La Cala Hotel - Solnedgång

La Cala Hotel

Hotell i La Cala de Mijas

Fyrstjärniga La Cala Hotel är byggt i klassisk spansk stil med en inbjudande atmosfär som gör att man känner sig välkommen direkt. Det ligger bekvämt bredvid klubbhuset och påminner lite om en andalusisk hacienda med sin vackra innergård där poolen lockar till avkopplande bad efter en härlig golfrunda.

Playa Golf

La Cala Hotel: Banarkitekt
Reception:
24h
La Cala Hotel: Handikapp damer
Antal rum:
107
La Cala Hotel: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
La Cala Hotel: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
La Cala Hotel: Drivingrange
Garage:
Nej
La Cala Hotel: Drivingrange
Golfbanor i området:
16
La Cala Hotel: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Campo America, Asia, Europa
La Cala Hotel: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
La Cala Hotel: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.541785207962, -4.7197843241497
La Cala Hotel: Drivingrange
Adress:
Urbanization La Cala Golf, 29649 Mijas, Spain

La Cala Hotel

En en andalusisk hacienda med inbjudande atmosfär

Hotellet består av 3 våningar och har 107 rum, en stor spa-anläggning, restauranger, gym och en mysig lobby-bar. Det ligger i en naturskön miljö och de flesta rummen bjuder på en vacker utsikt över dalgången och golfbanan. Till den charmiga kustbyn La Cala de Mijas stränder, restauranger och uteliv tar det knappt 10 minuter med taxi, till Fuengirola med ett ännu större utbud av nöjen, shopping och restauranger tar en taxi inte mer än tjugo minuter…

Restauranger

På hotellets två restauranger serveras höjdpunkter baserade på lokala råvaror. La Terraza koncentrerar sig på härliga medelhavsrätter, fisk och internationella klassiker. Den andra restaurangen, La Bodega Tapas & Grill, är ett mysigt litet hörn som specialiserat sig på att servera en variant av andalusisk ”street food” i form av tapas och smörgåsar med influenser från det asiatiska, amerikanska och indiska köket. Efter middagen passar det perfekt att avsluta kvällen med en drink framför den gemytliga brasan i Lobby-baren som utgör hotellets naturliga samlingspunkt.

Avkoppling & återhämtning

I Spa-anläggningen som erbjuder skön återhämtning efter en hård dag ute på golfbanan finns det bland annat bastu, jacuzzi, hammam, inom- och utomhuspool.

Hotellrummen

De lyxiga rummen är smakfullt inredda med behagliga färgtoner, dubbelsäng eller två separata sängar, luftkonditionering, fritt internet, platt-tv med internationella kanaler, minibar, kaffekokare och säkerhetsskåp. Classic rummen är 17 till 22 kvadratmeter stora medan Superior rummen är 17 till 22 kvadratmeter.

La Cala Hotel ingår i följande golfpaket:

La Cala de Mijas
La Cala Golf Resort

La Cala Golf Resort är en av Spaniens största golfanläggningar med 54 spännande golfhål fördelade på tre fantastiska 18-håls golfbanor som bjuder på inspirerande golfrundor i ett naturskönt landskap med fantastiska vyer.
Det här är ett perfekt resmål för kräsna golfare som vill bo i en avkopplande miljö, direkt vid golfbanan, men ändå ha nära till Costa del Sols bästa stränder, restauranger och nöjen.

Till Golfpaketet

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 15° 09° 60mm
Februari 15° 09° 52mm
Mars 17° 11° 53mm
April 19° 12° 45mm
Maj 22° 15° 27mm
Juni 25° 19° 09mm
Juli 28° 21° 02mm
Augusti 28° 22° 05mm
September 25° 19° 26mm
Oktober 22° 16° 58mm
November 17° 12° 72mm
December 15° 10° 76mm
playagolf-se-logo