Portodrach CG & PG

Long stay i Porto Cristo

Mallorca är en underbart vacker Medelhavsö med ett soligt klimat, fantastiska golfbanor och en magisk atmosfär. På Mallorcas östkust hittar du den charmiga fiskebyn Porto Cristo, en lugn och trivsam turiststad med en liten sandstrand mitt i stan och gott om restauranger och mysiga kaféer.

Apartamentos Portodrach, ligger mitt i stan, precis vid kajkanten, och bjuder på en härlig utsikt över hamninloppet och strandpromenaden som slingrar sig genom stan.

Pris 28N fr 1599€

Resmålsinfo

golfvardar
Golfvärdar:
Nej
golfvardar
Golftävlingar:
Nej
route
Avstånd golf:
12km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Pula Golf
golfvardar
Golfbanor i området:
4
golfvardar
Närmsta flygplats:
55km
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0.5km
route
Övriga avstånd: Alcudia 43km, Cala Millor 8km, Capdepera Golf 21km, Manacor 10km, Palma de Mallorca 55km, Pula Golf 12km, Port de Sóller 85km, Valdemossa 78km,

HotellET

Spanien, Porto Cristo

Upptäck Mallorcas östkust
I den charmiga fiskebyn Porto Cristo på Mallorcas östkust råder en avslappnad atmosfär året runt. Det här är inte en typisk golfdestination, men den mysiga staden är perfekt för en skön och ...

GOLFBANOR: 2

 • Capdepera Golf

  Spanien, Mallorca

  Spektakulära vyer över bergen och Medelhavet
  Capdepera Golf slingrar sig fram genom den vackra mallorkinska landsbygden, omgiven av berg och spektakulära vyer. Från de sista hålen får du njuta av en fantastisk utsikt över dalen i Canyamel, ...
 • Pula Golf Resort - Solnedgång, greener vaktas av sjö

  Spanien, Son Servera

  En mästerskapsbana i Europatourklass
  Pula Golf ligger på östra Mallorca, mellan Son Servera och Cala Millor. Golfbanan slingrar sig fram genom ett böljande landskap med vackra vyer och du ser till och med havet från några av ...

En charmig fiskeby på Mallorcas östkust

Porto Cristo är en charmig fiskeby som med tiden omvandlats till en lugn och behaglig turiststad. Men till skillnad från många andra orter på Mallorca så har turismen inte tagit över helt ­­­— här finns fortfarande en välmående och aktiv fiskeflotta.

Apartamentos Portodrach ligger strategiskt mitt i stan och det är bara en kort promenad in till centrum och den fina sandstranden. Hamninloppet och hamnen bildar en liten kanal som delar staden i två delar och lägenhetshotellet ligger precis vid kajkanten på ena sidan av kanalen med centrum mitt emot på andra sidan. Från lägenheterna har man fin utsikt över hamnen och kan se fiskebåtarna lägga till efter att de har varit ute och fiskat. Om man nu är vaken så tidigt...

Long Stay Golfpaket

Det ingår 3, 4 eller 5 green fee per vecka som fördelas jämnt mellan Pula Golf och Capdepera Golf. Vi förbokar alla golftider åt er på förhand så det är bara att checka in hos golfbanorna och börja spela när ni kommer. Se till att bekräfta alla tider ni har fått med golfbanorna vid första golfrundan på respektive bana ifall någon tid skulle ha ändrats.

Hur tar man sig hit?

Från flygplatsen i Palma de Mallorca tar det knappt 45 minuter att köra hit med bil och det är lätt att hitta parkeringsplatser utanför hotellet.

Resmålsbilder

Temperatur & Nederbörd

Spanien, Porto Cristo

Månad Dag Natt Regn
Januari 14° 09° 37mm
Februari 14° 09° 36mm
Mars 16° 10° 28mm
April 18° 12° 35mm
Maj 21° 15° 30mm
Juni 25° 19° 14mm
Juli 28° 22° 05mm
Augusti 28° 23° 14mm
September 26° 21° 43mm
Oktober 22° 18° 58mm
November 17° 14° 63mm
December 15° 11° 45mm

KLIMAT & VÄDER

Spanien, Porto Cristo

I Porto Cristo råder ett typiskt medelhavsklimat med varma och torra somrar samt milda och sköna vintrar. Vindarna kommer ofta från nordväst, vilket gör att regionen i allmänhet är lite varmare och torrare. Bergen på Mallorca bidrar till att klimatet varierar beroende på var på ön man befinner sig. Den nordvästliga delen av Mallorca och bergen har generellt sett mer nederbörd och kustregionerna kan glädja sig åt ca 300 soldagar per år.

Sommarvädret

Under månaderna juni, juli, augusti och september är värmen påtaglig med låg nederbörd och många soltimmar. I början av sommaren ligger den högsta genomsnittliga dagstemperaturen runt 25°C och stiger sedan till 28°C under månaderna juli och augusti, innan den sjunker till 26°C igen i september. Det händer att temperaturen kan stiga en bra bit över 30°C under de varmaste perioderna när Sirocco vindarna blåser in från Afrika.

Höstvädret

Oktober och november är jämförbara med våren och den genomsnittliga dagstemperaturen i oktober ligger på 22°C, och i november 17°C. Man känner av att nätterna börjar bli svalare och temperaturerna kan sjunka ned mot 14°C. November är den blötaste månaden på året, men det är sällan det regnar under en längre period, och det börjar bli lite svalare, men du bjuds fortfarande en hel del fina dagar med strålande sol och blå himmel.

Vintervädret

December, januari och februari är ljusa och milda för att vara på norra halvklotet. Den högsta genomsnittliga temperaturen ligger runt 14°C. På nätterna kan temperaturerna sjunka ned mot 09°C, och även om det är ovanligt så händer det att den sjunker till minusgrader. Uppe i bergen är det inte ovanligt att topparna lyser vita av snö, men det är ovanligt med snö i övrigt. Det regnar sporadiskt, men mindre än på hösten och nederbörden minskar gradvis ju närmare sommaren man kommer. Vintern är en skön period på Mallorca, solen skiner ofta och det milda klimatet passar perfekt för oss vintertrötta skandinaver.

Vårvädret

Mars, april och maj är kanske den bästa årstiden i Porto Cristo, med låg nederbörd och sköna temperaturer. I mars ligger den högsta genomsnittliga dagstemperaturen på runt 16°C på dagen, 18°C i april och 21°C i maj, men räkna med svala nätter under hela perioden. April bjuder på upp till nio soltimmar per dag och nederbörden är måttlig. Våren är soligare än hösten, men på våren är havet fortfarande lite för kallt för att bada i.

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev