Pula Golf Resort

Boka long stay i Son Servera

Pula Golf Resort ligger i Son Servera på Mallorcas östkust. Golfanläggningen omges av ett grönskande naturreservat och är förmodligen en av de vackraste och fridfullaste platserna på hela ön. Ute vid kusten, där de populära semesterorterna Cala Millor, Cala Bona och Costa de los Pinos ligger är det betydligt livligare...

Golfresorten är uppbyggd kring en anrik gammal herrgård från 1581 där man har blandat gammalt med nytt och skapat en härlig miljö som det är lätt att trivas i.

21N + 12GF fr 1599€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
0km
golfvardar
Golfbanor i området:
4
golfvardar
Närmsta flygplats:
60km
golfvardar
Närmsta stad:
3km
golfvardar
Närmsta strand:
6km
route
Övriga avstånd: Alcudia 40km, Cala Millor 6km, Capdepera Golf 11km, Manacor 19km, Palma de Mallorca 66km, Port de Sóller 94km, Valdemossa 85km

HotellET

Spanien, Son Servera

Ett rustikt och charmigt golfhotell med anor från 1581
Här känns det lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Man har blandat gammalt med nytt och skapat ett rustikt och charmigt boende med ...

GOLFBANOR: 2

 • Golf Son Servera - Golfbana med havsutsikt

  Spanien, Son Servera

  Vacker, utmanande, rättvis och rolig
  Golf Son Servera ligger vid kusten på nordöstra Mallorca, i ett naturskönt landskap, och är den näst äldsta golfbanan som finns på ön. Vackra olivlundar och gamla ekar bidrar till en ...
 • Pula Golf Resort - Solnedgång, greener vaktas av sjö

  Spanien, Son Servera

  En mästerskapsbana i Europatourklass
  Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av ...

En rustik golfupplevelse på vackra Mallorca

En long stay golfsemester på fyrstjärniga Pula Golf Resort känns lite som en resa till medeltiden fast man ändå får tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Här möts du av en charmig blandning mellan gammalt och nytt i en rustik miljö med vackra omgivningar som bildar en avkopplande atmosfär. Men skulle du, trots den härliga tillvaron på Pula Golf Resort, få lust att ta pulsen på det Mallorkinska utelivet någon kväll så tar det knappt 10 minuter med taxi till den livliga semesterorten Cala Millor ute vid kusten.

Hotellreceptionen, golfshopen och restaurangen ligger i den anrika gamla herrgården från 1581 och den härligt avkopplande Spa-anläggningen hittar du i en stenbyggnad bredvid. Där finns en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad samt tillgång till avkopplande massage..

Long Stay Golfpaket

I Long stay paketen ingår 12 eller 16 green fee jämnt fördelade mellan Pula Golf och Golf Son Servera. Pula Golf är en klassisk mästerskapsbana som designats av José María Olazábal och har varit värd för ett antal Europatourtävlingar genom åren. Golf Son Servera ligger vid kusten, knappt 5 kilometer från Pula Golf Resort, och är den näst äldsta golfbanan på ön. Bokar du 21 dagar ingår 6+6 GF och för 28 dagar ingår 8+8GF.

Skulle du dessutom bli sugen på att spela någon mer bana i området så behöver du inte alls åka särskilt långt: Både Capdepera Golf och Canyamel Golf ligger inom en radie på lite drygt 10 kilometer från Pula Golf Resort, så det är inte mer än 10–15 minuters bilresa till någon av de golfbanorna.

Hur man tar sig hit?

Det är lätt att ta sig till Pula Golf Resort med egen hyrbil. Bilresan är cirka 65 kilometer tar runt 45 minuter. Det finns en stor parkeringsplats inne på Pula Golf Resorts eget område så det är smidigt att parkera bilen när man väl kommer fram.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Son Servera

Månad Dag Natt Regn
Januari 14° 09° 37mm
Februari 14° 09° 36mm
Mars 16° 10° 28mm
April 18° 12° 35mm
Maj 21° 15° 30mm
Juni 25° 19° 14mm
Juli 28° 22° 05mm
Augusti 28° 23° 14mm
September 26° 21° 43mm
Oktober 22° 18° 58mm
November 17° 14° 63mm
December 15° 11° 45mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Son Servera

I Son Servera råder ett typiskt medelhavsklimat med varma och torra somrar samt milda och sköna vintrar. Vindarna kommer ofta från nordväst, vilket gör att regionen i allmänhet är lite varmare och torrare. Bergen på Mallorca bidrar till att klimatet varierar beroende på var på ön man befinner sig. Den nordvästliga delen av Mallorca och bergen har generellt sett mer nederbörd än de andra områdena och kustregionerna kan glädja sig åt ca 300 soldagar per år.

Sommarvädret

Under månaderna juni, juli, augusti och september är värmen påtaglig med låg nederbörd och många soltimmar. I början av sommaren ligger den högsta genomsnittliga temperaturen runt 25°C och stiger sedan upp mot 28°C under månaderna juli och augusti, innan den sjunker till 26°C igen i september. Det händer att temperaturen kan stiga en bra bit över 30°C under de varmaste perioderna när Sirocco vindarna blåser in från Afrika.

Höstvädret

Oktober och november är jämförbara med våren och den genomsnittliga dagstemperaturen i oktober ligger på 22°C, och i november 17°C. Man känner av att nätterna börjar bli svalare och temperaturerna kan sjunka ned mot 14°C. November är den blötaste månaden på året, men det är sällan det regnar under en längre period, och det börjar bli lite svalare, men du bjuds fortfarande en hel del fina dagar med strålande sol och blå himmel.

Vintervädret

December, januari och februari är ljusa och milda för att vara på norra halvklotet. Den högsta genomsnittliga temperaturen ligger runt 14°C. På nätterna kan temperaturerna sjunka ned mot 4°C, och även om det är ovanligt så händer det att den sjunker till minusgrader. Uppe i bergen är det inte ovanligt att topparna lyser vita av snö, men det är ovanligt med snö i övrigt. Det regnar sporadiskt, men mindre än på hösten och nederbörden minskar gradvis ju närmare sommaren man kommer. Vintern är en skön period på Mallorca, solen skiner ofta och det milda klimatet passar perfekt för oss vintertrötta skandinaver.

Vårvädret

Mars, april och maj är kanske den bästa årstiden i Son Servera, med låg nederbörd och sköna temperaturer. I mars ligger den högsta genomsnittliga temperaturen på runt 17°C på dagen, 19°C i april och 22°C i maj, men räkna med svala nätter under hela perioden. April bjuder på upp till nio soltimmar per dag och nederbörden är måttlig. Våren är soligare än hösten, men på våren är havet fortfarande lite för kallt för att bada i.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev