Pula Golf Resort

Long stay i Son Servera

Pula Golf Resort ligger ett par kilometer inåt landet och hör till kommunen Son Servera på Mallorcas östkust. Golfanläggningen omges av ett grönskande naturreservat och är förmodligen en av de vackraste och fridfullaste platserna på hela ön. Ute vid kusten, där de populära semesterorterna Cala Millor, Cala Bona och Costa de los Pinos ligger är det betydligt livligare...

Golfresorten är uppbyggd kring en anrik gammal herrgård från 1581 där man har blandat gammalt med nytt och skapat en härlig miljö som det är lätt att trivas i.

Golfspel ingår på två riktigt fina golfbanor: Pula Golf är en klassisk mästerskapsbana, designad av José María Olazábal, som har varit värd för ett antal Europatourtävlingar genom åren. Golf Son Servera ligger ute vid kusten, knappt 5 kilometer från Pula Golf Resort, och är den näst äldsta golfbanan på ön.

En long stay golfresa till Pula Golf Resort på härliga Mallorca bjuder på härliga golfupplevelser som du kommer att minnas — länge!

Playa Golf

21N + 12GF fr 1399€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
0km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
0km
golfvardar
Golfbanor i området:
4
golfvardar
Närmsta flygplats:
60km
golfvardar
Närmsta stad:
3km
golfvardar
Närmsta strand:
6km
locations
Övriga avstånd: Alcudia 40km, Cala Millor 6km, Capdepera Golf 11km, Manacor 19km, Palma de Mallorca 66km, Port de Sóller 94km, Valdemossa 85km

Pula Golf Resort

En rustik golfupplevelse på vackra Mallorca

En long stay golfsemester på fyrstjärniga Pula Golf Resort känns lite som en resa till medeltiden fast man ändå får tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Här möts du av en charmig blandning mellan gammalt och nytt i en rustik miljö med vackra omgivningar som bildar en avkopplande atmosfär. Men skulle du, trots den härliga tillvaron på Pula Golf Resort, få lust att ta pulsen på det Mallorkinska utelivet någon kväll så tar det knappt 10 minuter med taxi till den livliga semesterorten Cala Millor ute vid kusten.

Hotellreceptionen, golfshopen och restaurangen ligger i den anrika gamla herrgården från 1581 och den härligt avkopplande Spa-anläggningen hittar du i en stenbyggnad bredvid. Där finns en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad samt tillgång till avkopplande massage..

I Long stay golfpaketen ingår 12 eller 16 green fee, jämnt fördelade mellan Pula Golf och Golf Son Servera. Pula Golf är en klassisk mästerskapsbana som designats av José María Olazábal och har varit värd för ett antal Europatourtävlingar genom åren. Golf Son Servera ligger vid kusten, knappt 5 kilometer från Pula Golf Resort, och är den näst äldsta golfbanan på ön. Bokar du 21 dagar ingår 6+6 GF och för 28 dagar ingår 8+8GF.

Skulle du dessutom bli sugen på att spela någon mer bana i området så behöver du inte alls åka särskilt långt: Både Capdepera Golf och Canyamel Golf ligger inom en radie på lite drygt 10 kilometer från Pula Golf Resort, så det är inte mer än 10–15 minuters bilresa till någon av de golfbanorna.

Det är lätt att ta sig hit med egen hyrbil eller så kan man boka en transfer via oss. Bilresan är cirka 65 kilometer tar runt 45 minuter. Det finns en stor parkeringsplats inne på Pula Golf Resorts eget område så det är lätt att hitta en parkering när man väl kommer fram.

I alla våra long stay golfresor till Pula Golf Resort så ingår boende, 6 eller 8 green fee samt frukost. Du kan också lägga till halv- eller helpension i paketet.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Pula Golf Resort - Uteplatser till lägenheterna
Läs mer

Pula Golf Suite Apartments

Här känns det lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Man har blandat gammalt med nytt ...

Hotellreceptionen, golfshopen och den mysiga restaurangen ligger i en gammal herrgårdsbyggnad med anor från 1581. Det känns lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Här blandas gammalt med nytt och modernt i en rustik och charmig miljö som det är lätt att trivas i.

Golflägenheterna ligger i separata längor och är rustikt inredda med ett sovrum samt vardagsrum och kök i ett. Alla lägenheter har sin egen karaktär men samtliga håller en hög 4-stjärnig standard med A/C, värme, safe, minibar, hårtork, wifi internet samt välutrustade kök med bla kaffemaskin, diskmaskin, spis, kyl, micro mm.

På Pula Golf Resort finns dessutom ett härligt spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad och tillgång till avkopplande massage. Det är inte helt fel att kunna avsluta dagen med ett avkopplande spa besök efter golfrundan ...

Skulle man vara sugen på att ta del av Mallorcas uteliv så är det bara 10 minuter med taxi till strandpromenaden i Cala Millor och andra mysiga kustbyar med ett brett gastronomiskt utbud av kött, nyfångad fisk och färska skaldjur samt lokala rätter typiska för Mallorca.

En rustik och charmig miljö som det är lätt att trivas i

Här känns det lite som att man hamnat i medeltiden fast med tillgång till dagens alla moderna bekvämligheter. Man har blandat gammalt med nytt och skapat ett rustikt och charmigt boende med tillgång till en golfbana i Europatourklass och ett härligt avkopplande spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och ångbad…

Pula Golf Suite Apartments: Banarkitekt
Reception:
24h
Pula Golf Suite Apartments: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
28
Pula Golf Suite Apartments: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Pula Golf Suite Apartments: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Pula Golf Suite Apartments: Drivingrange
Garage:
Nej
Pula Golf Suite Apartments: Drivingrange
Golfbanor i området:
4
Pula Golf Suite Apartments: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Pula Golf
Pula Golf Suite Apartments: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Pula Golf Suite Apartments: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.645615548877, 3.3751425348962
Pula Golf Suite Apartments: Drivingrange
Adress:
Carretera de Son Servera-Capdepera Km3, 07550 Son Servera, Spain
GOLF

Golf Son Servera

Golf Son Servera ligger vid kusten på nordöstra Mallorca, i ett naturskönt landskap, och är den näst äldsta golfbanan som finns på ön. Vackra olivlundar och gamla ekar bidrar till en grönskande vacker inramning och på flera hål möts du av fantastiska vyer över Medelhavet och Cala Millor bukten.

Vacker, utmanande, rättvis och rolig!

Golf Son Servera är till största delen en försiktigt böljande golfbana med generösa fairways, svagt ondulerade greener och en lagom svår ruff som inte orsakar alltför stora problem för medelgolfaren. Det är en typisk parkbana som bjuder på intressanta utmaningar i en underbar miljö. På många hål möts du av en spektakulär utsikt över Medelhavet och golfbanan är omgiven av grönskande pinjeträd, olivlundar, palmer och gamla ekar.

Den tuffaste sträckan på golfbanan är utan tvekan hål 3 till 7 som kräver både precision med drivern och koncentration vid inspelen. Här möts du av smala trädkantade fairways som tar dig in mot bergen och slingrar sig fram mellan sjöar och mäktiga pinjeträd.

Vacker, utmanande, rättvis och rolig, en golfrunda på Golf Son Servera bjder på en härlig golfupplevelse!

Golf Son Servera - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Golf Son Servera: fakta vit tee
Vit:
6050
72
144
72.7
Golf Son Servera: fakta gul tee
Gul:
5756
72
140
71.4
Golf Son Servera: fakta röd tee
Röd:
4862
72
132
72.3
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Golf Son Servera: Banarkitekt
Design:
John Harris, Francisco lópez Segalés
Golf Son Servera: Bankaraktär
Bankaraktär:
Skog och parkbana
Golf Son Servera: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Golf Son Servera: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Golf Son Servera: Antal hål
Antal hål:
18
Golf Son Servera: Drivingrange
Driving range:
Ja
Golf Son Servera: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.638858434517, 3.4067997368239
Golf Son Servera: Drivingrange
Adress:
Urbanización Costa de los Pinos, 07550 SON SERVERA, Spanien

Pula Golf

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det är en omväxlande mästerskapsbana av hög klass där varje hål har en egen karaktär.

Golfbanan invigdes 1995 men ritades senare om av golflegenden José María Olazábal för att omvandlas till en mästerskapsbana för Europatourtävlingar.

Moderniserad av José María Olazábal för stora mästerskap

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan invigdes 1995 och har därefter blivit helt omgjord, ägarna bestämde sig för att de ville ha en Europatourbana och gav då José María Olazábal fria händer att rita om banan helt och hållet.

Ansträngningen lönade sig och golfbanan har sedan dess varit värd för flera stora golfturneringar, bland annat Europatourtävlingen PGA European Tour Championships Classic. Vår svenske golfhjälte Niclas Fasth vann här 2006.

Golfbanan slingrar sig fram i ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det finns en hel del vattenhinder: allt från små dammar och bäckar till större sjöar. Men det finns å andra sidan ganska få bunkrar. Fairways varierar kraftigt från hål till hål och det finns några med dogleg. Greenerna är medelstora till stora och hälften är upphöjda med uttalade nivåskillnader. För att sammanfatta Pula Golf: det är en omväxlande golfbana där varje hål har en egen karaktär.

Klubbhuset och restaurangen är en del av en gammal herrgård från 1581, ett för Mallorca klassiskt stenmurat hus i charmig stil. Här möts det gamla och det nya i en skön mix.

Driving-Rangen är väl tilltagen i storlek och byggd i två plan, ett av dem ligger under tak. Det finnstvå Putting-greener och en Pitching Green.

Pula Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Pula Golf: fakta vit tee
Vit:
6297
72
139
74.4
Pula Golf: fakta gul tee
Gul:
5869
72
135
72
Pula Golf: fakta röd tee
Röd:
5107
72
138
73.4
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Pula Golf: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Pula Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Mästerskapsbana
Pula Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Pula Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Pula Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Pula Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Pula Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.64568878317, 3.3758484879025
Pula Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera de Son Servera-Capdepera, Km 3, 07550 Son Servera, Spanien

Priser - Pula Golf Resort

Priserna gäller per person när 2 personer delar lägenhet.

Pula Golf Resort Apartments
Long stay 21 nätter inkl. 12GF eller 28 nätter inkl. 16GF. Självhushåll.
21N + 12GF
Jan, dec
1399 €
28N + 16GF
Jan, dec
1599 €
21N + 12GF
Feb, nov
1449 €
28N + 16GF
Feb, nov
1649 €
21N + 12GF
Mar, apr, okt
1496 €
28N + 16GF
Mar, apr, okt
1696 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Flexibla datum

Du kan du fritt boka ankomst- och avresedatum som passar dig.

Inkluderad green fee

För long stay 21 dagar ingår 6+6 green fee, och för 28 dagar ingår 8+8 greenfee jämnt fördelade på Pula Golf och Son Servera Golf.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception som är öppen dygnet runt. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har ingen egen service eller personal på resmålet.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 14° 09° 37mm
Februari 14° 09° 36mm
Mars 16° 10° 28mm
April 18° 12° 35mm
Maj 21° 15° 30mm
Juni 25° 19° 14mm
Juli 28° 22° 05mm
Augusti 28° 23° 14mm
September 26° 21° 43mm
Oktober 22° 18° 58mm
November 17° 14° 63mm
December 15° 11° 45mm
Son Servera
playagolf-se-logo