Dunas y Luz - Framsidan som vetter mot havetResmål - Premium

Dunas y Luz

Hotell i Rota

Dunas y Luz ligger i ett lugnt område mitt i Rota. Det är nära till allt härifrån och du promenerar till strandpromenaden, mataffärer, restauranger, barer och shopping på mindre än 5 minuter. Dunas y Luz är ett praktiskt och bekvämt boende. Lägenheterna är trevliga och fullt utrustade för självhushåll. Hyrbilen parkerar du bekvämt i Dunas y Luz privata garage.

Playa Golf

Dunas y Luz: Banarkitekt
Reception:
Kontorstid
Dunas y Luz: Handikapp damer
Antal rum:
27
Dunas y Luz: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Dunas y Luz: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Dunas y Luz: Drivingrange
Garage:
Fritt garage
Dunas y Luz: Drivingrange
Golfbanor i området:
13
Dunas y Luz: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
Dunas y Luz: Drivingrange
Avstånd golfbana:
10 km
Dunas y Luz: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.623799352804, -6.3700228794263
Dunas y Luz: Drivingrange
Adress:
Av. de la Diputación 4, 115 20, Spain

Dunas y Luz

Nära stranden och centrum

Dunas y Luz ligger i ett lugnt område mitt i stan, endast 150m från stranden och strandpromenaden. Det är knappt 5 minuters promenad till mataffärer, restauranger, barer och shopping.

Alla lägenheter har ett sovrum, vardagsrum, balkong och egen garageplats. Köken är fullt utrustade för självhushåll. Det finns Spis med 4-plattor, ugn, micro och tvättmaskin. I källarplanet finns en gemensam tvättstuga med tvättmaskin, centrifug och torktumlare.

På Dunas y Luz finns dessutom en stor gemensam takterrass med kolgrill och utemöbler. Perfekt om man vill samlas och umgås efter en skön golfrunda...

I receptionen kan du byta till rena sängkläder 1 gång i veckan. Alla lägenheter har fri tillgång till wifi internet och egen parkering i Dunas y Luz privata garage.

Dunas y Luz ingår i följande golfpaket:

Rota
Dunas y Luz

Rota är en charmig och genuint spansk kuststad med vitkalkade hus och mysiga kullerstensgränder. Dunas y Luz bekväma lägenheter ligger nära strandpromenaden och centrum. Golfkortet som ingår gäller på mer än 10 bra golfbanor längs södra Costa de la Luz…

Till Golfpaketet

KLIMAT & TEMPERATUR

playagolf-se-logo