf ingår i följande golfpaket:

Jerez de la Frontera
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Montecastillo Golf Resort ligger strax utanför sherryvinets huvudstad Jerez de la Frontera. Det är en imponerande golfanläggning med ett magnifikt golfhotell och en spektakulär mästerskapsbana som varit värd för Volvo Masters. Den höga servicenivån och den sköna atmosfären på anläggningen borgar för en riktigt härlig golfupplevelse!

Till Golfpaketet

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 07° 92mm
Februari 17° 08° 75mm
Mars 19° 09° 55mm
April 21° 11° 50mm
Maj 24° 13° 35mm
Juni 27° 16° 16mm
Juli 31° 19° 01mm
Augusti 31° 19° 04mm
September 29° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 63mm
November 19° 11° 107mm
December 16° 08° 103mm
playagolf-se-logo