Portodrach CG & PG

Long stay i Porto Cristo

Mallorca är en underbart vacker Medelhavsö med ett soligt klimat, fantastiska golfbanor och en magisk atmosfär. Här, på Mallorcas östkust, hittar du den charmiga fiskebyn Porto Cristo, en lugn och trivsam turiststad med en liten sandstrand mitt i stan och gott om restauranger och mysiga kaféer.

Vårt lägenhetshotell, Apartamentos Portodrach, ligger mitt i stan, precis vid kajkanten med en härlig utsikt över hamninloppet och strandpromenaden som slingrar sig genom stan. Det här är inte en typisk golfdestination, men Porto Cristo är perfekt för en skön och behaglig long stay golfvistelse.

I våra long stay golfresor till Porto Cristo ingår golf på två riktigt fina golfbanor - Capdepera Golf och Pula Golf som har varit värd för Europatourtävlingen PGA European Tour Championships Classic.

Playa Golf

Pris 28N fr 1399€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
golfvardar
Avstånd golf:
12km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Pula Golf
golfvardar
Golfbanor i området:
4
golfvardar
Närmsta flygplats:
55km
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0.5km
locations
Övriga avstånd: Alcudia 43km, Cala Millor 8km, Capdepera Golf 21km, Manacor 10km, Palma de Mallorca 55km, Pula Golf 12km, Port de Sóller 85km, Valdemossa 78km,

Portodrach CG & PG

Boka long stay i mysiga Porto Cristo

Porto Cristo är en charmig fiskeby som med tiden omvandlats till en lugn och behaglig turiststad. Men till skillnad från många andra orter på Mallorca så har turismen inte tagit över helt ­­­— här finns fortfarande en välmående och aktiv fiskeflotta.

Apartamentos Portodrach ligger strategiskt mitt i stan och det är bara en kort promenad in till centrum och den fina sandstranden. Hamninloppet och hamnen bildar en liten kanal som delar staden i två delar och lägenhetshotellet ligger precis vid kajkanten på ena sidan av kanalen med centrum mitt emot på andra sidan. Från lägenheterna har man fin utsikt över hamnen och kan se fiskebåtarna lägga till efter att de har varit ute och fiskat. Om man nu är vaken så tidigt...

Från Palma de Mallorca tar det knappt 45 minuter att köra hit med bil och det är lätt att hitta parkeringsplatser utanför hotellet.

Golfen

Det ingår 3, 4 eller 5 green fee per vecka som fördelas jämnt mellan Pula Golf och Capdepera Golf. Vi förbokar alla golftider åt er på förhand så det är bara att checka in hos golfbanorna och börja spela när ni kommer. Se till att bekräfta alla tider ni har fått med golfbanorna vid första golfrundan på respektive bana ifall någon tid skulle ha ändrats.

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Portodrach Apartamentos - Poolområdet
Läs mer

Apartamentos Portodrach

I den charmiga fiskebyn Porto Cristo på Mallorcas östkust råder en avslappnad atmosfär året runt. Det här är inte en typisk golfdestination, ...

Apartamentos Portodrach är ett fräscht och modernt lägenhetshotell med ett fantastiskt läge mitt i marinan. Alla lägenheter är fullt utrustade för självhushåll och har värme/AC, wifi internet, kök med kyl/frys, spis med 4 plattor, ugn, micro, brödrost, kaffebryggare, tillgång till gemensam tvättstuga, strykjärn/strykbräda, hårtork, balkong eller terrass, platt-TV (internationella TV-kanaler).

Standardlägenheterna har 1 sovrum, vardagsrum och en yta på ca 45 m2 med balkong på 9 m2. De flesta i ostlig riktning med utsikt mot havet/marinan.

Städning och byte av lakan/handdukar ingår dagligen. Receptionen är öppen dygnet runt och  du har småbåtshamnen och centrum i stort sett utanför dörren. Här bor du i riktigt trevliga lägenheter mitt i en charmig fiskeby.

I den charmiga fiskebyn Porto Cristo på Mallorcas östkust råder en avslappnad atmosfär året runt. Det här är inte en typisk golfdestination, men den mysiga staden är perfekt för en skön och behaglig long stay golfvistelse.

Apartamentos Portodrach, ligger mitt i stan, precis vid kajkanten med en härlig utsikt över hamninloppet och strandpromenaden som slingrar sig genom stan. Från lägenheterna har man fin utsikt över hamnen och kan se fiskebåtarna lägga till efter att de har varit ute och fiskat. Om man nu är vaken så tidigt...

Apartamentos Portodrach: Banarkitekt
Reception:
24h
Apartamentos Portodrach: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
70
Apartamentos Portodrach: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Apartamentos Portodrach: Antal hål
Parkering:
Avgift
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Garage:
Nej
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Golfbanor i området:
4
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Pula Golf
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Avstånd golfbana:
12km
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.538239327174, 3.3315596989833
Apartamentos Portodrach: Drivingrange
Adress:
Passeig d'es Cap d'es Toi 25, 07680 Porto Cristo, Spanien
GOLF

Capdepera Golf

Capdepera Golf slingrar sig fram genom den vackra mallorkinska landsbygden, omgiven av berg och spektakulära vyer. Från de sista hålen får du njuta av en fantastisk utsikt över dalen i Canyamel, med byn Capdepera och medelhavet som bakgrund. Det är många som anser att Capdepera Golf är en av de absolut finaste golfbanorna på Mallorca...

En golfupplevelse med fantastiska vyer

Banarkitekten Dan Maples har designat Capdepera Golf som ligger nära byn Artá och invigdes 1991. Golfbanan slingrar sig fram genom det vackra landskapet, omgiven av berg och spektakulära vyer över Medelhavet. Det är balanserad och omväxlande golfbana med en kombination av breda och smala fairways.

De första 12 hålen är relativt flacka och varierar i längd medan de sista 6 hålen är smalare och klättrar upp mot bergen i Artá. Det finns sex konstgjorda sjöar varav tre gör sin närvaro märkbar på hål 5, 11 och 18. Från de sista hålen har man en fantastisk utsikt över dalen i Canyamel, med byn Capdepera och medelhavet som bakgrund. Det är många som anser att Capdepera Golf är en av de absolut finaste golfbanorna på Mallorca...

Klubbhuset består av ett karakteristiskt och vackert mallorkinskt stenhus. Och för att göra golfupplevelsen komplett rekommenderar vi att du avslutar dagen på golfresaurangen Roca Vivas trevliga uteservering med en god måltid och en kall öl.

Capdepera Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Capdepera Golf: fakta vit tee
Vit:
5847
72
126
72.6
Capdepera Golf: fakta gul tee
Gul:
5589
72
123
71.4
Capdepera Golf: fakta röd tee
Röd:
4773
72
129
72.9
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Capdepera Golf: Banarkitekt
Design:
Dan Maples
Capdepera Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Capdepera Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Capdepera Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Capdepera Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Capdepera Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Capdepera Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.699906793602, 3.397026166958
Capdepera Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera Artà - Capdepera Km 3.5, 07570 Artà, Spanien

Pula Golf

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det är en omväxlande mästerskapsbana av hög klass där varje hål har en egen karaktär.

Golfbanan invigdes 1995 men ritades senare om av golflegenden José María Olazábal för att omvandlas till en mästerskapsbana för Europatourtävlingar.

Moderniserad av José María Olazábal för stora mästerskap

Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan invigdes 1995 och har därefter blivit helt omgjord, ägarna bestämde sig för att de ville ha en Europatourbana och gav då José María Olazábal fria händer att rita om banan helt och hållet.

Ansträngningen lönade sig och golfbanan har sedan dess varit värd för flera stora golfturneringar, bland annat Europatourtävlingen PGA European Tour Championships Classic. Vår svenske golfhjälte Niclas Fasth vann här 2006.

Golfbanan slingrar sig fram i ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av hålen. Det finns en hel del vattenhinder: allt från små dammar och bäckar till större sjöar. Men det finns å andra sidan ganska få bunkrar. Fairways varierar kraftigt från hål till hål och det finns några med dogleg. Greenerna är medelstora till stora och hälften är upphöjda med uttalade nivåskillnader. För att sammanfatta Pula Golf: det är en omväxlande golfbana där varje hål har en egen karaktär.

Klubbhuset och restaurangen är en del av en gammal herrgård från 1581, ett för Mallorca klassiskt stenmurat hus i charmig stil. Här möts det gamla och det nya i en skön mix.

Driving-Rangen är väl tilltagen i storlek och byggd i två plan, ett av dem ligger under tak. Det finnstvå Putting-greener och en Pitching Green.

Pula Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Pula Golf: fakta vit tee
Vit:
6297
72
139
74.4
Pula Golf: fakta gul tee
Gul:
5869
72
135
72
Pula Golf: fakta röd tee
Röd:
5107
72
138
73.4
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Pula Golf: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Pula Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Mästerskapsbana
Pula Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Pula Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Pula Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Pula Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Pula Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
39.64568878317, 3.3758484879025
Pula Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera de Son Servera-Capdepera, Km 3, 07550 Son Servera, Spanien

Priser - Portodrach

Priserna gäller per person när 2 personer delar lägenhet.

Apartamentos Portodrach
Lägenheter med 1 sovrum (marina views), förbokad green fee, självhushåll.
28N + 12GF
Okt
1549 €
28N + 12GF
Nov
1329 €
28N + 12GF
Mar
1399 €
28N + 12GF
Apr
1489 €
28N + 12GF
Maj
1639 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Inkluderad green fee

Golfen förbokas på Pula Golf och Capdepera Golf. Priserna ovan inkluderar 6+6GF (12GF totalt per person). Det går bra att lägga till golf så att det blir 4 eller 5GF per vecka.

Under mars, april, maj och oktober ingår golftider före kl 09:30 eller efter kl 14:00. För golftider däremellan tillkommer 20€ per green fee.

Flexibla datum

Du kan fritt boka ankomst- och avresedatum, antal nätter och golfrundor. Dock minst 28 nätter för att long stay priserna ska gälla.  Kontakta oss så skickar vi en offert på en skräddarsydd vistelse enligt era önskemål.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Ni checkar själva in i hotellets reception. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med hotellets reception.

Golfvärdar & Service

Playa Golf har ingen egen service eller personal på det här resmålet.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 14° 09° 37mm
Februari 14° 09° 36mm
Mars 16° 10° 28mm
April 18° 12° 35mm
Maj 21° 15° 30mm
Juni 25° 19° 14mm
Juli 28° 22° 05mm
Augusti 28° 23° 14mm
September 26° 21° 43mm
Oktober 22° 18° 58mm
November 17° 14° 63mm
December 15° 11° 45mm
Porto Cristo
playagolf-se-logo