Sancti Petri Resort

Long Stay Golf i Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri har länge varit ett populärt resmål för soldyrkande golfentusiaster. Här finns inte mindre än 5 bra golfbanor samt en av de längsta och bästa sandstränderna på hela Costa del la Luz. Resorten ligger en knapp halvtimme med bil från den historiskt intressanta staden Cádiz och knappt 7 kilometer från Chiclana de la Frontera - en av de berömda vita byarna ”Los pueblos blancos”.

Det finns fem bra golfbanor i Novo Sancti Petri och alla ligger inom ett avstånd på max 7 kilometer från hotellet. Så det tar bara ett par minuter med bil oavsett vilken av golfbanorna ni ska till. Med vårt golfkort, som ingår i alla long stay resor till Cádiz området, får ni tillgång till 10+ bra golfbanor längs södra atlantkusten. En dröm för entusiastiska golfare som letar efter den perfekta long stay golfresan.

28N + Golfkort fr 699€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
route
Avstånd golf:
2,8km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
RCG Novo Sancti Petri
golfvardar
Golfbanor i området:
15
golfvardar
Närmsta flygplats:
60km
golfvardar
Närmsta stad:
7km
golfvardar
Närmsta strand:
0km

HotellET

GOLFBANOR: 0

Novo Sancti Petri - En dröm för inbitna golfare

Novo Sancti Petri är en välkänd sol, bad och golfresort ca 4 mil söder om Europas äldsta stad - Cádiz. På sommaren är det full fart här, men till hösten/vintern lugnar det ner sig och blir mer fokus på golf.

Lägenhetshotellet ligger mitt i Novo Sancti Petri, knappt 100 meter från den 8 kilometer långa sandstranden ”Playa la Barrosa”. Lägenheterna har all utrustning man behöver för en längre vistelse och hyrbilen parkerar du bekvämt på hotellets privata parkering. På gångavstånd finner du restauranger, pubar, små butiker och den fantastiska strandpromenaden som bjuder på en härlig utsikt över sanddynerna och havet.

Golfkortet

Med golfkortet kan ni spela så mycket ni vill på alla anslutna golfbanor till en mycket fördelaktig greenfee och ni kan boka starttider från 2 dagar i förväg. Golfkortet ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Du spelar helt enkelt på de banor du tycker bäst om, så ofta som det passar dig. Läs mer om golfkortet under "Priser & golfpaket".

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Novo Sancti Petri

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 09° 67mm
Februari 16° 10° 76mm
Mars 18° 12° 87mm
April 20° 13° 48mm
Maj 23° 15° 33mm
Juni 26° 18° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 21° 02mm
September 28° 20° 18mm
Oktober 24° 16° 77mm
November 19° 12° 80mm
December 16° 10° 99mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Novo Sancti Petri

Bästa tiden för golfresor till Novo Sancti Petri är egentligen på hösten och våren. Då är det ungefär som en skön sommardag hemma i Sverige här. Det milda klimatet på södra Costa de la Luz är helt perfekt för oss golfentusiaster som behöver ta en paus från det kalla vintermörkret hemma i Sverige...

Många tror helt felaktigt att vädret på södra Costa de la Luz i sydvästra Spanien är sämre än på medelhavskusten. Men här råder ett subtropiskt, på gränsen till tropiskt klimat, med höga temperaturer året om. En av anledningarna till det är att golfströmmen passerar strax utanför Costa de La Luz, och tack vare den så sjunker temperaturen i vattnet sällan under 16 grader.

Atlanten bidrar alltså till att det blir behagligare och mildare temperaturer både på sommaren när det är som varmast, och på vintern när det är som kallast.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev