Islantilla Golf Resort

Härlig long stay på Costa de la Luz

The Residences Islantilla ligger knappt 350 meter från klubbhuset och golfbanans tre niohålsslingor som är inbäddade i ett vackert böljande parklandskap där havets turkosblå toner står i skarp kontrast till den gröna vegetationen som omger de 27 utmärkta golfhålen. Islantilla Golf Resort är en komplett golfanläggning med en av Costa de la Luz absolut bästa golfbanor och erbjuder riktigt bra long stay till ett rimligt pris.

28N + 18GF fr 1199€
Priser & Information
Boka Long Stay Golf

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
0.35km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Islantilla Golf
golfvardar
Golfbanor i området:
3
golfvardar
Närmsta flygplats:
88km
golfvardar
Närmsta stad:
1.5km
golfvardar
Närmsta strand:
1.8km
route
Övriga avstånd: Portugal 25km, Faro flygplats (FAO) 88km, Sevilla 140km, Sevilla flygplats (SVQ) 140km, Madrid 650km, Jerez de la Frontera 218km, Malaga airport (AGP) 250km

HotellET

Spanien, Islantilla

Fräscht och modernt lägenhetsboende på Costa de la Luz
Islantilla är vackert beläget vid kusten i den spanska provinsen Huelva någon mil från den portugisiska gränsen. Från lägenhetshotellet The Residences moderna och ljusa lägenheter är det ca ...

GOLFBANOR: 5

Solsäkra och charmiga Islantilla Golf Resort bjuder på perfekta förutsättningar för en skön long stay vistelse

Om du letar efter en solsäker long stay är Islantilla Golf Resort det perfekta resmålet. Golfresorten ligger vid den vackra atlantkusten endast någon mil från den portugisiska gränsen. Med över 300 soldagar om året är denna fyrstjärniga golfanläggning med tre omväxlande niohålsslingor ett populärt resmål för golfare som vill tillbringa en del av vinterhalvåret i södra Europa.

Här bor du bekvämt i en fräsch och modern lägenhet med 2 sovrum och en härlig balkong. Det tar knappt 20 minuter att promenera ned till La Antillas lilla centrum där det finns ett flertal trevliga restauranger och caféer längs med den fina sandstranden. Golfen spelar du huvudsakligen på Islantilla Golf vars klubbhus ligger knappt 350 meter från boendet. De övriga två golfbanorna som ingår, natursköna Bellavista Golf och mästerskapsbanan La Monacilla Golf, ligger strax utanför Huelva stad en knappt en halvtimmes bilresa bort.

Long Stay & Mid Stay på Islantilla Golf Resort

I våra long stay och mid stay golfpaket till Islantilla Golf Resort ingår boende i en modern och trevlig lägenhet med 2 sovrum och möblerad balkong. Lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll med fritt wifi internet och fri parkering. Städning samt byte av lakan och handdukar ingår 1ggn i veckan och för inträde till inomhuspool, gym, Jacuzzi och turkiskt bad betalar man 5€ per dag.

Boka färdiga paket på 14, 21 eller 28 nätter eller kontakta oss för en personlig offert om ni önskar andra perioder, extranätter eller fler green fee. Läs mer under "Priser & Golfpaket".

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Islantilla

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 07° 46mm
Februari 17° 08° 40mm
Mars 19° 10° 44mm
April 22° 12° 48mm
Maj 26° 15° 30mm
Juni 31° 19° 06mm
Juli 34° 21° 01mm
Augusti 34° 21° 02mm
September 29° 19° 21mm
Oktober 24° 16° 66mm
November 19° 11° 52mm
December 16° 09° 66mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Islantilla

På hösten är temperaturerna varma och behagliga ända fram till mitten av november då man börjar märka av att det blir lite kyligare på morgnarna och på kvällarna.

Men även vintertid bjuder Islantilla på många soliga dagar med milda temperaturer under dagen, men lite kyligare på nätterna och det är inte ovanligt med dimma som ligger i dalgångarna tidigt på morgonen. Det förekommer nätter då temperaturen kan sjunka under nollan, men det är mycket sällan det inträffar. Normalt sett håller de nattliga temperaturerna sig runt 10 grader när det är som kallast mitt i vintern. Snö i Islantilla är extremt sällsynt.

Från mitten av februari börjar man märka av våren närmar sig och att temperaturerna stiger dag för dag. Temperaturerna kan dock växla ganska fort beroende på hur vindarna blåser, men det är inte alls ovanligt att man kan spela golf i kortärmat eftersom solen värmer skönt mitt på dagen. Från mars månad märks det tydligt att medeltemperaturerna är på väg uppåt och att vindarna inte alls är lika friska längre.

Somrarna är mycket varma och torra. Det händer att temperaturerna stiger upp emot 35 grader på eftermiddagarna i juli och augusti som är de varmaste månaderna. Då söker de flesta spanjorerna sig mot kustområdena för att den svala havsbrisen tar udden ur den allra värsta hettan som kan bli olidlig inåt landet.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev