Aparthotel Novo Sancti Petri

Ett modernt lägenhetshotell nära stranden och golfbanorna

Fräscha och moderna lägenheter som ligger mitt i Novo Sancti Petri, knappt 100 meter från den 8 kilometer långa sandstranden ”Playa la Barrosa”. Novo Sancti Petri är ett mycket populärt resmål bland skandinaviska golfturister då det finns inte mindre än 5 bra golfbanor inom själva resorten.

Fräscha, moderna lägenheter nära stranden och golfbanorna

Novo Sancti Petri är en sol, bad och golf resort som hör till Chiclana de la Frontera, en av de berömda vita byarna med karaktäristiska trånga kullerstensgator och mysiga små gränder kantade av färggranna blomkrukor. Här finns det minst en tapasbar i varje kvarter som serverar underbara smårätter och bjuder på spontan flamencosång om kvällarna.

Lägenhetshotellet ligger mitt i Novo Sancti Petri, knappt 100 meter från den 8 kilometer långa sandstranden ”Playa la Barrosa” och strandpromenaden som bjuder på en härlig utsikt över en imponerande strand så långt ögat kan se.

Lägenheterna är inredda i eleganta krämfärgade toner och har ett modernt pentry med mikrovågsugn, kylskåp och en keramik häll med 2 plattor. Alla lägenheter har luftkonditionering, platt-TV med satellitkanaler samt gratis WiFi.

Det finns en gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare på lägenhetshotellet. Fri parkering/garage ingår. I mitten av hotellkomplexet ligger dessutom en fin innergård med solstolar och en härlig utomhuspool (Ej uppvärmd).

Hotellbilder

The selected folder has no items.

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
Kontorstid
rooms
Rum/Lägenheter:
32
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Fritt garage
golf-course
Golfbanor i området
15
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
RCG Novo Sancti Petri
golf-green
Avstånd golfbana:
2,8km
apartment
Närmsta stad:
7km
swimming
Strand:
0,2km
flight
Flygplats:
55km
address
Adress:
Carretera de la Barrosa s/n, 11139 Chiclana de la Frontera

Golfpaket

Aparthotel Novo Sancti Petri ingår i följande golfpaket

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev