Marriott La Sella Golf & Spa Hotel

Hotell i Dénia

Marriott La Sella Golf & Spa Hotel ligger ett stenkast från klubbhuset och inne på området finns ett stort inbjudande poolområde med färggranna växter och exotiska palmer - perfekt för skön relax efter härlig golfrunda. Det femstjärniga hotellet och den fantastiskt fina golfbanan ligger endast 6 kilometer från den charmiga kuststaden Dénia, en livlig stad med massor av populära barer, mysiga restauranger, fina stränder och en upptagen småbåtshamn...

Playa Golf

Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Banarkitekt
Reception:
24h
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Handikapp damer
Antal rum:
186
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Drivingrange
Garage:
Avgift
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Drivingrange
Golfbanor i området:
7
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Drivingrange
Närmsta golfbana:
La Sella Golf
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Drivingrange
Avstånd golfbana:
0km
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Drivingrange
GPS (lat, long):
38.807610542358, 0.075793862342834
Marriott La Sella Golf & Spa Hotel: Drivingrange
Adress:
Partida Alquería Ferrando s/n, 03749 Jesus Pobre, Spanien

Marriott La Sella Golf & Spa Hotel

Femstjärnigt hotell och 27 bra golfhål designade av José María Olazabal

Marriott La Sella Golf Resort ligger i den vackra nationalparken Montgó knappt 6 kilometer utanför den mysiga kuststaden Dénia. Det är en komplett golfanläggning med en av Costa Blancas absolut bästa golfbanor som forne Ryder Cup kaptenen José María Olazabal har ritat.

Hotellet erbjuder femstjärnig service och faciliteter som garanterar en avkopplande, bekväm och enkel golfsemester. Den höga standarden på hotellet innebär att även den mest kräsne golfresenären kommer att trivas i de smakfullt inredda rummen på 30m2 inklusive en skön sittgrupp.

Rummen

Hotellrummen är rymliga med sina 30m2 och alla har en vacker utsikt över bergen eller golfbanan, privat balkong, sittgrupp, luftkonditionering, värme, fri wifi, satellit-TV, telefon, säkerhetsskåp, dusch/badkar, hårtork, minibar och strykjärn. Alla rum är rökfria och finns med en king size säng eller 2 enkelsängar.

Restauranger

Marriott La Sella Golf Resort har två barer och tre bra restauranger; Brasserie Montgó är en mysig restaurang som har en stor terrass som bjuder på en vacker utsikt över poolen och golfbanan, Segária Thai Restaurant för dig som gillar det thailändska köket med sina exotiska kryddor och på Hoyo 19 Golf Restaurant kan du avsluta rundan med lite tapas eller en traditionell risotto på den soliga terrassen med en härlig utsikt över nians green.

Avkoppling

På Marriott La Sella Golf Resort finns dessutom en komplett Spaanläggning med hydroterapipool, hårsalong, helkroppsbehandlingar, sjukgymnastik och ansiktsbehandlingar för en garanterat skön återhämtning mellan golfronderna.

Fitness

Fri tillgång till hotellets gym 24h ingår i alla golfpaket

Marriott La Sella Golf & Spa Hotel ingår i följande golfpaket:

Dénia
Marriott La Sella Golf Resort

Denia är en charmig gammal fiskeby med vackra stränder och en livlig småbåtshamn. Strax utanför staden, i den vackra nationalparken Montgó, hittar du femstjärniga La Sella Golf Resort med 27 utmanande golfhål. Det är en komplett golfanläggning som designats av världsgolfaren Jose Maria Olazabal. Det femstjärniga hotellet, La Sella Golf & Spa Hotel, ligger tvärs över gatan, mitt emot klubbhuset…

Till Golfpaketet

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 17° 07° 37mm
Februari 18° 08° 56mm
Mars 20° 10° 48mm
April 22° 11° 31mm
Maj 25° 14° 35mm
Juni 28° 18° 24mm
Juli 31° 20° 07mm
Augusti 32° 22° 18mm
September 29° 18° 66mm
Oktober 25° 15° 87mm
November 21° 11° 84mm
December 18° 08° 98mm
playagolf-se-logo